Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
167
Favori
177.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sms ile katıldım, tebrikler diye yanıt geldi. Ama kampanya görünmüyor. Talimat versek boşa gitmesin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyalar bilgilendirilen müşteriler için sms ile ben daha önce sms gelmeden smsle katıldım ödül yatmamıştı geçen ay sms geldi öyle yattı yani size özel sms gelmedi ise yatmaz kişiye özel kampanyaları burada genel kampanya gibi paylaşanlar yüzünden çorba olmuş konu.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bana özel sms olarak gelmedi ama uygulamada gözüküyordu oda mı sayılmaz

Edit: Sms de gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 23 Temmuz 2025; 3:19:29 >
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Geçen ay senin yaptığını yaptım,vermediler.Boşuna ödeme,belki önümüzdeki ay sana da gelir. Bana öyle oldu.

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgi için. banada geldi bu ay bu kampanya. tebde talimat indirimleri bitmişti. nereye taşısam die bakıyorum. 5 ayda uzun bir süre değil ama %3.5 komisyon can sıkıcıymış

düzeltme: superonline ve turkcell faturalarıma talimat verdim onlarda komisyon çıkmadı. ama elektrik için komisyon çıktı. 3 tane talimat vardım. 2250 tl bonus yatacak. ödenecek komisyon çok dert değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 24 Temmuz 2025; 15:0:17 >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

Sadece bildirimmi geldi smste geldimi? Bana bildirim geldi. Uygulamadada gözüküyor ama sms hatırlamıyorum. Gerçi promosyon smslerini iptal etmiş olabilirim.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

sadece sms geldi. bu kampanya ile ilgili bildirim yok.

Bonus flasta yok ama garanti uygulmasinda üstte gözüküyor bu kampanya

4 faturayla katıldım. Bekliyorum. Faturaların kimin adına olduğunun önemi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 25 Temmuz 2025; 13:7:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

baktım şimdi bende orada da gözükmüyor.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Sanmiyorum bende 3 odeme talimati verdim sadece biri benim adima. Hic bir otomatik odeme talimati kampanyasinda boyle bir sart gormedim daha once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Talimat detay kısmında isim olarak benim adım yazıyor. Bir sıkıntı olmaz umarım.

• Garanti bankası 910 TL elektrik faturası ödemesi yaptı otomatik olarak 45 lira faiz işlemiş. Teb bankasıyla ödüyordum yıllardır hiç bir fatura da 1 lira faiz kesmedi. İptal etsem başka fatura eklesem sayar mı, komple iptal edip teb e taşıyacağım saymazsa. Böyle her ay her faturaya 30 50 faiz ödersek puana gerek yok.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Hssaptan ödemeye faiz alınmıyor.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Kampanya kredi kartından ödeme hocam hesaptan olsa öyle yapacaktım. Teb için diyorsanız tebde kredi kartı

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.