|
Otomobil ruhsatlı Vip Araçların Çok Mantıklı olması (2. sayfa)
-
-
Otomobil den hiç bir farkı yok muayene ve hız limitleri yönünden... -
Üstad Aracın F/P dengesini görüyoruz. Buna göre çok alınası da gözüküyor. Fakat bu arabaların piyasası belli. Senin gibi, benim gibi adam satın alır bu arabayı. Vatandaşımız desinler diyerek araç aldığı için umurunda olmaz bu araçlar. Bir de bu araçlar dolmuş statüsünde geliyor. 8+1 Ön koltuğu tekli isteseniz gelmez, kısa şasi isteseniz gelmez. Ancak alırsanız VIP olarka ön koltuk ve diğer koltukları değiştirmeniz gerekir. Bu araçların PSA grubu için konuşuyorum en kötü tarafı koltuk tasarım ve dizilimi. Mesale Ford bu konuda daha alınası duruyor.
Selamlar.
-
Kimse yakiti sormamis, kac yakiyor bu canavar hocam :) -
Kısa şasi gelmeyecek mi? -
Ankara şehir içi ortalamam 7.2 lt... -
Kısa şasi için şimdilik bir planlama yok gelirse çok büyükçüler için iyi bir alternatif olabilir aslında... -
Gayet makulmus. Daha once expert traveller kullanan biriyle konusmustum oldukca memnundu aracindan. Amaca yonelik ozellikle kalabalik aileler icin guzel bir secenek. Kazasiz belasiz kullanin
-
Koltukları birbirine bakar şekilde değiştirirseniz hem alan genişliyor hem de daha rahat oturum alanı oluyor. Ön yolcu koltuğu ikili evet keşke tekli ve geniş olsa daha iyi olurdu ama çok kafaya takarsanız tekli koltuk özel yapım takılabilir. Sonuç olarak küçük değişikliklerle istediğiniz şekilde iç dizayn planlaması yapabilirsiniz. Birde koltuklar modüler çıkarılıp takılabiliyor. -
Hayırlı olsun.
Farlar bi-xenon mu? Otomatik uzun fonksiyon var mı? Aydınlatma güzel mi?
Performansı nasıl?
Yol tutuş nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 17 Kasım 2021; 16:56:52 > -
2020 18 bin km Peugeot EKSPERT traveler satıp 2021 Citroën spacetourer aldım. Aynı araçlar farkı yok. Otomatik akıllı far Peugeot da vardı bunda yok. Opsiyon olarak 2750 tl ye alınabiliyor çok pahalı bir opsiyon değil yani Citroën in artısı otomatik kayar sürgülü kapı ve anahtarsız giriş çıkış... -
Kullanıma göre değişir fakat ortalama bir kullanıcı için mantıklı olmuyor genelde.
Yakıt konusunda insanlar artık 3-5 kuruşun hesabını yapıyor, bu araçlar ne kadar sakin kullanılsa bile benzer motorlu bir binek araçtan fazla yakar.
Küçük yerlerde hacim sıkıntı değil fakat günlük işe gidip gelen, büyükşehir trafiğine giren için hem dar yerlerde kullanımı hem de park etmesi daha zor.
Kişiye göre değişir fakat iki araba yerine senin araba ile gideim, şu eşyayı taşıyalım tarzı talepler oluşur. Tamam desen ekstra iş, yok desen millet alınır.
Ben de bir dönem çok niyetlendim fakat dezavantajları baskın geldi, vazgeçtim. -
Bence de en mantıklı araçlardan, güle güle kullanın.
-
Bizde 2020 vito var vip yaptırdık patrona okadar dedim yaptırma bu alet minibüs eşya taşımak için yapılan bir alet dinlemedi aldı yazın 4 çocukla memlekete giderken içimiz dışımıza çıktı herkes kustu dedi konfor sıfır her darbeyi içeri veriyor arkası çok klostrofobik 10 dk durmadım kendimi dışarı attım sonuç aracı satıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Kasım 2021; 17:12:6 > -
Mercedes A 180 aracım vardı 3 yıl önce satmıştım. 1.5 dizel Manuel di. Onunla Ankara şehir içi ortalamam 6 lt idi. Bu aracın ortalaması 7 lt 7.5 lt arası bu kadar fark 2.0 dizel otomatik araba için bana çok makul geliyor. Ayrıca şehir içi trafikte aracım yakmasın diyorsanız tek bir seçenek var HBRİD... -
Keyfekeder kullanım için bence çok iyi . Ankara-izmirde araç kullanıyorum aktif olarak izmir . Maalesef bu iki şehirde de belki güzergahlarımdan ötürü sinir hastası olurum . Sedan araçla dahi park yeri bulamıyorum . 1-2 denk düşüyor zorlasan getz sığar . 10km yol yapıyorsam 3 km park yeri arıyorum .
Fakat tercihiniz için tebrik ederim . Hep böyle alayım bunlardan koy koy gezeyim niyetim var . 4x4 daha iyi olur tabi ama nedense bunlarla canım çekiyor . -
Dediğim gibi işiniz ve eviniz çok sıkışık otopark problemi olan yerler ise bu araçlar size uymaz. Ankara da oturuyorum park alanı evimde ve işimde çok rahat bana sıkıntı olmuyor. -
Valla hocam 10 numara o zaman . Her insanın belli başlı şeylere niyeti vardır ama yapmaya imkanları yoktur ya tam o hesap vaziyetteyim . İnşallah bir gün diyelim ...
Size de kazasız belasız güzel günlerde sürüşler dilerim . -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X