Şimdi Ara

Otomobil alacaklar planlarini ertelemesin...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corolla satışları aydan aya düşüyor ondandır
    stoklarda kalan araçları eritmek için kampanyalar olacaktır , çok satan model-donanım kombinasyonlarında indirim olmayabilir.
  • hikaye dinlemeyi sever bizim millet. devam alın alın
  • Bana kalırsa hiç sıfır araba almayın piyasanın saçma sapan geldiği şu durumda 2.el modeli yüksek bir araç alın ve ya 2.el bir konfor makinası alın, Verdiğiniz paraya değsin. Bu paraları vererek markayı sevindirmemek gerek. Gerçi her sektörde neredeyse bütün her şey ederinden fazlaya gidiyor.
  • Kesin bana söylemiştir...Sitelerine mail gönderdim. Burada ve twitter de ve facebook ta sitelerine yazdım...ABD de 16800 USD fiyata satılan araba bizde neden 30.000 USD hepsi vergimi ? yazdım...İki yıl bekledim bu fiyatla almıyorum dedim....Benim gibi düşünen çok insan var...İkinci elde araba çok....Her gün başka bir model araba geliyor....Seç beğen al....Acelemiz yok.....Hayırlısı...
  • arkadaşlar,satılan araçların %80 i kredili satış, yani millet sahip olmadığı parayla araba alıyor, o yüzden adamlar rahat,bas basabildiğin kadar,taksite bölünce içinde eriyor nasıl olsa
  • Turkiye'de otomobil ve ev fiyatlari su an cok fahis lakin duseceginide zannetmiyorum cancazim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete verin haberi elinizde kalan 2013 modeller bitsin. Değil mi ?
    Sanki araçlarınız şu anki fiyat etiketini hakediyorda..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi b.ka gidiyor, yakında batabiliriz demiyor da, hemen alın gemimizi kurtaralım peşinde millet.
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl 35000 tl ye araba aldım. 15 000 tl si vergiydi. Yaklaşık %42 si vergi yani. Arabanın fiyatı 20000 tl aslında. Aynı arabanın üst donanımlısının vergisiz fiyatı ile ingilteredeki fiyatı birbirine yakın değerlerdeydi. Kendi arabamla karşılaştırmasını yapamıyorum çünkü ingilterede en boş modelde bile güvenlik ekipmanları full. Bizim ülkemizde güvenli araç almak için full donanımlı olması gerekiyor. ( aracım megane 1.6 cvt joy) yani bizim ülkemizde lüks olan bmw audi mercedes gibi arabalara orda orta sınıf biniyor. Bizde içi boş sıfır arabaya binince, bir apartmanda daire sahibi olunca kendimizi çok iyi şartlarda yaşıyoruz sanıyoruz. Gerçi buna da şükür. Temel ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz ya bize yeter.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tartekin

    İsmail Ergün ne diyeyim sana hem kalbini kırmadan hem de uzaklaştırma almadan bilemiyorum . Sen de bir Türk olmalısın (ismine bakarak) ,biraz insaf et ,Türk vatandaşı olarak hani bazen saf görünmek zorunda olsak da aslında o kadar da enayi değiliz. Sen Auris e Corolla ya zam yapmaya devam et, bu arada koltuğuna da sıkı sıkı tutun ki Japonlar altından çekmesin, verdiğin aklı da al münasip bir yerde münasip şekilde kullan. Millet ile bu kadar da dalga geçilmez yahu

    çok güzel cevap vermişin hocam.bu çakallara birileri haddini bildirmeli




  • Doğru demiş. Düşmez bencede fiyatlar.
    Doları dizginlemek için akla kareyi seçiyorlar. Azıcık bıraksalar 3 TL yi görecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix1212

    en uygun b sınıfı orta dolulukta bi araç 35 milyar.
    2009 vergi indirimi yılında 17 milyara hyundai getz aldıgımı biliyorum


    bence bu fiyatlarla gidip bayiden araç alanların bütcesi gerçekten geniştir.


    Aynen hocam 2009 da orta donanım gez almıştım 0km. 21 bin lira idi. Bugün muadili i20 sorsan 30 üstü fiyatı vardır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmaların çoğu anlaşmalı zam yapıyor ve devlet de maalesef bu gidişe dur demiyor. Halbuki, Oligopol oluşturup serbest piyasa fiyatlarını manuple etmek suç. Altın yumurtlayan tavuğu kesiyorlar bir nevi.

    Aşırı oranlarda ve uzun vade kredi çekip ,geleceğini ipotek eden insanımız da maalesef bir gün duvara çarpacak ve bu saadet zinciri kopacak. Fiyatlar çok şişti.Adam geleceği çok iyi görebildiği için ne satarsam kar deyip körüklemeğe kalkıyor piyasayı. Sadece bir ay boykot yapıp kimse araç almasa görürüz mosmor suratlarını.
  • Helal olsun be adamlara vatandaşı düşünüyorlar:)) Mevcut araçlarını 2013 içerisinde satıp kampanya yapmak zorunda kalmamak, daha net biçimde karlarından zarar etmek istemiyorlar tabi bütün dert bu!
  • Kur fiyatlarını göz önünde bulundurursak Almanya ile aynı fiyatlara denk geliyor hemen hemen. Ama ülkemiz sınırları içerisinde üretilen bazı marka model araçların ithal araçlarla eş değer fiyatlarla satılması ilginçtir.
  • 3 aydır bekliyorum ve sürekli fiyatlar arttı arttı yazdan beri en dandik arabanın fiyatı en az 4000 lira arttı.

    daha da bekleyen beklesin ben beklemiyorum arkadaş kazık gittikçe büyüyor
  • ersinbektas kullanıcısına yanıt
    Özellikle Japon biraderler abarttılar. Tamam Samurai dedik, bizim Yeniçeri ile paralellik kurduk ,empati yaptık ama suyunu çıkardılar artık
  • 2009 yılını özlüyorum.Fiyatlar çok iyiydi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef hem sıfır hemde ikinci el piyasası muamma durumda ,Sıfır arac fiyatları bu kadar uc noktadayken trafige cıkıyorsunuz agzına kadar sıfır arac dolu, demek ki bu fiyatlar düşşe her ev başına 2 3 adet sıfır arac alırız !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net w -- 7 Kasım 2013; 8:43:03 >
  • Bence herkes almayı ertelerse fiyatlar süper olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.