Şimdi Ara

Otomatik seçim (C3-İ20-Corsa-Fiesta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acemiyim, otomatik vites C3, İ20, Corsa, Fiesta lardan hangisini tavsiye edersiniz?

(param 40 000 lira)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumi Ori -- 23 Kasım 2016; 11:4:17 >

• güncel.
  • Dizel benzin?
  • Hocam çocuk da var, senin kriter ici geniş bagajı yeterli bir araç olmalı. En genisi i20 olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Dizel benzin?

Benzinli (senede 3-5 bin km ancak yaparım, lpg dahi taktırtmam) olacak.

@neilblack

Hocam büyük olması şart değil acemiliğimi atana kadar 2-3 yıl ufak bir araba da olur sanırım.

@THIS IS ANGARA

Fiesta ilk iki tercihimden zaten. Diğeride C3.
  • Yeni kasa olmaz ama i20 alınabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence temiz hyundai bakın. garanti süresi uzun olduğu için güzel olur
  • 2010-2012 Corsa 1.4 enjoy 100 hp tam otomatik tam size göre

• Gelen cevaplarda c3 yok. sanırım tavsiye edilmiyor. c3 ü çıkarıyorum listeden.

i20-corsa-fiesta olarak bakacağım o zaman.

i20 konusunda (uzakdoğulu olmasından) çekincelerim var ama tamamen önyargıdan ibaret. Araçlar hakkında bilgim yok denecek seviyede.

Otomatiği iyi olsun, servisi iyi olsun ama servise çokta yolum düşmesin, güvenlikli olsun.
  • Hyundai i20 manuel olsa kesinlikle uzak ara o olmalı ama eski nesil otomatik şanzıman ile benzini içiyor deniliyor.
  • Hocam 2 yil corsa 2013 1,4 essentia kullandım. Otomatik vitesi sorunsuzdu, araç kucuk aileye gayet yetecek bir arabaydı. Yılda 3-5 k km yapacaksanız donanimdan çok araç model yılı ve güvenliği ön planda tutmanizi öneririm.

• Yeni kasa fabia bence cok seker bi araba düşünün derim. Skodaci team mission completed. Hayirli isler.

• Fiesta ve İ20 arasında seçim yaparsan daha iyi olur. Yanılmıyorsam her ikisi de tam otomatik vites. Yılda 3-5 bin yapacaksan tam otomatik olması seni fazla hırpalamaz. Her iki araca da LPG takılabiliyor. Her ne kadar sen alırken veya kullanırken böyle bir tercih yapmayacaksan da ikinci elde satarken alıcı için bu özellik önemli oluyor. Özellikle büyük şehirlerde trafik sıkışıklığı arttıkça tam otomatik araçlara da ilgi o oranda artıyor. Otomatikleştirilmiş düz vites araçlar, yoğun trafiğin dur kalklarında şanzıman ısınması ve baskı balata sorunları yaşıyorlar. Tam otomatik viteslerin tek handikapı olan yüksek tüketim de LPG ile çözülünce yoğun trafiğin vaz geçilmezi oluyorlar. Bu nedenle alacağın aracı satarken ikinci elde sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Seçimine gelince. Bulunduğun yerde açık oto pazarı varsa gidip her iki aracı canlı canlı görüp direksiyonuna oturarak karar vermen. Hangisinde daha iyi hissediyorsan o modele yönel. Tabi temiz araç düşürmekte seçimde etken olabilir.

• 4 yil onceki halimdesin ben corsa almistim ama tanidikta temizi vardi sunu soyliim servisi parcasi pahalidir benzini yakmaz yerede doker o sekil ama tuple uzmez adami hala ararim ama uzmez seni satcam desigim gun gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel tam otomatik i30.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.