Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.677
Cevap
478
Favori
703.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankaradayım ben de şu an ultragrip8i düşünüyorum. Sanırım onu alacağım. Umarım üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 215/55/r17 94V lastik alacam 4 adet. Taviyseniz nedir?
    kampanya vs yok mudur*
  • 185 60 15 4 adet ihtiyacım var İzmir’de , tavsiyesi olan var mı

• Hic tavsiye yok cunku fiyatlar ucuk

• Dunlop 195/50/15 kış lastiğini tanesi 170 ten aldım hepsiburadadan 2017 üretimi. Galiba bir bana denk geldi bu kadar ucuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

bencede süper tercih en iyisi. bende cok bakındım ama lassa sipariş verdim :)

eski aracımda lassa snowways vardı memnundum. yeni araç için 4-5 sene kullanıcagımı düşünerek nokian almayı düşündüm. istanbulda yasıyorum lastikci bi akrabam nokian michelin ii-yidirler ancak pahalıdırlar dedi ok dedik ve yine eski araçtaki gbi lassa snowways siparişi verdim. istanbulda gerek yok dedi.

205 55 16 4 adet sıfır 800 tl fiyat bana özel :)

Alıntıları Göster
    195 65 15 Nokian wrd4 olanı 2016 yılında tanesi 220 liradan almıştım. Şuan 440 TL. Ama çok güzel lastik. Ben 2 kış 2 yaz kullandım. Kışlık olmasına rağmen. Bu yüzden biraz hızlı eskidi. Gerçi yaz kış ayri kullansam da iyi gitse 3 yıl giderdi.

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar uygun fiyatlı lastik arıyorsanız GT RADİAL Lastiklerine de bakın ben aldığımda normal lastikler 200 tl iken bunlar 115 tl idi. (eski zaman) endonezya malıdır michelin %10 hissesine sahiptir. 5 senedir kullanıyorum parasını hak eden bir lastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

az once amcamin aracina 2018 ocak uretimi lassa driveways 205 55 16r lastik aldim.

adedi 285 lira dan.
    sokme takma balans dahil.
    yarım saat önce yine aynı lastikçiden kendi aracım için windforce catchsnow 185-65-15 88h kışlık lastik aldım.
    bu ebatta sadece windforce vardı.195-65 ebatında lassa vardı.(2018 üretimi) lassanın fiyatı 250 tl idi.

windforce 2016 25 hf dan kalma oldugu için 190 lira dedi tanesine.benim de babamın aracıyla (kangoo.) windforce tecrübem oldugu için aklıma yattı. markayı ve üretim tarihini bahane ederk fiyatı 175 liraya çektim.

4 tanesi 700 liraya sökme takma balans dahil taktırdım.(linea ya)

geçen yıl ise aynı lastikçiden 175 65 14 ebatında aynı marka lastigi kangoo ya tanesi 160 liradan taktırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 31 Ekim 2018; 18:47:58 >

• C-max aracım için 205-55-16 ebatlarında CONTİNENTAL PC 5 LASTİK ALDIM.
    Piyasada tanesi 400 üzeriyken n11 den şuradan kuponlarla falan tanesini 320 tlye almış oldum.
    urun.n11.com
    Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/20555r16-91v-contipremiumcontact-5-continental-P288827706

Bakalım kullanalım sonra yorumlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 12 Kasım 2018; 23:14:33 >

Conti üzmez 5 senedir kullanıyorum. 2. Aracımdada continental var. Sava kış lastiğine gelirsek geçen sene ucuz diye aldım. Kar yağmadı doğru düzgün. 1 kere karlı yolda denedim beni sollayıp geçen kia sportaç şarampole uçtu. Ben banamısın demedim. Sportaçtada kış lastiği varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

Conti üzmez 5 senedir kullanıyorum. 2. Aracımdada continental var. Sava kış lastiğine gelirsek geçen sene ucuz diye aldım. Kar yağmadı doğru düzgün. 1 kere karlı yolda denedim beni sollayıp geçen kia sportaç şarampole uçtu. Ben banamısın demedim. Sportaçtada kış lastiği varmış.
    İnşallah bakalım.. Peki bu 4 lastiği kaça taktırırım piyasa nasıldır ? Balans ve rot ikisi de şart mı ?
  • 1.5 sene önce araştırma ve tavsiye üzerine arkalara 205 60 16 falken ze914 96v xl ecorun taktırmıştım, lastiklerden çok memnun kaldığım için önlerede taktırmak istedim ama piyasada hiçbiryerde bulamamıştım, şansa N11 de 376 tl ye buldum, fırsatı bekleyip 11.11 çek i ile tanesi 326 tl ye 2 adet aldım bence F/P olarak mükemmel lastikler. bu ebatlarda lastiğe ihtiyaç duyanlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

İnşallah bakalım.. Peki bu 4 lastiği kaça taktırırım piyasa nasıldır ? Balans ve rot ikisi de şart mı ?

