Şimdi Ara

OTOMATİK 1.2 BU FİYATA ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-albea-1.2-dynamic-lpg-li-klimali-otomatik-170969337/detay

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, ilandaki aracı almaya niyetim var fiyat biraz fazla gibi geldi 17 500 e iniyor telefonda yüz yüze 17 e iner sanırım

2 aydır otomarik araçları takip ediyorum bu fiyatlara ancak bu araçlar alınıyor.

sorum şu 1.2 otomatik araç çok yakar mı 112 binde albea ya 17 verilir mi sizce önerebilecek araç var mı max 18 bütçe ile_?

• 1.2 8 valfse hem çok yakar hem de az kaçar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,4 olaymış iyiymiş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

1.2 8 valfse hem çok yakar hem de az kaçar.
    1.2 16v olmalı zira 1.2 Dynamic modellerin hepsi 16V görünüyor internette...
  • hocam motor hakkında yazayım biraz olsun basayım diyorsanız bulaşmayın hızlanması falan çok vasat kaldı ki tüp var benzinde 8 lt civarı yakar ama tüpü bilemem
  • mvn_ M kullanıcısına yanıt
    hocam hız o kadar önemli değil genelde ş.içinde kullanılacak senede 1 belki uzun yola çıkılır, tüpte 10 lt yaksa bile km de 26 kuruş filan oluyor bence normal benim korkum piyasada 2006 üstü otomatik albea 5 tane var satılık sadece bu çok ilginç oldu satışı ağır olur sanırım kullanlar ne düşünüyor acaba çok memnun oldukları için mi satmıyorlar yoksa 2.eli mi yok_?
  • Şanzuman bir kaç bin km sonra 3000 TL masraf çıkarır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Şanzuman bir kaç bin km sonra 3000 TL masraf çıkarır.

Şanzıman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Şanzuman bir kaç bin km sonra 3000 TL masraf çıkarır.

Şanzıman.

Alıntıları Göster
    120 binde sorun çıkarıyor mu bunun şanzımanları 1,3 multijet kullandım 2 yıl 160 binde sattım hiçbirşeyi yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

120 binde sorun çıkarıyor mu bunun şanzımanları 1,3 multijet kullandım 2 yıl 160 binde sattım hiçbirşeyi yoktu

Alıntıları Göster
    20 bine kadar çıkarsan megane 2 dinamik alınır albea dan 10 kat iyidir

bütçen daha azsa clio 2 alınır
  • quote:

hocam hız o kadar önemli değil genelde ş.içinde kullanılacak senede 1 belki uzun yola çıkılır, tüpte 10 lt yaksa bile km de 26 kuruş filan oluyor bence normal benim korkum piyasada 2006 üstü otomatik albea 5 tane var satılık sadece bu çok ilginç oldu satışı ağır olur sanırım kullanlar ne düşünüyor acaba çok memnun oldukları için mi satmıyorlar yoksa 2.eli mi yok_?

Evet haklısınız ikinci el durumu biraz kötü arabanın ama zaten albea bakıyorsanız beklentiniz yüksek değil motorda dediğiniz gibi olur gerisi size kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

quote:

Evet haklısınız ikinci el durumu biraz kötü arabanın ama zaten albea bakıyorsanız beklentiniz yüksek değil motorda dediğiniz gibi olur gerisi size kalmis

Alıntıları Göster
    aslında verilmez ama ikinci el piyasası belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenehi

aslında verilmez ama ikinci el piyasası belli

Alıntıları Göster
    Doğrusu şanzumandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Doğrusu şanzumandır

Alıntıları Göster
    koca forumda 1 tane kullanan yok mu otomatik albea :(
  • Albea gibi 1.3 multijet düz vitesiyle nam salmış bir aracın otomatik taliplisinin olmaması normal satışı biraz yavaş olacaktır.

2005 model 1.2 düz vitesini kullandık bize baya hantal gelmişti klimayı açınca araca bi sıkıntı geliyodu belkide Bizimkinde sıkıntı vardı.

Speedgear şanzumanlaa genelde iyi derler genelde burda eline alırsın filan diyenlere bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

hocam dediğiniz modelleri o fiyata bulamadım sahibindende o fiyatlara olduğuna emin msniz_?
  • Eğer araç speedgear cvt ise taş gibi sağlamdır. Japon üretimidir ve yanlış hatırlamıyorsam subarularda da kullanıldı. Şanzumandan yana sıkıntınız olmasın. Motor hakkında bir yorum yapamayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam dediğiniz modelleri o fiyata bulamadım sahibindende o fiyatlara olduğuna emin msniz_?

Mobil deyim diye atamiyorum bir kaç tane gördüm ama manuel de var güzel araçlar otomatik te biraz çıtayı yükseltmeniz gerekiyor gibi.

• quote:

quote:

quote:

Mobil deyim diye atamiyorum bir kaç tane gördüm ama manuel de var güzel araçlar otomatik te biraz çıtayı yükseltmeniz gerekiyor gibi.

Alıntıları Göster
    ilk olarak şanzuman mükemmel.
    ekonomi ve ağır devir konumları da var.
    tamamen sarsıntısız vites geçişleri var.
    40000 de bir yağı ve filtresi orjinali ile değişirse ömürlük.
    forumda da speedgear konusu var, bir göz atın derim.

motor ise 1,2 lt olmasına rağmen hiç fena değil.
    çok tutumlu sayılmaz ancak lpg ile tüketimi de iyidir.
    geçen ay 2003 model palio speedgear aracı 17000e 1 günde sattım.
    ki değişeni ve boyananı vardı.kıyaslayınca ucuz bile.

• türkler manueli bilir ve tanır otomatik cahiliyiz biz. en bilinen klasik otomatik tir. alırken çok iyi kontrol ettirmeli. hassas şey bu şanzuman...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.