Şimdi Ara

otomatik BOOT??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı başlatırken "CD den onyukleme için bir tuşa basın" yazısı bende çıkmıyor . direk önyüklemeye geçiyor ve bunu istemiyorum, nasıl halledebilirim?

• bu yüzden formatta atamıyorum yok mu bir çözüm?
  • biosa gir boot sürücüsünün birincisini cd-rom seç ikincisini ise hdd seç kaydet ve çık ozmn bilgisayarın cdden boot olacaktır..
  • arkadaşın sorunu pc nin boot etmemesi değil. boot ediyor ama kullanıcı onayı olmadan direk kuruluma geçiyor anladığım kadarıyla. ama bu format atmaya engel değil ki. neden format atamıyorsun anlamadım. cd den önyüklemeyi yaptıktan sonra pc yeniden başlarken cd yi çıkar kurulum ekranı geldiğinde cd isteyecek. cd yi tak. devam et. bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_sel -- 5 Aralık 2007; 11:41:51 >
  • arkadaş anlatacaklarını karıştırmış biraz o yüzden sorunun ne oldugu tam anlaşılmıyor
  • sisteminde xp felan yoksa zaten sana sormazki direk kuruluma geçer

eğer xp varsa o zaman sorar
  • orjinal bi xp cdsi bul :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JDownloader Otomatik Başlatmak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

arkadaş anlatacaklarını karıştırmış biraz o yüzden sorunun ne oldugu tam anlaşılmıyor

boşuna mesaj kirliliği yaratmasan. neyini anlamadın tek cümlenin. o yazı ekranda çıkmıyor diyorum. direk hangi cd takılıysa onu boot ediyor ONAY ALMADAN. biçimlendirdikten sonra cd yi çıkartıyorum. bu seferde insert system disk diyor.

bence sen yazacağın yeri karıştırmışsın. geyik forumları sizi bekliyor!

xp orjinal lisanslı, fakat sorun linux yüklediğimden kaynaklandığı için destek alamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.