Alıntıları Göster
    4 lastik değişimi + balans 50 lira Ankarada. Rot gerekmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadiyaaaa

1.5 sene önce araştırma ve tavsiye üzerine arkalara 205 60 16 falken ze914 96v xl ecorun taktırmıştım, lastiklerden çok memnun kaldığım için önlerede taktırmak istedim ama piyasada hiçbiryerde bulamamıştım, şansa N11 de 376 tl ye buldum, fırsatı bekleyip 11.11 çek i ile tanesi 326 tl ye 2 adet aldım bence F/P olarak mükemmel lastikler. bu ebatlarda lastiğe ihtiyaç duyanlara tavsiye ederim.
    Güle güle kullanın. Hocam çeksiz 335 diyo şu an da uygun.

• quote:

Güle güle kullanın. Hocam çeksiz 335 diyo şu an da uygun.
    https://urun.n11.com/oto-lastik/falken-20560r16-92h-ziex-ze914-ecorun-falken-2018-urt-2056016-P228813167?gclid=EAIaIQobChMIo8_sld3P3gIVCrvtCh0yBArKEAQYByABEgIGqfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim ancak verdiğiniz linkteki lastik 92H standart lastik,
    benim aldığım 96V XL yani yüksek performans ve ağır araçlar için ekstra güçlendirilmiş lastikler, Bmw, merso v.s için.
    urun.n11.com
    Falken 205/60 R16 96v Zıex Ze914 Ecorun Xl Lastik - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/falken-20560-r16-96v-ze914ec-xl-lastik-P65882371

• hadiyaaaa H kullanıcısına yanıt
    Hadiyaaaa. peki hocam. O zaman bu mu ?
    https://www.lastikalsana.com/FALKEN-20560-R16-96V-XL-TL-ZE914,PR-1189.html?gclid=EAIaIQobChMIysXMmOLP3gIV1uJ3Ch0RlAbaEAQYASABEgKw5_D_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 13 Kasım 2018; 0:12:48 >
  • quote:

Hadiyaaaa. peki hocam. O zaman bu mu ?
    https://www.lastikalsana.com/FALKEN-20560-R16-96V-XL-TL-ZE914,PR-1189.html?gclid=EAIaIQobChMIysXMmOLP3gIV1uJ3Ch0RlAbaEAQYASABEgKw5_D_BwE
    vay be, güzel indirim yakaldım diye seviniyordum, sadece toplamda 20 tl indrimli almışım
    lastik etiket değerleri yakıt C fren A konfor süper.

Ek lastikler geldi etiket değerini yanlış yazmışım düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadiyaaaa -- 15 Kasım 2018; 11:32:00 >

• hadiyaaaa H kullanıcısına yanıt
    Burası donanımhaber Benimkiler de kargoya verildi bekliyorum bakalım merakla. Michelinlerle 55 bin km yaptım 35-40 binlerden sonra çatlamalar oldu lastikte, kalkışta ve virajlarda kaymalar hissetmeye başladım. Artık şart oldu. Sonuçta araç milyonluk da olsa lastik üzerinde gidiyo mecbur alacaz biraz kaliteli bişey...
  • Merhaba,
    Kışlık lastikleri taktırırken yazlıkların eskidiğini farkettim. Her ne kadar lastikçi bir sezon daha gidebileceğini söylese de pek güvenemiyorum, bazen 170lere çıktığım oluyor, nadir de olsa. Önceden Michelin taktırır geçerdim ama ben mi cimrileştim yoksa piyasa mı beni cimrileştirdi, bilmiyorum, Michelin benim ölçüde (205-55-16) 400-450 bandında olunca acaba orta kalite bir şey mi alsam diye düşünmeye başladım.

Goodyear, Lassa vs derken Falken de önerenler oldu. İki senede yanaklarda çatlakların olduğu şikayetleri falan okuyorum. Siz ne tavsiye edersiniz?

Bir de, N11'de Goodyear gördüm, fiyat baya uygundu. 11.11 indiriminden alayım 4 tane şimdiden, 4-5 ay erken almış oluruz ama fiyatı uygun vs derken yol üzerindeki bir Goodyear bayisine sorayım dedim. Meğer Sport Eagle serisi ile Efficientgrip serisi arasında 100 Tlden fazla fark varmış. Farkı ne ki bu kadar fiyat farkı var dediğimde Efficientgrip daha çok tutuluyor dedi, iyi ama neden, deyince bir şeyler geveledi ama tatmin edici bir şey söyleyemedi. Bu lastiklerin farklı serileri arasındaki bu kadar fiyat farkı nedendir?

(Yazlıklar için konuşuyorum, kışlıklar Nokian ve daha birkaç yıl sorunsuz gider inşallah.)

Şimdiden teşekkürler.

bu firmadan alışveriş yapmıştım.
    bayram günü dolar fırlarken sipariş verdim.
    4 lastik 2100 TL.
    benim siparişimi iptal edip, üstüne fiyat artışı yapıp tekrar stoklara koydular.
    sipariş iptalini haber bile vermediler.
    telefonuma bakmadılar.
    mailime bile cevap vermediler.
    piyasada böyle firmaların bulunmaması gerekir.
    daha da yanına yaklaşmam.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.