Şimdi Ara

Otomobil Genelde Mesleklerimiz - YARDIMLAŞMA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
13
Favori
12.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kastamonuda Özel bi hastanenin Bilgiişlemcisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

Hayır Haznedardayız 1995Yılından beri aynı adreste..

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

Dükkanı Kuran Babamdır. Ama 18 Yaşıma bastıgım günden itibaren devralan benim ...

Bana şimdi Birçok kişi kalkıp Diyecek Baba parası falan belki sizde ama isteyene onuda detaylı anlatırım

Baba parası olsa ne olur ki? kimin parasından faydalanacaksın başka baba ne için vardır yeri geldiğinde destek çıkmak için ben anlamıyorum baba parası diyenleri.Züğür tesellisi bence

Anladik sen de baba parası yiyorsun hayatta hakkıyla emeğiyle biryere gelmeden hazıra konarak sahip olduklarının tek sebebi babalariyla aralarindaki kan baglari olduğunun bilincinde olmadan kendilerini nimetten sanmalari mutevazi olmasi gerekirken kendilerini diğerlerinin üstünde tutmaları sonrada insanlar bunu yüzünüze teker teker vurunca züğürt tesellisi ile aklinizca kendinizi tatmin ediyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki aslında diğerleri size asagilik gözle bakıyor ve bunu bence fazlasıyla hak ediyorsunuz

Ne yapsın adam onu söyle babasının imkanı varken Tofaş şahin'emi binsin(Burada şahine binenleri küçümsemiyorum) Ben sizin zihniyetinizi anlamayorum.Bir insanın kendisinin yükselmesi güzel birşey ama birisi baba parasıyla biyerlere geliyor diye onu yargılayamazsınız ve çevremde gördüğüm kadarıyla hep çalışmayan amacı günü kurtarmak olan tipler babasının parasıyla araba alan ama hedefleri olan insanlara yan gözle bakması,hasetlik yapması bilmem anlayabildin mi?

yazdıklarımla kel alaka şeyler yazmışsın okuduklarından bunu çıkardıysan konusacak birşey yok boş lagırtıdan yana değilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

Hayır Haznedardayız 1995Yılından beri aynı adreste..

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

Dükkanı Kuran Babamdır. Ama 18 Yaşıma bastıgım günden itibaren devralan benim ...

Bana şimdi Birçok kişi kalkıp Diyecek Baba parası falan belki sizde ama isteyene onuda detaylı anlatırım

Baba parası olsa ne olur ki? kimin parasından faydalanacaksın başka baba ne için vardır yeri geldiğinde destek çıkmak için ben anlamıyorum baba parası diyenleri.Züğür tesellisi bence

Anladik sen de baba parası yiyorsun hayatta hakkıyla emeğiyle biryere gelmeden hazıra konarak sahip olduklarının tek sebebi babalariyla aralarindaki kan baglari olduğunun bilincinde olmadan kendilerini nimetten sanmalari mutevazi olmasi gerekirken kendilerini diğerlerinin üstünde tutmaları sonrada insanlar bunu yüzünüze teker teker vurunca züğürt tesellisi ile aklinizca kendinizi tatmin ediyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki aslında diğerleri size asagilik gözle bakıyor ve bunu bence fazlasıyla hak ediyorsunuz

Ne yapsın adam onu söyle babasının imkanı varken Tofaş şahin'emi binsin(Burada şahine binenleri küçümsemiyorum) Ben sizin zihniyetinizi anlamayorum.Bir insanın kendisinin yükselmesi güzel birşey ama birisi baba parasıyla biyerlere geliyor diye onu yargılayamazsınız ve çevremde gördüğüm kadarıyla hep çalışmayan amacı günü kurtarmak olan tipler babasının parasıyla araba alan ama hedefleri olan insanlara yan gözle bakması,hasetlik yapması bilmem anlayabildin mi?

yazdıklarımla kel alaka şeyler yazmışsın okuduklarından bunu çıkardıysan konusacak birşey yok boş lagırtıdan yana değilim

Madem ben yanlış düşünüyorum ozaman ne öneriyorsun madem baba parası yiyormuşuz biz? mantıklı bir cevap verirsin umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

