Şimdi Ara

otomatik s.ata tanır mı?tanımaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus a8n-sli premium anakartlar otomatik olarak win xp kurarken s.ata 2 hd'i tanır mı?Kullanacağım h-d w.digital 250gb s.ata2/16mb cahce olucak.Lütfen gerçekten bilenler cevaplasın çünkü alıcağım yeni sisteme disket sürücü takmayı planlamıyorum...

• tanımıyor bildigim
  • Kimisi tanıyor, kimisi tanımyor.Ama bahsettiğin marka/modeller hakkında bilgim yok.Arkadaşlar gereken cevabı vereceklerdir.
  • Arkadaş sata kontrolcüsü kuzey köprüsüne tümleşikse direk tanır. değilse tanımayabilir. yani sata diski biostan görürse dirak tanır. satanın biosu ayrıysa tanımayabilir. asus K8N direk tanıyor.
  • benim bi arkadaşımda asus a8n sli premium mobo var ve sata 2 hdd kullanıyor ve diski xp direk tanıyor
    zaten kutusunda sata tanıtım diski cıkmıyor asusun bilgine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ronis

Asus a8n-sli premium anakartlar otomatik olarak win xp kurarken s.ata 2 hd'i tanır mı?Kullanacağım h-d w.digital 250gb s.ata2/16mb cahce olucak.Lütfen gerçekten bilenler cevaplasın çünkü alıcağım yeni sisteme disket sürücü takmayı planlamıyorum...

sorunsuz kullanırsın
    wındows once sata1 goruyor sonra elle sata2 moduna getırıyorsun
    disket surucu sadece raid yaparken gerekli
  • harika o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronis -- 29 Ekim 2005, 10:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.