Bildirim
Otomatik kullan ile otomatik kendine kullan arasındaki fark?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alta basmak yerine tek tuşla yapabilmeni sağlıyor misal ben kendine kullan zımpırtılarını ve bazı itemleri fare tuşlarına koyuyorum sup oynarken baya işe yarıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik kullan yeteneğe basar basmaz kullanmanı sağlar menzil falan göstermeksizin , bunun kilitli versiyonu var onu tam hatırlamıyorum ama kullanacağın yetenek tuşuma basılı tuttuğunda menzili gösterip tuşu bıraktığında kullanıyor.
Otomatik kendine kullan seçeneği var alt tuşuma basmadan ya da kendini fare ile seçmene gerek kalamdan kendi üzerinde kullanabilmeni sağlıyor , mesela Lissandra savunma amaçlı kendine ulti armak isterken yanlışlıkla dibindeki rakibe atabiliyor normal yöntemle bu tür şeylerin önüne geçilmek için yapılmış ufak şeyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece şampiyonları hedefle diye de bir tuş var, flash auto attack yaparken kuleye vurmak istemeyenler için. -
Bu klavye ayarlarını dikkate almayanlar için kötü oluyo. Mesela kayle oynarken dari ulti basarken o an ultiyi kacirmistim bi kere Lane de kill avantajı sağlamıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X