Şimdi Ara

Otomobil ruhsatlı Vip Araçların Çok Mantıklı olması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
17.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biraderim, çok sevindim. Keyifle, sağlıkla sürmeni dilerim.

Bende çok istedim bunlardan, hala sokakta gördüğümde acaba diyorum ama bi türlü tercih edemedim ben. Esasen şirket üzerinden araç verilince de mecburen rafa kaldırdım..

Birgün almaya net karar verirsem, sana ulaşacağım.

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Güzel dileklerin için çok sağolasın dostum.

Eğer aklına takılan bir şeyler, sormak istediklerin falan olursa bana her zaman yazabilirsin ;)

• Konuyu hortlatayım.

Hyundai Staria'nın 1.6 TGDI Hibrit 225 beygir benzinli versiyonu gelmiş.

İkinci çocuk geliyor, tekrar radarıma girdi bu araçlar.

İ20N ile vedalaşıp, marjinal bir değişiklik yapabilirim her an :)

• Bende bunlar üzerinde çok düşündüm/düşünüyorum ama şehir içinde park gerçekten sıkıntı arabayı sığdırmak anlamında demiyorum yeterli alanın olduğu her yere girer çıkarız o sorun değil ama park yerleri genelde otomobillere göre ayrılmış dolaysiyla 5 metre civarında, halbuki bu araçlar uzun denilen otomobillerden bile 50 cm uzunlar.

Sürekli gittiğim marketin otoparkında geçenlerde bir tane gördüm kaldırımdan dışarı taşmıştı araç ve benim mevcut kullanım koşullarında şu anda sürekli gittiğim böyle bir kaç yer var yani şu anda bana dert olurlar. Ama seneye kullanım kosullarim değişebilir o zaman bende tekrar radarima alabilirim.

Bunu neden yazdım kullanım güzergahınızi iyi düşünün,.örneğin ikinci çocuk geldiğinde onun aşısı, muayenesi vesaire gideceğiniz hastanenin otoparkını gözünüzün önüne getirin, sürekli gittiğiniz marketin otoparkını düşünün, iş yerinizin otoparkıni değerlendirin yani günlük temponuz içinde bu boydaki bir araç size nimet mi olur külfet mi buna göre karar verin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Yaklaşımınız çok mantıklı. Ailedeki Superb bile site otoparkı, çarşı pazarda zorluyor bazen. Ki bu araçlar 30cm daha uzun D sedanlardan.

Tek araç olarak kullanamam. Hanımın arabası şehiriçi kullanılır, Staria uzun yol ve haftasonu eğlenceleri için cezbedici.

İyi düşünmek lazım. Az para değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt

İki araçlı bir aile kullanımı varsa eliniz çok daha rahat demektir.

Eğer eşimin de arabası olsaydı hiç düşünmezdim inanın. Çünkü o zaman esnekliğiniz fazla oluyor.👍

Şuanda tek aracımız olduğu için her işi aynı araçla görmek zorundayız. Bu yüzden bu araçları almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bu araçları sıfır alsak yıllık vergisi ne kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4x2 mtv çok uygun.

4200 civarı senelikti yanılmıyorsam.

Ama 4x4 olanlar baya yüksek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.