İzmir'den klimacı var mı?

iste bu :D

Geçen sene iki tane Samsung klima aldım, bütün kış kompresör sesinden beynim sulandı, iki defa servis geldi kemküm etti gitti.Şimdi onları söktürüp yenisini taktırmam lazım. Bir daha alırsam alman kliması alıcam zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 19 Haziran 2012; 10:16:38 >

• İTÜ Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği mezunu,

Yaş 31, 2 yıllık evli,

Doğma, büyüme, ikamet İstanbul, aslen memleket Safranbolu,

İş yeri Batman ,

Milli petrol şirketimizde, Batı Raman petrol sahasında üretim mühendisi,

İstanbul, Batman, Diyarbakır, Mardin dörtgeninde, dağlarda bayırlarda mekik dokunarak geçen bir hayat.

Petrol lazımsa göndereyim
    Dermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 19 Haziran 2012; 10:43:21 >
  • öğrenciyim şu anda aileme maddi zarar vermekten başka işim yok.
    ama zorlu ve çileli yollardan geçebilirsem savcı olmayı düşünüyorum

Not: hayal değil hedef. Adalet myo okuyorumve bu sene dgs ile hukuk fak. geçmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanozsavas -- 19 Haziran 2012; 10:55:54 >
  • aile hekimiyim .aşı enjeksiyon abse drenajı sütr tansiyon işleri itinaylan yapılır .

bizide esnaf ettiler artık müşteri modunda bakıyoruz hastalara :)

tokat erbaa dayım balık avı , arazi araçları ve online oyunlar ilgi alanlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

tıp doktoruyum
    fiziksel tıp ve rehabilitasyon( fizik tedavi) dalında uzmanım.
    sağlık ile ilgili sorunlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, parada almam...

ankilozan spondilit hastasiyim. beni en iyi siz anlarsiniz

anlamammı...

çok güzel ilaçlar var AS için... ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hastalarım ifadesi aynen şöyle "yeniden doğmuş gibiyim"

geçmiş olsun

Ben hastalığın atak dönemlerinde ilaç kullanıyorum sadece
    Bunlarda Endol veya voltaren oluyor.
    salazopyrin falan kullanmadım hiç

Şunuda ekliyim HLA-B 27 Negatif Nasıl oluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 19 Haziran 2012; 11:10:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo
    Geçen sene iki tane Samsung klima aldım, bütün kış kompresör sesinden beynim sulandı, iki defa servis geldi kemküm etti gitti.Şimdi onları söktürüp yenisini taktırmam lazım. Bir daha alırsam alman kliması alıcam zaten..

Sessiz çalışan klima arıyorsan Alarkoyu öneririm. Oldukça memnunum.
  • Selam,
    Diplomamın üstünde kimya mühendisi yazıyor.
    Şu ana kadar yabancı firmalarda mümessillik, üretim mühendisliği falan yaptım.
    Şimdi de üretimde kullandığımız çok özel bir yazılımın akıl gücünü sırtlıyorum.
    D3 RMAH tutarsa ek iş olarak profesyonel oyunculuk yaparım herhalde :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tıp doktoruyum
    sağlık ile ilgili sorunlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, parada almam...

anlamammı...

çok güzel ilaçlar var AS için... ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hastalarım ifadesi aynen şöyle "yeniden doğmuş gibiyim"

geçmiş olsun

Sağlıklı insanlarda %8 oranında HLA B 27 pozitifliği görülebilir , HLA B 27 pozitif kişilerin %1-2 ‘de AS gelişir, AS li hastalarda HLA-B27 %90(+) tir. o nedenle HLA B27' nin sizde negatif olması durumu olasılık dahilindedir.

ankilozan spondilit tedavisinde atak tedavisi şeklinde bir prtokol yoktur ki, hastalık sinsi şekilde ilerler ve siz buna mudahale etmemiş olursunuz. şayet hastalık aktivitesi yüksek ise( belli klinik parametreler ile değerlendirilir) biyolojik ajan tedavisine geçiş öneririm.

işin özü kullandığınız nonsteroid antiinflamatuvar ilaçlar( endol vs) ve sülfasalisilik asit ( salazopyrine EN) bu ilaçların yannda hikayeden öteye geçmiyor.

