Bildirim
Otobüste Taşıyacağım Eşya Sorun Olurmu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
üpdat -
Ederler Hangi Firma?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adapazar istanbul arasında çalışan herhangi biri sorun etmeyene gideceğim.
@evrimleşmemiş maymun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 18 Mart 2014; 1:11:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa
adapazar istanbul arasında çalışan herhangi biri sorun etmeyene gideceğim.
@evrimleşmemiş maymun
Metro kesin kabul eder hayvan gibi bisikletimi kabul etmislerdi
bazı firmalar extra bagaj için 1 koltuk ücreti ödemenizi isteyebilir -
2 koltuk alıyorum zaten mantıken bakınca sorun yok ama kıllık yaparlarsa yaparlar.
@evrimleşmemiş maymun anladığım kadarıyla bi yönetmelik yok muavinin keyfine göre iş yapıyorlar -
Götürürsün bence.Benim kuzen koskoca motorsikleti otobüsle 4 defa götürdüyse hele -
onunkide iyimiş -
Ederler tabikide etmezlerse kavga çıkar.Kamil koç 30 kg den fazlasına ücret alıyor ama hocam ona dikkat et.biletini metro turizmden al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 18 Mart 2014; 22:30:18 > -
tamam dostum teşekkürler kabul edenden bilet alırım işte toplamda 80-90 kg bişey ücret alırlarsa baya yüklü olur -
Hocam şubelere değilde mümkünse otogar ofislerine sorarsan daha garanti iş yapmış olursun. Şubeler yeter ki satayım mantığında genelde.
dostum muavine sorucam direk kimisinin arabası çok değerli oluyor almaz filan bir ton iş alırım derse gider biletimi alırım almam derse başka bi çözüm bulurum.poşette sarılı şekildeler bi tarafı kirletmezler ama işte ne olur ne olmaz -
Aynen öyle en doğrusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X