Şimdi Ara

OTOMATİK POLOMU YOKSA İ20 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 55 bini bütçe var 2si arasında kaldık kullanan varsa ne önerirsiniz çok kararsızım 55bini 1 kuruş geçemem ve 2013 model altı almıcaz alırsak poloyu i20de yeni kasalardan düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2015 fabia style paket mt bir bakin. Daha donanimli ve uygun fiyatli. Polo ile ayni ama ucuz. I20 ile kiyaslamayin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg si ile tadindan yenmez...

    Iki aracida kiralayin 1 er gun farki gorun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı kıyaslamayı yaptım yakın zamanda i20 sonucuna vardım. polo otomatik düşünüyodum ama istersen dsg vukuatlarını bir incele kesinlikle bulaşılacak bir şanzıman değil vites geçişleri ve konfor olarak açık ara lider olabilir ama birde arızalara felan bak 19 bin liralık faturalar forumda cirit atıyo. Kardeş kaza yapsak o kadar hasar kaydı çıkmıyo nasıl şanzıman bu ?

    Türkiyede ben araştırmalarım sonucu hondanın araçları haricinde yarı otomatik şanzımanlı bir araca binilmeyeceği kanısına vardım çünki tamir masrafları boyumuzu emin olun fena halde aşıyor. Tam otomatik araçlar ise belirli bir miktarın üzerinden ağız açıyor malesef çok küçük bir kısım bu araçlara ulaşabiliyo.

    i20 öneririm. Cam tavanlı full paket ve dizell tadından yenmez.
  • İ20 manuel dizel beyaz al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa ve modeller söz konusu olduğu için i20 Polo’nun yanına bile yaklaşamaz. İkisine de bin farkı anlarsın. Sıfır olsa i20 derdim ama fiyatlardan ve kaliteyi düzeltmelerinden ötürü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ikisi arasında bir tercih yapman şart ise polo.

    Fakat 55.000 bütçe ile şahsen hepsini denemiş birisi olarak geçen hafta toyota yaris aldım (benzinli otomatik CVT) içi B segment araçlara göre şaşılacak kadar geniş ve ferah. 2014 ve üzeri temiz bi yaris bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.