Bildirim
Otomobil Genel Bayramlaşma-- İYİ BAYRAMLAR!--

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Amin
Bütün otomobil genel üyelerinin bayramını kutlarım ülkemiz ve milletimiz içinde hayırlı bir bayram olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bayramlar
İyi bayramlar -
Tüm otomobil genel üyelerinin bayramı mübarek olsun Huzur dolu bir bayram dilerim
-
Herkesin Bayram'ını en içten dileklerimle kutlarım
Biliyorum Avatarımda Atatürk var ( Atatürk düşmanı demiyorum size yanlış anlaşılmasın !! ) ve hep dini konularda sizle tersim
Ancak Hala bu ülkede Barış dileyebiliyor musunuz ? Daha doğrusu buna inanıyor musunuz ? Öyle bir coğrafyadayız ki İçte dışta düşman çok .
Neyse Herkese iyi bayramlar daha yola çıkmamış olanlar veya bayram sonunda dönecekler dikkat edin . 5 dakika geç gelin hiç gelmemekten iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Eylül 2016; 1:13:31 > -
Herkesin bayramı mübarek olsun.
Barış dolu huzur dolu bir bayram olur inşallah. Öyle de devam eder. Kurban kesenlerin allah kabul etsin.🐑
Kamu spotu vererek mesajımı tamamlıyorum. Emniyet kemeri lütfen takalım, aşırı hızdan kaçınalım
Bayraminiz hayirli ve de ugurlu olsun beyler. Kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden operim
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Biliyorum Avatarımda Atatürk var ( Atatürk düşmanı demiyorum size yanlış anlaşılmasın !! ) ve hep dini konularda sizle tersim
Ancak Hala bu ülkede Barış dileyebiliyor musunuz ? Daha doğrusu buna inanıyor musunuz ? Öyle bir coğrafyadayız ki İçte dışta düşman çok .
Neyse Herkese iyi bayramlar daha yola çıkmamış olanlar veya bayram sonunda dönecekler dikkat edin . 5 dakika geç gelin hiç gelmemekten iyidir
Adınız ne bilmiyorum ama barıştan kastım şehitsiz bombasız Türkiye.
Hayırlı ve arıza lambasız bayramlar
quote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Adınız ne bilmiyorum ama barıştan kastım şehitsiz bombasız Türkiye.
Olucak mı sizce? Siyasi olarak CHPLi MHPLİ AKPLİ olarak değil Türk Vatandaşı olarak soruyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Eylül 2016; 1:31:13 >
-
Hayırlı bayramlar cümleten.
Herkese iyi Bayram'lar
İyi Bayramlar.
hayırlı bayramlar herkese allah kaza bela vermesin -
Kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar . RABBİM nice bayramlara yetiştirsin cümlemizi
Bayramimiz ve bütün gazalarimiz Mübarek olsun...
İyi bayramlar
İyi bayramlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi manuel arabalar
- arabanın altından yağ akması
- hacizli araç satılır mı
- kilitli kalan bagaj nasıl açılır
- tescil tarihi ne demek
- byd han 2025
- lynk & co türkiye fiyat
- passat sedan
- audi a3 2025
- bmw ix2 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X