Şimdi Ara

''Otomobil alışveriş merkezi'' AUTOPİA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galericiler oraya çok fazla dükkan kirası ödeyecekleri için, eminim müşteriden bunu çıkarırlar

bence en iyisi internetten sahibinden bulup almak, burasının izmirdeki otokent ten pek farkı olmaz sanırım, otokentten daha modern olacağı kesin ama yine eşşeği allayıp pullama durumu olur gibi geliyo bana, çünkü genelde galericiler öyle malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

Paylaşım için saol kanka

• eğer videodaki gibi bi yapı olacaksa, beklenilenden çok daha büyük bir proje gibi duruyo..

• Surat yapayim derken catidan ucan olmaz insallah
  • Benzer bir proje de Parseller - Hadımköy yokuşuna yapılacak. Yani daha şimdiden rakibi çıktı. Aralarındaki mesafe ise 5-6 km falandır en fazla.
  • ütopik
  • daha önce söylemiştim bizim evden rahat görünüyor die.
    elbette daha şuan öndeki o oval kısmın biri daha çelik iskeleti yapılıyor. ama videodaki gibi heybetli bişi şuanki görünüşle beklemiyorum. arsa okadar deil zaten . videoda abartılı .

parseller hadımköydeki bundan büyük olucak gibi duruyor şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

daha önce söylemiştim bizim evden rahat görünüyor die.
    elbette daha şuan öndeki o oval kısmın biri daha çelik iskeleti yapılıyor. ama videodaki gibi heybetli bişi şuanki görünüşle beklemiyorum. arsa okadar deil zaten . videoda abartılı ..
    ofis satışları başlamışt oranın . satış arttırmak için biras hileli bir video gibi

parseller hadımköydeki bundan büyük olucak gibi duruyor şimdiden
  • Autopia şuan faal mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Autopia şuan faal mi acaba ?

Tam Autopia'nın inşaatının başladığı zaman taşındım Beylikdüzü'ne 4.5 yıl oldu hala tam bitiremediler şurayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArrowLight -- 2 Kasım 2014; 0:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DervisAgma

quote:

Tam Autopia'nın inşaatının başladığı zaman taşındım Beylikdüzü'ne 4.5 yıl oldu hala tam bitiremediler şurayı

Sıkıntı ne acaba.. Müteahit kaçtı mı yoksa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DervisAgma

quote:

Sıkıntı ne acaba.. Müteahit kaçtı mı yoksa

Allah bilir

• 5 sene önce açmışım konuyu sağlam hort

İşim dolayısıyla bir kere girdim, biteli 2 yıl oldu ve hala hayalet kasaba görüntüsünde. Çoğu dükkan bomboş ve hala dükkanlara çılgın paralar istiyorlar.

Açılan mağazalar arasında sanırım en sağlam olanı Ertemel. Genelde düşük kilometreli filodan çıkmış araçları satıyorlar. Ticari itibarları fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

5 sene önce açmışım konuyu sağlam hort

İşim dolayısıyla bir kere girdim, biteli 2 yıl oldu ve hala hayalet kasaba görüntüsünde. Çoğu dükkan bomboş ve hala dükkanlara çılgın paralar istiyorlar.

Açılan mağazalar arasında sanırım en sağlam olanı Ertemel. Genelde düşük kilometreli filodan çıkmış araçları satıyorlar. Ticari itibarları fena değil.

He-.h Güldürdünüz. Aracı alırken üstünde henüz 500-600 Km lik lastiklerle aracı gösterip parayı çekmeye gidip gelene kadar lastikleri değiştiren şirketi mi diyorsunuz. Boşverin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

5 sene önce açmışım konuyu sağlam hort

He-.h Güldürdünüz. Aracı alırken üstünde henüz 500-600 Km lik lastiklerle aracı gösterip parayı çekmeye gidip gelene kadar lastikleri değiştiren şirketi mi diyorsunuz. Boşverin.

Doğrudur, galerici esnafı ile pek işim olmaz. Çevremden duyduğum bu şekildeydi. Ama bu yöntemi de ilk defa duydum 500 lira kar için iyi azimmiş.

• Autopia ölü doğdu. Müteahhit firma itibarlı ve pekçok avm, konut projesinin de sahibi. Fakat şehir merkezine uzak olması, yüksek kira bedelleri istenmesi galericileri soğuttu. Bu saatten sonra bi halt olmaz oradan. Otel, hastane, okul vb yaparlar muhtemelen.

Avcıları geçtikten sonra Edirne yönünde de Autoport adıyla başka bir yerin inşaatı da vardı aynı dönemde. Aynı makus talihi onlar da yaşadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendik Tersane koprusu-Sabiha Gokcen Havalimani baglanti yolu uzerinde de `Otoport` ismiyle yeni bir yer yapiyorlar.Yogun bir yol oldugu icin belki is yapar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.