Şimdi Ara

Otomobil satışlarındaki kan kaybı sürüyor: Satışlar Mayıs ayında %55 azaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarım daha da düşer.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Allah allaaah, ülkede kriz de yok!, nedir bu daralmalar falan.
    Kriz yok keriz var, Ekonomi şahlandı enayiler araba almıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakediyoruz almıcan ev araba gideceksin koye yerleseceksin kendi ekmegini firinda yemegini bahceden zengin olanlar kimler vergi o bu su o bahanesiyle bize katlayip katlayip satanlar bizim millet yuksek lisansda yapsa devletin sucuyeh diyip duracak cok zekiler ya yap bakalim dedgimi herkes yapsin bakalim gitme tatile kardesim eskiden tatilmi varmis herkes lüx yasamaktan vazgecsin 3 kere ötv indirimi yaparlar şişirdigi balonu indirecekler zor değil firmalarin belirledigi son tuketici fiyatini alis fiyatim diyenler bakalim o aliş fiyatina indirmesinlerde fiyatlari göriyim eski buzdolabini getir bin tl indirim benim takada bin tl yapar demi 3 sene evlenmesin kimse kimse tatile gitmesin kimse teknolojik urun otomobil ev almasin şaftlari kayar herkes lüxün dibine vurup zengini zengin ediyor sonra açık aç gözünüz aç gözünüz

  • Seyrim kullanıcısına yanıt
    3 üncü derken çocuk değil miydi o :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    3 üncü derken çocuk değil miydi o :)
    Çocuğu en son 4 yaptık..
  • Bir arkadaş daha değinmiş.
    Satışın artması cari açığı artırırken, azalması vergi gelirini azaltıyor.

    Ancak satışların azalması vergi gelirinin yanında bir yandan da işsizliği arttıracak. Bu durumda satışlarda azalma devam ederse uçuk vergi rakamlarında geri adım atabilirler.

    Şu anda pek mümkün görünmese de olması gereken fiyat: C segmenti dizel otomatik donanımlı bir araç 100 bin TL'yi geçmemeli.
  • Ülkede kriz var, normal bir durum. Bu kafayla yönetilirsek rakamlar düşmeye devam edecektir. Devlet sadece vatandaşı söğüşleyerek hazine gelirini arttırmaya çalışırsa olacağı bu. Yakında işçilerin tazminatları da elden gidecek. Bi ara emeklilik fonu çıkardılar, tutmadı.Ülke güvenliğinin tehlikede olduğu bu dönemde askerlik süresi azaltılıyor, bedelli sürekli hale getiriliyor. Ne yapacaklarını şaşırdılar.

  • Istanbul disindakiler bile IStanbul daki koprulerden yollardan parasini oyle yada boyle tahsil ediliyorken arabasini yeniletmek icin bile gerek duyulmamasi ile tasarruf edeceginiz sananlar her turlu zaten odeyecekler ...

    Sonucta ithal urunler oldugu icin satislarin dusmesini yadirgamam.

    Onemli olan yerli uretim odakli sektorlerin kurtarilmasidir ...

  • Öyle demeyin reyizzz kızar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 satış demek , her 2 otomobilden 1 i satılmış, bu muazzam güzel bir sonuç ekonomimizin çok iyi gittiğine işaret, bugün çoğu AB ülkesinde bu rakamda satış yakalanamıyor, bakın burada cazip fiyat sunan Fiat ve Renault marka satışları daha da iyi bu ne demek biliyor musunuz? tüketici akıllandı! cebinin hesabını bilir oldu# artık herkes araç sahibi oldu, eskisi gibi araç yenilemek heveside geçti, bugün toplumumuz gereksiz tüketim eğrisinden kurtularak AB topluluklarında önüne geçmiştir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar bu durumdayken seneye hiçbir marka ülkemizde araba satamaz. Satan satar satamayan marka ülkeden çeker gider gidiş iyi değil

  • sıfır arabalar bu kadar çok pahalı olursa sonuç elbet böyle olur.kur yükselmiş,vergiymiş falanmış millet anlamaz.vatandaş cebine girdiği paraya bakar ona göre yaşar,ona göre alışverişini,gezmesini yapar.

  • Yokki:D

  • Bu zamana kadar ki okudugum en mükemmel en guzel haber bu iyi oluyo ....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar ekmek derdinde. Sıfır arabaya kim bakar.

  • Sıfır araç satışları azalırsa ileride ikinci elde de sıkıntı çıkar. Ülke iyice eski araç çöplüğüne döner. Sonuçta birileri sıfır araç alacak eskitip satacak. İkinci el piyasası oluşacak. Sıfır araç satılmazsa bir süre sonra ikinci el piyasasına araç girişi azalacak. Model ortalamaları düşecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Haziran 2019; 10:30:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiyi bas Allah bas
    Kredi çeksen 2 katı öde
    Millet de keriz olmasın
    Yüzde 95 azalması lazımdı şu sartlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Reno fiat kalır gerisi gider
    Bize de bu lazım zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batık yünanistanda aylık 100 bin binek araç satılıyor. ne otomobil fabrikaları var nede yedek parça sanayileri. nüfusları 10 milyon yani istanbuldan küçük.

    ekonomi çok iyi diyenlerin umrunda mı onu bilmiyorum
  • sadece araba fiyatları değil yollar gelişmedi trafik maganda dolu özel mala mülke saygı yok koruyan yasa yok biri çarpsa çizse uğraş dur sigortalar 70 bin liralık arabaya 70 bin liralık prim ödeyince kaza olsun 50 bin lira teklif ediyorlar prim kasko falan hikaye araba aldın ne olacağı belli değil stabilite yok fiyat artçak mı azalacak mı? vergiler artçak mı azalacak mı yeni yeni vergi çıkacak mı yakıt fiyatı nolacak ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.