Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.888
Cevap
492
Favori
741.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: tengin78

2016 model 1.4 Tiguanım var ve kış lastiği ihtiyacım var. 215/65R17 almam gerekiyor sanırım. Genel duyumum Nokianların özellikle koş lastiği konusunda fiyat/performans ürünleri sunduğu. Tavsiyelerinizi alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler.
    F/P: Pirelli Sottozero

Orijinalden alıntı: tengin78

2016 model 1.4 Tiguanım var ve kış lastiği ihtiyacım var. 215/65R17 almam gerekiyor sanırım. Genel duyumum Nokianların özellikle koş lastiği konusunda fiyat/performans ürünleri sunduğu. Tavsiyelerinizi alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler.
    Aynı ölçülere sahibiz. Dün lastikcim.com dan bridstone blizzak lm 005 lastik aldım. 580 tl tanesi 75 tl wp kazandım 8 taksitle aldım. 2018 üretimmiş.

2019 lar en ucuz 650 tl ankara da. 4 taksit çoğu yerde.

Ya da uygun olsun dersen falken modeli var 480 civarı.
    Hamuru fazla yumuşak lastikler sıkıntı yapabilir bizim yollarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler üstat. Açıkçası aslen İstanbulda çok ihtiyaç olmuyor ancak ara ara kar kış demeden, yüksek rakımlara kamp atıyoruz. Offroad’un yandan yemişine tabi kalıyoruz anlayacağın. Bu tarz kullanımlarda nokian öneren arkadaşlar olmuştu ama forumdonanımın kullanıcı tecrübesi üzerine yoktur zannımca 👌
    Referanslarım: infraredreal, Chaossx, yucelsag, istceko, cathedral, khueljin, crawling, dr.excellent, ozgur_erdogan, tamay_aytam, nesferatu, [PASHA], margornn, toggy06, sayın, ilidian, CRIMINALL, yakshi, mircolak ve ismini hatırlamadıklarım...
  • Toyota corolla 2015 aracımda etiket üzerinde, üstte 195/65/r15 altında da 205/55/r16 yazıyor. Her iki lastik de uyumlu anlamına mı geliyor ?
    Ben 195/65/r15 aldım. Bir yanlışlık yok değil mi ?
    Kolayoto.com’ dan Petlas snowmaster w651 tanesi 221 liraya geldi. Aynı gün kargoya veriliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Yanında 15 inç jant da aldıysanız ya da jantınız 15 inç ise sorun yok.

• Hankook 225 45 R17 ebatlarındaki lastiğim patladı ve idareten bir lastik taktım.
    Malum sitede kargo dahil 285 TL. ye oldukça temiz olduğu belirtilen lastik mi almak mı mantıklı
    yoksa önler için 2 tane sıfır mı almak mantıklı arkadaşlar?

• merhaba,

astra sedan sport 2016 aracımda hala ilk lastikleri mevcut. lastikler michelin primacy hp. bunun yerine 4 mevsim alayım diyorum. yılda yaklaşık 25000 km yapıyorum. 3-4 kez uzun yol yapıyorum ve yüksek hızlara çıkıyorum. 225/50 R17 tavsiye edebileceğiniz lastik var mı acaba? çok pahalı olmayan. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu hafta içi almam gerek.

teşekkürler
  • 195 50 R15 ford fiesta 2010 için uygun var mı acaba? fırsat filan

• Arkadaşlar gislaved lastik kullanan var mi yorumları merak ediyorum

Din İman Hodri Meydan
  • Araç yüksekliği 1cm düşecektir.

60> 205÷100×60= 123mm=12,3cm.
    55> 205÷100×55= 113mm=11,3cm.

Sizin için sorun olmayacaksa kullanabilirsiniz.
    Bu sene snowproof çıkmış sanırım tercih edebilirsiniz.

Pamuk gibi lastik.

Orijinalden alıntı: fth

Araç yüksekliği 1cm düşecektir.

60> 205÷100×60= 123mm=12,3cm.
    55> 205÷100×55= 113mm=11,3cm.

Sizin için sorun olmayacaksa kullanabilirsiniz.
    görüntüden ziyade, yol tutuş,yakıt vs ne gibi dezavantajları olabilir

2010 model Audi A6 aracımız var.

Aracın üzerinde fabrikasyon gelen lastikler Continental idi çok sert ve rahatsızlık verdiği için yenilerken Michelin aldım.

Lastiğin ebatları 225/50/R17. Geçen zaman zarfında iki kez tam takım Primacy 3 Michelin değiştirdim. 5-6 ay önce başka bir arıza için aracı özel servisimize götürdüğümde sol arka lastikte aşağıdaki fotoğrafta görülen yarığı gördüm.İçte kaldığı için hiç farketmemişim.

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar

Diğer lastikler 1 yıl kadar daha gider diye bunu stepne ile değiştim. Geçmiş zaman yine michelinlerden birisi balon yapmıştı onu da değiştirmiştim. Farkettim ki araç üstündeki michelinlerden ikisi İspanya diğer ikisi Alman üretimi imiş. Almanlar daha iyi görünüyor. Yarılmış olan ve balon yapan ise ispanyol üretimi.

Şimdi yeni dört lastik alacağım, İstanbul'da yaşıyorum ve arabam 10 yaşına girdi, Soğuduğum için artık michelin de almak istemiyorum. Burada yazılıp çizilenlerden Nokian veya Falken mi alsam diye düşünmekteyim tavsiyeniz ne olur?

Lastik ebatları dediğim gibi 225/50/R17 Bu markaların XL olanları tercih edilebilir mi?

• Arkadaşlar merhaba,

Az önce Ankara'da OTO ÇANKAYA'dan Nokian lastik sipariş verdim, Nokian yetkili bayii orası zaten Ankara'da. Nokian WR D4 185-65-R15 325 TL verdik tanesine. Montaj-Balans-Lastik oteli de dahil.
    İlk defa kış lastiği alıyorum inşallah yolda kalmaz, bırakmaz bizi lastik.
    Nokian'ı burada çok övülünce tercih ettim açıkcası, forumun tecrübesine güveniyorum

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.