Şimdi Ara

otomobil alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım bundan gerçekten onur duyuyorum

lafı fazla uzatmadan konuya geçiyim 98 model civic aracımızı satıp yeni bir araç alacağız fakat eşim biraz problem yapıyor kadın milleti işte ne yaparsınız
    eşim biraz acemi olduğu için 98 civic in debriyajına alışmıştı(debriyaj çok dipte kavrıyordu) ve yeni araçları kullanmakta çok zorluk çekiyor ve debriyajı yukarda ise o arabayı sattırırm diyor defalarca alışırsın dememe rağmen pek soğuk bakmadı şimdi

kriterlerimiz eşim için debriyajı mümkün olduğu kadar allta olmalı
    b veya c sınıfı fark etmiyor
    dizel ilk tercihimiz olmassada tüp taktıracağız civicte olduğu gibi
    max limitimiz 30.000 tl

şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar

• Boyle kriter girmedim

Gulumsettiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz bari yapmayın bn sinirden çatlıyorum evde her akşam bu konu yüzünden terör esiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem.5500

hocam siz bari yapmayın bn sinirden çatlıyorum evde her akşam bu konu yüzünden terör esiyor

Hocam debriyajlara ayar cekilebiliyor.Rahat olun

Ben de biraz yukarda kavrayanlari seviyorum

• Otomatik araç alırsanız, debriyaj sorunu kökten biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

hocam siz bari yapmayın bn sinirden çatlıyorum evde her akşam bu konu yüzünden terör esiyor

cevabın için çok teşekkür ederim fakat o debriyaj ayarı yeni araçlarda olmuyor diye biliyorum yoksa yanlışım mı var ?

• otomatik arabayı pek sevmiyorum araç sürdüğümü anlayamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

cevabın için çok teşekkür ederim fakat o debriyaj ayarı yeni araçlarda olmuyor diye biliyorum yoksa yanlışım mı var ?

Evet hocam yenilerde sıkıntı olabilir.

Alırken bi danismak lazim.Sizin olay karisik.

Manuel seviyorsunuz galiba.O zaman Japondan devam edin.Onlar hemen kavrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Otomatik araç alırsanız, debriyaj sorunu kökten biter...

• peki arkadaşlar bi arkadaş h kasa astrasını satıyor bu arabalar nasıldır enjoy donanımlı 2006 model
  • ?
  • Tebessüm ettim. Corolla bakın derim. 1.33
  • Yukarıda kavrayanlar daha az yorucu ve daha keyifli oluyor aslında.

Kullandığım modeller arasında en çabuk kavrayanı Hyundai modelleri diye hatırlıyorum.

En yukarıda kavrayanı da ford modelleri.

Siz iyisimi yine honda alın, hemen hemen bütün jenerasyonlarında durum aynı.
  • Bence eşiniz karar versin. Bir şey derse sen seçtin deyip içinden çıkarsınız
  • Ben size eger esiniz surebilirse 2004-2005 model nissan x-trail tavsiye etsem ne dersiniz? Sifiri suanda 130 bin civarinda olan bir arac.

• Sizin yolunuz eninde sonunda otomatiğe çıkacaktır bence otomatik vitesli alternatiflere yönelin

• bende zamanında direksiyon mandalı yumusak bi araç bakmıştım boylar farklı oldugu için eşim kendi sürüşüne göre ayarlıyor i30 almaya gittik izmir yükselişe ben direkt konuya girdim yetkili arkadaş dalga geçtiğimi sandı soğuk davrandı biraz
    dedim ağa olay bildiğin gibi değil sen arabayı bize lastiksiz versende olur ama direksiyonun mandalı yumuşak olmalı hatun kendine göre ayarlayamıyor gözünü seveyim deyince baya gülüştük
  • Eşiniz de benimle aynı kafada demek ki. Ben de sevmiyorum debriyajı yukarda kavrayan arabaları. Biraz kaldırınca kavramasını istiyorum. B segmenti hatchbackler böyle oluyor genelde. D segmenti sedanlarda ise yukarda kavrıyor genelde. C ler i bilmiyorum

• Dizel bir araç almanız daha mantıklı o zaman.

Sanırım 1.6 dizel Linea olabilir o fiyata bulunursa, veya Hb olarak 1.6 dizel Bravo önerebilirim, 1.6 Dizel Ceed ve İ30 olabilir.
  • cevap için saolun acaba şu anda kullandığınız i30 un debriyajı nasıl ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.