Şimdi Ara

Otomobil dünyam LEON FR ACT DSG Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi xenon far ile led farı ayırt edemeyen kişi ALLAH rızası için araba testi yapmasın ya Leon fr testinde arabada bi xenon far demişsin o araba bi xeon far yok LED var
    Test ettiğin arabanın fiyatını yazmamışsın araba silme dolu normal LEON FR ile alakası bile yok
    Renkli ekran,Navigasyon,Metelik boya,alcantra koltuk,18 jant,Kış paketi Ön park sensörü var arabada
    Arabada herşey var ama aç gözlü SEAT arabaya F1 vites koymamış
    Bağımsız süspansiyon yok
    Böyle bir leon FR 85,000 buluyor o kadar parada LEON'a verilmez

https://www.youtube.com/watch?v=rowd0OE4880&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 12 Mayıs 2015; 13:14:26 >

• Sevgili cihan alacantra koltuk FR da standart zaten. 5.8 inc ekran+seat sount+18 jant ile dsglisi ilk çıktığında 73 e falan alınabiliyordu, metalik kırmızı renkte dahil. Kış paketi,navigasyon vs bunlar zevki ve leon için gereksiz opsiyonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Sevgili cihan alacantra koltuk FR da standart zaten. 5.8 inc ekran+seat sount+18 jant ile dsglisi ilk çıktığında 73 e falan alınabiliyordu, metalik kırmızı renkte dahil. Kış paketi,navigasyon vs bunlar zevki ve leon için gereksiz opsiyonlar.

Stanadart degil alnactra koltuk

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Sevgili cihan alacantra koltuk FR da standart zaten. 5.8 inc ekran+seat sount+18 jant ile dsglisi ilk çıktığında 73 e falan alınabiliyordu, metalik kırmızı renkte dahil. Kış paketi,navigasyon vs bunlar zevki ve leon için gereksiz opsiyonlar.

Arkadas aldı ve herhangi bir fark ödemedi.

• Eren Tekin'in testlerini hiç beğenmiyorum. Aynı cümleyi en az 3 kere kuruyor. Tekrar da tekrar. Fitil oluyorum yahu. Bunları yapıcı bir dille kendisine de ilettim ama ciddiye almadı aynen devam.
  • aç gözlü cart curt diyor hala vag fanatiği
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Arkadas aldı ve herhangi bir fark ödemedi.

Öyle birşey mümkün değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 highline vs bmw 118i joy
    9 yıl önce açıldı
    VW Polo 1.2 TDI sürüş izlenimi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam Porsche ye de müthiş müthiş hahah bambaşka bir şey diyor 150 beygir Passat'a da .

Bir de şu her virajda bir yan verme çabası yok mu Yine de seviyorum Eren Tekin'i . Tek başına koşturuyor ediyor neredeyse haftada 2 araç testi yüklüyor kanalına . Helal olsun bu yönden takdir ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Mayıs 2015; 14:16:53 >
  • Uyarı puanı alabilirsin hocam konuyu sil istersen. Geçen otopark testi için konu açmıştım konumu kapatıp uyarı puanı verdiler. Reklam yapıyormuşum
  • Bugüne kadar bu araba kötü Dediğini duymadım.her araba iyi hepsi Şahane.sanırım firmalar araç verirken olumsuz yorum yapmamak şartıyla veriyor.

• Adam çok detaylara bakmıyo gibi geliyo bana xenon yerine led far demiyo geçen bmw 3 testinde çift turbo var dedi araçta ama öule bişey yok daha düzgün teknik bilgi yok gibi geliyo bana. Eskisi gibi değil zaten artık testleri standart oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Uyarı puanı alabilirsin hocam konuyu sil istersen. Geçen otopark testi için konu açmıştım konumu kapatıp uyarı puanı verdiler. Reklam yapıyormuşum

Ama o baska site linki falandir . Youtube dan video koyulmasına bir uyarı olmamalı asırı marka reklam degilse .

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Uyarı puanı alabilirsin hocam konuyu sil istersen. Geçen otopark testi için konu açmıştım konumu kapatıp uyarı puanı verdiler. Reklam yapıyormuşum

Ben sitenin reklamını yapamdımki You tube den aldım paylaştım
  • Sadece youtube linkini DH tüp denilen şeye yapıştırıp koydum konuya. Kaynak olarak sitenin linkini bile vermedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.