Şimdi Ara

Otobüste Taşıyacağım Eşya Sorun Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 tane araba jantını istanbula götürmem lazım otobüsle 2 koltuk alacağım bizi 2 kişi 4 jant ile kabul ederlermi ? toplam 80-90 kg

• üpdat
  • Ederler Hangi Firma?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adapazar istanbul arasında çalışan herhangi biri sorun etmeyene gideceğim.

@evrimleşmemiş maymun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 18 Mart 2014; 1:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

adapazar istanbul arasında çalışan herhangi biri sorun etmeyene gideceğim.

@evrimleşmemiş maymun

Metro kesin kabul eder hayvan gibi bisikletimi kabul etmislerdi

• bazı firmalar extra bagaj için 1 koltuk ücreti ödemenizi isteyebilir
  • 2 koltuk alıyorum zaten mantıken bakınca sorun yok ama kıllık yaparlarsa yaparlar.

@evrimleşmemiş maymun anladığım kadarıyla bi yönetmelik yok muavinin keyfine göre iş yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Götürürsün bence.Benim kuzen koskoca motorsikleti otobüsle 4 defa götürdüyse hele
  • orrran kullanıcısına yanıt
    onunkide iyimiş
  • Ederler tabikide etmezlerse kavga çıkar.Kamil koç 30 kg den fazlasına ücret alıyor ama hocam ona dikkat et.biletini metro turizmden al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 18 Mart 2014; 22:30:18 >
  • tamam dostum teşekkürler kabul edenden bilet alırım işte toplamda 80-90 kg bişey ücret alırlarsa baya yüklü olur
  • Hocam şubelere değilde mümkünse otogar ofislerine sorarsan daha garanti iş yapmış olursun. Şubeler yeter ki satayım mantığında genelde.

• alkovel A kullanıcısına yanıt
    dostum muavine sorucam direk kimisinin arabası çok değerli oluyor almaz filan bir ton iş alırım derse gider biletimi alırım almam derse başka bi çözüm bulurum.poşette sarılı şekildeler bi tarafı kirletmezler ama işte ne olur ne olmaz
  • Aynen öyle en doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.