Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES PARKDA SES SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 MODEL CHEVROLET LACETTİ 1.6 SX ECOTECH 2 MOTORLU OTOMATİK VİTES ARACIMDA VİTES P DE İKEN FRENE BASINCA VE ÇEKİNCE VİTES KOLU ALTINDAN TAK TAK SESİ ÇIKMAKTA DİĞER VİTESLERDE HİÇ SES YOK FAKAT PARKA ALDIĞIMDA FRENE DOKUNSAN BİLE BU SES GELİYOR SES YENİ BAŞLADI ŞANZUMAN YAĞIYLA YADA SOĞUKLA İLGİSİ OLABİLİR Mİ SERGEREK VARMIDIR ?

• beninde dikkatimi cekmisti diger araclarimda , vites kolundan tak tak diye cok az yani dikkat etmeyince duyulmayan birses ,gerci servise sormadim ama benim tahminim frene bastigimisda vitesi degistirmek icin vites kolunu serbest birakan mekanizmanin sesi tabi bu benim dusuncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 16 Ekim 2011; 14:04:01 >
  • hocam konunuzla ilgili arkadaşlar cevap yazacaktır ama foruma yeni üye olduğunuzdan dolayı uyarı yapayım lütfen büyük harfler kullanmayın forumda bağırmak anlamına geldiği için.Umarım en kısa zamanda sorunuza cevap alırsınız...
  • Daha önce böyle bir problem yoktu 2 gün önce radyötörü temizlettim ve antifiririz eklettim aslında ilgisi yok ama hemen sonra başladı bu ses anlam veremedim ?
  • araba hafif eğimdeyken, vitesi parka alıp el frenini çekmediginiz zaman, araba kendini kitler ev yük şanzımana biner. sonrasında vitesi p den baska vitese aldıgınız zaman tak diye ses gelir.

eğer düz yolda ayağınızı frenden kaldırmadan p ye alıp sonrasında ayagınızı frenden kaldırmadan p den çekerken yine tak diye ses geliyorsa bi sorun var demektir servise gösterin
  • Ses vites değişiminde gelmiyor ses sadece vites p de iken fren pedalına bastığım anda ve fren pedalından ayağımı çektiğim çektiğim anda geliyor diğer viteslerde ses gelmiyor daha önce otomatik vites araçlaım oldu ama başıma ilk defa geldi
  • Probleminizi detaylı bir şekildehttp://forum.donanimhaber.com/m_23246333/tm.htm başlığına yazın mutlaka cevap gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites problemi
    6 ay önce açıldı
    Sorunsuz otomatik vites yokmu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.