Şimdi Ara

Otomobil Cehennemi ; Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Berbat yamalı yollar
    -Vergiler cep yakıyor
    -Saçma sapan , sırf para koparmak için çıkartılan K belgesi , SRC belgesi
    -Araç fiyatları pahalı(Şu halde bile millet kuyruk oluşturuyor , neyse..)

Daha kötü ne olabilir? Hakikaten birşey kalmadı ya. Daha kötü olabilecek başka bir şart söyleyin aklıma gelmiyor , bu hale geldik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 4 Temmuz 2011; 0:35:50 >

• neden böyle bir konu açmaya ihtiyaç duydunuz :s
  • alışıldık cevap;

burası türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

neden böyle bir konu açmaya ihtiyaç duydunuz :s

Aklıma geldi açtım. İyi bir şart aradım bulamadım. Varsa merak ediyorum , çünkü herşey aleyhimize görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

neden böyle bir konu açmaya ihtiyaç duydunuz :s

hayret halinden daha hala memnun olan da var demek.
  • K belgesi src belgesi dışında(ne oldukları hakkında bilgim yok) aynen katılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

-En pahalı yakıt
    -Berbat yamalı yollar
    -Vergiler cep yakıyor
    -Saçma sapan , sırf para koparmak için çıkartılan K belgesi , SRC belgesi
    -Araç fiyatları pahalı(Şu halde bile millet kuyruk oluşturuyor , neyse..)

Daha kötü ne olabilir? Hakikaten birşey kalmadı ya. Daha kötü olabilecek başka bir şart söyleyin aklıma gelmiyor , bu hale geldik..
  • k belgesi ne saçma ya 7.500 lira ödememiz gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş olsun diye.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

k belgesi ne saçma ya 7.500 lira ödememiz gerekiyor

İşleyişi etkileyen bir belge de değil. Ruhsattan farklı bir bilgi yok üzerinde. Yani artık K belgem var şunu ispatlıyorum diyemiyorsunuz. Amaç şirkete gider olarak gösterilen harcamaları bu yolla geri almak..
  • Maalesef değiştiremiyoruz bu koşulları. Yinede şükretmeliyiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

k belgesi ne saçma ya 7.500 lira ödememiz gerekiyor

İşleyişi etkileyen bir belge de değil. Ruhsattan farklı bir bilgi yok üzerinde. Yani artık K belgem var şunu ispatlıyorum diyemiyorsunuz. Amaç şirkete gider olarak gösterilen harcamaları bu yolla geri almak..

kesinlikle.k belgesi alinca soforun becerisine beceri katiliyor sanki.hicbir degisiklik yok.ne bir egitim var ne araciniza artidan bir donanim ekleniyor.k belgesi olmayan arac yuruyemezken 7500lirayi bastirdin mi bi anda o arac canavara sofor de f1 pilotuna donusuyor.tumuyle formalite zoktumunun ab uyum yasa sacmaliklari.ikiyim absini zaten su ab yasari 2000den beri asamali olarak geldiginden beri sirtimiza yuk ustune yuk hicbir artisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: crysisis

Yinede şükretmeliyiz bence.

Ne için ?
    Dünyanın En pahalı benzinini kullandığımız için mi yoksa bir araç alırken bir araç da devlete aldığımız için mi ?
    O zaman şükürler olsunki benzinin litresi 10 tl değil ve 1 araç alırken 3 değilde 1 araç devlete hediye ediyoruz
  • söylenecek çok şey var arkadaşlar da, bu konuda kilitlenir yakında malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Orijinalden alıntı: crysisis

Yinede şükretmeliyiz bence.

Ne için ?
    Dünyanın En pahalı benzinini kullandığımız için mi yoksa bir araç alırken bir araç da devlete aldığımız için mi ?

Haklısınız..
  • pardon ithamlarim agir olacak ama sukredelim seklinde dusunenlere sozum biri gelip suratiniza tukurse ah sukur ki musait bir yerinden birsey yapmadi mi diyeceksiniz?
  • Çok şükür.
  • birazdan muayene ve her sene yaptırmak zorunda kaldığım egzost pulu soygunu için ilgili firmalara haracımı pardon ücretimi vereceğim.
    konu başlığı güzel olmuş tebrikler şükür konusuna gelince bu kavram için ucuz iyimserlik

sadece oto-mobil olabilmek adına

YA SABIR ifadesi bence daha uygun
  • daha sokağa araç park ettiğimiz için para ödeyeceğiz
  • Eşşek olana semer vuran çok olur.
  • daha bu birşeymi. yakında araç alma vergisi AAV gelir. %10 da ordan yırtarlar. belki bu yazımı meclisten biri okuyup yürürlüğede sokar. şaşırmamak gerek. yukarıda arkadaş demiş ve bu konuda başka verilcek cevapta yoktur zaten. "eşşek olana semer vuran çok olur"
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.