şayet AS tanınız kesin ise ve şikayetleriniz aktif olarak devam ediyorsa bu ilaçlardan birine geçmenizi öneririm.

NOT: konu yardımlaşma konusu olduğu için bunları genelden yazıyorum. rahatsıklık olursa özelden cevaplayabilirim

• sosyoloji ihtisası yapıyorum
    daha öncesinde teknikerlik bölümü bitirdim
    kitap yazmakla uğraşıyorum
    bisikletimle çevreyi turlayıp duruyorum
  • Sigortacıyım.

Göztepe minibüs caddesinde Allianz acentamız var, kasko, bes, trafik, sağlık vs istiyenler özel msj atması yeterli.
  • İstanbulda sıradan bir ramatçıyım .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tıp doktoruyum

anlamammı...

geçmiş olsun

Sağlıklı insanlarda %8 oranında HLA B 27 pozitifliği görülebilir , HLA B 27 pozitif kişilerin %1-2 ‘de AS gelişir, AS li hastalarda HLA-B27 %90(+) tir. o nedenle HLA B27' nin sizde negatif olması durumu olasılık dahilindedir.

ankilozan spondilit tedavisinde atak tedavisi şeklinde bir prtokol yoktur ki, hastalık sinsi şekilde ilerler ve siz buna mudahale etmemiş olursunuz. şayet hastalık aktivitesi yüksek ise( belli klinik parametreler ile değerlendirilir) biyolojik ajan tedavisine geçiş öneririm.

işin özü kullandığınız nonsteroid antiinflamatuvar ilaçlar( endol vs) ve sülfasalisilik asit ( salazopyrine EN) bu ilaçların yannda hikayeden öteye geçmiyor.

şayet AS tanınız kesin ise ve şikayetleriniz aktif olarak devam ediyorsa bu ilaçlardan birine geçmenizi öneririm.

NOT: konu yardımlaşma konusu olduğu için bunları genelden yazıyorum. rahatsıklık olursa özelden cevaplayabilirim

Teşekkür verdiğiniz verdiğini bilgiler için. Araştıracam hepsini.

Sadece Atak dönemlerinde ilaç kullanma biraz benim tercihim. (Yan etkilerden vs korktuğum için)
    Bu dönemlerde mecbur kalıyorum zaten endol almaya. Crp değerleri vs hafiften uçuşa geçiyor

AS tanısı kesin. Sakroiliak eklem grefisinde vs ben bile görebiliyorum. Gerçi doktorum göstermese sağlıklı insan ile arasındaki farkı bilemem

Tekrar teşekkür ederim

• matematik öğretmeniyim kırıkkalede yaşıyorum
    matematikle ilgili 4 işelm ödev etz konularında yardımcı olabilirim

liseliler damlar şimdi
  • Sakarya Merkez'de kendime ait tercüme bürom var. İngilizce öğretmenliği mezunuyum yeminli tercüme hizmeti sunmaktayım. Bunun yanında diğer dillerde de yeminli tercüme hizmeti veriyorum (kuzenlerim sağolsun).

Birde yayınevimiz var. Sakarya Üniversitesi ders kitapları basım, yayım ve dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca Y. Lisans ve Doktora tezlerinin, düzenleme, baskı ve ciltlenmesi işlerini yapıyoruz (Bu işlemlerin bir çoğu akşamları olmak şartıyla benim elimden geçiyor).

Ebedi ameleyim, bazen haftada bir saat, bazen gece gündüz çalışıyorum.

Yukarıda yazdığım alanlarda aklınıza gelen her konuda yardımcı olmaya çalışırım.
  • İzmir'de ayakkabıcılık yapıyorum , her türlü öneri , yönlendirme de bulunabilirim . İyi günler.
  • emeklli devlet memuru,
    şu an dvd satış kiralama işiyle zaman öldürüp ,iki çocuk okutmaya çalışıyorum.
  • Samsun Endüstri Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 11. Sınıf öğrencisiyim

NOT:16 Temmuzda Samsun Birmot ta stajım var gelenlere yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.