< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
2015model c200d icin , ön lastiklerimi max 1-2aya kadar değiştirmem icabediyor. hali hazırda 3 yıllık Hankook Ventus S1 evo2 takılı MOE - RFT ama önler nasılsa daha çok erimiş, Şu sıralar mantıklı ekonomik bir alternatif bakıyorum; su iki lastikten birini taktırsam nasıl olur acaba, fikri tavsiyesi olan varmı. |
| _____________________________ |
|
Kesinlikle Kumho derim. Laufennler biraz daha alt sınıf. Yeni Kumho ps72 sizin ebatta varsa ona da bakabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
225 45 18 biristonda indirimli varmı pirelli buldum ama hiç iyi yorum yok prellide cok sert lastikmiş |
|
Tesla Model Y RWD SR Juniper ile gelen Hankook Ventus S1 Evo3 EV 255/45/R19 104W lastiklerimi satıyorum. 2'si sıfır etiketli, 2'si 7500 km kadar kullanılmıştır. Ankara'da, lastikçinin deposunda durmaktadır. |
|
michelin crossclimate 3 alacağım 4 adet internetten. en uygun lastigimburada diye bir yerde buldum ama taksit yapılmıyor. 4 tanesi için 33400 civarı para vereceğim. alacağım ebat 225 55 18 xl. daha uyguna taksitli nasıl bulabilirim? |
|
Clio 4 (185/65 R15) aracıma kışlık lastik bakıyorum. Yıllık yaptığım kilometre oldukça düşük. Amacım az km ile uzun yıllar (5-6 sezon) kafam rahat şekilde kullanmak. Şu an radarımda ve fiyatları birbirine çok yakın iki seçenek var (ikisi de 2025 üretimi):
Yılda az km yapacağım için lastiği diş derinliği bittiği için değil, zaman/yaş faktöründen dolayı emekli edeceğim. Uzun yıllar kullanımda sertleşme, yanak çatlaması veya form bozulması gibi durumları göz önüne aldığımızda sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 4 Ağustos 2026; 14:16:5 > |
|
|