Şimdi Ara

Otomobil Genel Bayramlaşma-- İYİ BAYRAMLAR!--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün dh ve Otomobil Genel ailesinin en içten dileklerimle bayramını kutlarım. Ülkemize, devletimize, milletimize, güvenlik güçlerimize kazasız, belasız huzur ve barış dolu bayram geçirmenizi dilerim. İyi Bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amin

Bütün otomobil genel üyelerinin bayramını kutlarım ülkemiz ve milletimiz içinde hayırlı bir bayram olsun

• İyi bayramlar

• İyi bayramlar
  • Tüm otomobil genel üyelerinin bayramı mübarek olsun Huzur dolu bir bayram dilerim
  • Herkesin Bayram'ını en içten dileklerimle kutlarım

• Biliyorum Avatarımda Atatürk var ( Atatürk düşmanı demiyorum size yanlış anlaşılmasın !! ) ve hep dini konularda sizle tersim

Ancak Hala bu ülkede Barış dileyebiliyor musunuz ? Daha doğrusu buna inanıyor musunuz ? Öyle bir coğrafyadayız ki İçte dışta düşman çok .

Neyse Herkese iyi bayramlar daha yola çıkmamış olanlar veya bayram sonunda dönecekler dikkat edin . 5 dakika geç gelin hiç gelmemekten iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Eylül 2016; 1:13:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin bayramı mübarek olsun.

Barış dolu huzur dolu bir bayram olur inşallah. Öyle de devam eder. Kurban kesenlerin allah kabul etsin.🐑

Kamu spotu vererek mesajımı tamamlıyorum. Emniyet kemeri lütfen takalım, aşırı hızdan kaçınalım

• Bayraminiz hayirli ve de ugurlu olsun beyler. Kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden operim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Biliyorum Avatarımda Atatürk var ( Atatürk düşmanı demiyorum size yanlış anlaşılmasın !! ) ve hep dini konularda sizle tersim

Ancak Hala bu ülkede Barış dileyebiliyor musunuz ? Daha doğrusu buna inanıyor musunuz ? Öyle bir coğrafyadayız ki İçte dışta düşman çok .

Neyse Herkese iyi bayramlar daha yola çıkmamış olanlar veya bayram sonunda dönecekler dikkat edin . 5 dakika geç gelin hiç gelmemekten iyidir

Adınız ne bilmiyorum ama barıştan kastım şehitsiz bombasız Türkiye.

• Hayırlı ve arıza lambasız bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Biliyorum Avatarımda Atatürk var ( Atatürk düşmanı demiyorum size yanlış anlaşılmasın !! ) ve hep dini konularda sizle tersim

Adınız ne bilmiyorum ama barıştan kastım şehitsiz bombasız Türkiye.

Olucak mı sizce? Siyasi olarak CHPLi MHPLİ AKPLİ olarak değil Türk Vatandaşı olarak soruyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Eylül 2016; 1:31:13 >

• Hayırlı bayramlar cümleten.

• Herkese iyi Bayram'lar

• İyi Bayramlar.

• hayırlı bayramlar herkese allah kaza bela vermesin
  • Kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar . RABBİM nice bayramlara yetiştirsin cümlemizi

• Bayramimiz ve bütün gazalarimiz Mübarek olsun...

• İyi bayramlar

• İyi bayramlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.