Şimdi Ara

Otomatik Fiorino Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum araç fiyatları uçtu, ben de alternatif olarak günlük kullanım için Otomatik Fiorino düşünüyorum

Öncelikle aracı binek olarak kullanma durumunda sahip olduğu dez avantajları genel olarak düşündüm. Benim günlük ihtiyaçlarımı karşılayacak bir araç. Fakat aklıma takılan bir takım sorular var.

İlgilendiğim araçlar maksimum 30-40 bin km 1.3 Mjet Premio donanımlılar. Genel olarak baktığımda satışlar maksimum 70 bin kmlerde yapılıyor. Bu araçların belirli km sonrasında kronik arızası var mı?

İkincil olarak sormak istediğim konu daha önceden 2011 1.3 mJet linea kullandım. Rampalarda fazla yığılma yapıyordu. Çoğu zaman turboyu devreye alarak kullanıyordum. Rampa bayırda vites ayarlayamadığı olur mu? Triptonikte kullanmak zorunda kalır mıyım?

Genel olarak fiatlarda mutlaka kronik can sıkıcı çözülemeyen arızalar olur, bu araçlarda kronik arıza var mı? Varsa nelerdir

Özetle az yakan günlük kullanım için uygun fiyatlı otomatik fiorino alınır mı?

• Hocam öncelikle otomatiği unut çünkü biz 2012 bravoyu 10 bin tl masraf ile zar zor 8bin zarar ederek sattık. Dualogic şanzıman 3 ayrı bölümden oluşuyor yağ robotunda ufak bi yağ kaçağı vardı değişsin dedik 7500 liraya değişti 1 ay sonra yine yağ damlatmaya başladı bize değişen parçanın garantisini vermişlerdi düzeltsinler dedik götürdük usta baktı değiştirdiğimiz parçada sorun yok diğer parçalarda sorun var oda yüksek maliyet çıkarır dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanzımanın robot tamiri maliyetli ve herkes yapamıyor hantal bir şanzıman almaya niyetlendim bir ara gözüm korktu.
  • Bizde vardi hocam kesinlikle manuel alın. Bayirlarda falan kafasi cok karışıyor vitesin.Bizde de 1.5 2 k masrafi olmuştu sanirsam tam hatirlamiyorum.Gerci triptonige alip ole de surebilirsiniz en azindan debriyaj ayağınızı yormaz 😅. Şaka bi yana manuel öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel araç hala alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.