Şimdi Ara

Otobüsün Ancak Yanında Yaşadığım Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla otobüs bekliyorduk.Köy yolu gibi bir yer olduğu için bayağı bekledik.Neyse karşıdan otobüs gözüktü ben de yol boş diye kaldırıma yakın şeritte duruyorum adam diğer şeritten geliyordu.Bir anda benim olduğum şerite kırdı arada 100 m felan vardı gördüm adamın yaptığı hatayı diğer şeride yürüdüm zamanlamam iyi olduğundan acele etmedim ki otobüsle aramda 2 metre vardı otobüs durduğunda.Bir an ne olduğunu şaşırdım içerdeki herkes camlara vura vura "Gerizekalı,şerefsiz vb." sözler ediyor sonra otobüs kimseyi almadan bastı gitti.Diğer otobüs bekleyenler de otobüstekilerin ne yaptığını anlayamadı.Madem yolcu almayacaksın niye direksiyonu üstüme kırıyorsun.Ha diyelim şeriti ani değiştiriyorsun ona rağmen ezilmemek için diğer tarafa geçtiğimde niye hakaret ediyorsun.Ne kadar boş insanla doldu memleket.

• memlekette deli çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

memlekette deli çok

Plakasını alıp şikayet edecektim ama adamın çoluğu çocuğu vardır diye etmedim.Durup dururken sinir oldum bir dolu adama.
  • çoluğu çocuğu varsa ne olmuş kurallara uysaymış hocam şikayet etmeliydiniz
  • quote:

çoluğu çocuğu varsa ne olmuş kurallara uysaymış hocam şikayet etmeliydiniz

Adama zerre kadar acımam o babanın çocuğu olmak onların elinde değil babaları yüzünden aç kalmaları kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

quote:

Adama zerre kadar acımam o babanın çocuğu olmak onların elinde değil babaları yüzünden aç kalmaları kötü olur.

ülkede birsürü hırsız katil tecavüzcu var hocam hepsinin çocuklarını düşünsek isin içinden çıkamayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

quote:

ülkede birsürü hırsız katil tecavüzcu var hocam hepsinin çocuklarını düşünsek isin içinden çıkamayız

aynen dostum doğru söylüyorsun. şöylede bir laf vardır acıma yetime döner koyar bir yerine diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.