Şimdi Ara

Otomobiller hakkında bilgi edinmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abilerim merhaba. Ben 23 yaşındayım. Otomobiller hakkında hiç bir bilgim yok. Geçen sene ehliyetimi aldım ama kitap verip yolladılar. Birde sınavdan 2 gün önce motor,ilk yardım, trafik bilgilerini içeren 3-4 saatlik bir ders verdiler o kadar. Yazılı sınavdan 98 aldım. Gelin görün ki otomobiller hakkında hiç bilgim yok. Yani çok az ben otomobiller hakkında biriyle konuşabilecek, bir sorun hakkında fikir söyleyebilecek kadar bilgi öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?

Kendimden küçük bir not; arkadaşlar biz bu konuda cahil kaldık. 23 yaşında olup bu konuyu açtığıma utanıyorum. 10 yaşındaki çocuk arabayı tek parmağında oynatıyor biz daha arabayı yerinden zor kaldırıyoruz. Benim babamın hiç arabası olmamış adam merak etmemiş. Bende de aksine çok merak var ama imkan yok işte. Sülalemizde kimsede araba olmadığı için sonradan bir şekilde arabası olanlar murat 131, doğan, şahin ve broadway arabalara ferrari muamelesi yapıyor. hiç kimse öğretmek istemedi. Bende 2 kişiye sordum rica ettim falan baktım kem küm ettiler direksiyona bile oturtmadılar bende ısrar etmedim. üstüne birde ahkam kesmeye başlayıp kendi oğullarını oturttular falan bende birilerinin orasını burasını kaldırmamak için hevesimi körüklerdim inşallah bu sene okul bitiyor. iş bulup ilk maaşımdan itibaren para biriktirmeye başlayacam. bunun için alt yapıyı oluşturmaya çalışıyorum.
    Yav hayır az çok araştırdım broadway, doğan gibi arabaların ön konsol motor gibi gibi bütün aksamlarını yeniden yapsan 600-700 lira tutuyormuş. ki bana öğrentecekleri ortamda kaza yapma ihtimali yok ne uçurum ne direk ne bir ağaç bende salak değilim gaz fren biliyorum. hadi bir şekilde bir şey olsa babamın masrafı karşılayacağınıda biliyorlar ama vermezler. hadi vermedin diyelim anlarım mal canın yongasıda gözümün içinde benden küçük oğluna neden öğretirsin ki. Bunu yapanda akrabam öz amca çocuğu...

• Otomobil bilgisi derken sistemleri hakkinda mi ? Yoksa nasil kullanacagin hakkinda mi ?

Kullanmak pratik ile olur . Bilgi ise arabalisozluk - techturkey - ve burada acilan bazi konular ile olur kisaca otomobil forumlarindan teknik bilgi konularini okuyacaksin tartismalari okuyacaksin buradaki gibi bos mazda volvo tartismalari degil tabi . 1 gunde 1 ayda olmaz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ocak 2016; 15:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Otomobil bilgisi derken sistemleri hakkinda mi ? Yoksa nasil kullanacagin hakkinda mi ?

Kullanmak pratik ile olur . Bilgi ise arabalisozluk - techturkey - ve burada acilan bazi konular ile olur kisaca otomobil forumlarindan teknik bilgi konularini okuyacaksin tartismalari okuyacaksin buradaki gibi bos mazda volvo tartismalari degil tabi . 1 gunde 1 ayda olmaz tabi

abi her şeyini. hem teknik hemde sürüş bilgisini. ama sürüş kısmı tabi ki otomobil alınca olacak mecbur. ama otomobil alınca da sürüş konusunda kör cahil bir durumda olmak istemiyorum. hani pratik sürüş bilgileri vs her şey işte
  • Otomobil test sürüşlerini izleyerek başlayabilirsin.Otopark , Otomobil Dünyam , Carviser vs.
  • arabalar konusunda benim gördüğüm en fazla içerik arabalı sözluk te mevcut aklına gelebilecek her türlü bilgiye ulaşabilirsin.
    arabalı sözlük

otopark ta daha çok test sürüşleri ve incelemeler var fakat onlarda reklamlar nedeniyle arabalara bişi diyemez oldular. bi dacia incelemesi var sanırsın dünyanın en iyi arabası. bu nedenle pek sevmiyorum. sözlüklerde acımasızca eleştirebiliyor insanlar ama bu tür ortamlar ne yazık ki markaların uşağı oluyor belli bir süre sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.