Bildirim
Otogaza yeni zam yolda! 19 Ekim 2021
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elhamdülillah başlangıç bu. Şuan Avrupa da ortalama benzin 1.63 Euro yani vizde 17 TL olmalı denge için Avrupa da LPG 0.8 Euro yani 8 lira olucajçk yavaş yavaş acı ceke ceke 17 olmaz 13 oluversin ama olucak 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/lpg-36-krs-zam-geliyor--150881339
Daha önce açılan konu kilitlenmiş ve bu konunun linki atılmış nedenini merak ediyorum açıkçası..
Yanlış bilmiyorsam forum kurallarına göre daha önce açılmış bir konu varsa yeni açılan konu kilitlenir ve silinir.
Silinmesinin sebebi benzer konunun önceden açıldığından dolayıdır, fakat yukardaki linkteki konu, şuan bu sayfadan daha önce açılmıştır. Ona rağmen kilitlenmiştir.
Anlam veremedim?
Sırf adaletsizlik olmasın ve mesajım silinmesin diye de konu hakkında yorum yapıyorum.
Ne bekliyordunuz ki, malumunuz dizel, benzini geçti. Lpg geride kalması anormal bir durum olurdu.
(Mesajim silinmemesi gerekir gayette konuya uygun.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 19 Ekim 2021; 22:7:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet haklıymışsınız...
https://forum.donanimhaber.com/lpg-36-krs-zam-geliyor--150881339
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- park halindeki aracın açık kapısına çarpmak
- ruhsat araç tipi kodları
- opel insignia 1.6 turbo kronik sorunları
- liqui moly top tec 4200 5w-30 yorum
- araç boya ton farkı nasıl giderilir
- ford transit elektrikli
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- renault duster fiyat listesi
- dfsk e5 yorumlar
- 3008 peugeot 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X