Şimdi Ara

Otomatik atak hakkinda soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mesela nişanci oynuyorum. Üstume dogru gelen adama kite yapiyorum. (Düşmanin üstune sag tik sonra ileriye sag tik şeklinde.)
    Sorunum şu.Bazen adamin üstüne sag tik yapmak yerine yanina basiyorum. Ya da minyona basıyorum. Rakibin yanina yürüyorum. Bu hem ölmeme hem de hasar vuramamaya sebep oluyor. Bazen de üstüne basmama ragmen miss click yapiyorum. Adamim dönup silahini ateslemeden vurmusum gibi hemen kaciyorum. Umarim anlatabilmisimdir.
    Nasil çözerim bu sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece şampiyonları hedef almanı sağlayan tuş var.

Ona basılı tutacaksın, çözülür.
  • A tuşunu kullanarak tıkla adama.
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    A tusunu denedim. A ya basinca turuncu bir imlec cikiyor. Nereye basarsam adam oraya gidiyor. Adama basinca ona buruyor. Yani sag tikla ayni olay. Ben mi yanlis anliyorum acaba.

Bir dakika. Yoksa basili mi tutacagim a tuşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 29 Mayıs 2017; 3:8:19 >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Sağ tık yerine X'i de deneyebilirsin. Hedefi ıskalasan bile en yakındaki hedefe saldırıyor.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    X ve A farkli şeyler değil mi? Alişmam zaman alacak herhalde. Sabah deneyeyim. Tesekkurler.

• Bunla ilgili video vardir hocam mutlaka ben a ile alistim ama arada heyecanlaninca benimde yaptigim oluyor öyle hit bozup karakter yerinde kaliyor soylenen gibi x ve a yı dene belki sorununu çözer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adc main değilim ama a ile kite yapıyorum gayet rahat oluyor
  • Bunun yüzünden yüzlerce kez ölmüşümdür.

• Buradaki çoğu kişinin vereceği bilgiler işine yaramayacaktır. Ee diyeceksin o zaman bu sorunu nasıl çözeceğim klasik bir cevap vermek durumunda kalıcam ne kadar pratik yaparsan o kadar bu olayı halletmiş olursun.
  • A rakibe sol click a'yı bırak gitmek istediğin yere sağ click

• Ben missclick yapacağımı düşündüğüm zamanlarda A + sol tık yapıyorum. Kaçırsan bile en yakındaki hedefe vuruyor. Bir süre sonra alışıyosun ve aşırı rahat oluyor adc oynarken. Rahat kite atılıyor
  • Bak kardeşim anlatıyorum şimdi iyi dinle.

"Auto attack move"'u, shift+sağ tık'tan "a" tuşuna alacaksın. Sonra adama dönüp sağ tıklıyayacağında sağ tık yerine A ya basarak kitelayacaksın. A ya bastığın yerin en yakınındaki rakibe saldırırsın. Sadece rakip öldüğünde ortada bir rakip kalmadığında oraya doğru ilerler, o durumda da çok sorun yaşamazsın.
    Not:Shift+sağ tık da kullanabilirsin.

Burda örneği ve sonucu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 29 Mayıs 2017; 13:39:36 >

• Şimdi şu şekil. Öncelikle bu sorunun çözümü tümden yok En iyi adc oyuncusu bile arada sırada missclick yapıyor.

A veya X tuşunu kullan en azından adama doğru yürümezsin. Çok fazla minyon olan yerlerde veya kulenin arkasına geçtiğinde adam yani tıklayamayacağını düşündüğün bir yerde ise sağ tıkla ve bırak. Benim en büyük sorunum kırmızı takımda iken botta dive atarsam %90 kuleye ölüyordum gosudan izledim ne yapıyor ne ediyor diye yavaş çekimde izledim mouseu tıklıyor ve bırakıyor gerekmedikçe sağ sol yapmıyor.

Ayrıca imlece doğru saldırı hareketi butonunu işaretle böylece adamın yakınına a+ yaptığın zaman adama vurur şampiyona en yakın hedefe değil.
  • a ve x tuşları her zaman istenen şekilde çalışmıyor hatalı onlar. şu videodan bilgi alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.