Şimdi Ara

Uçak valizime bıçak koysam bişey olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende çakı tarzı bir bıçak var . Alışveriş merkezlerinde vs ötmeyen türden . Uçağa binerken cüzdanıma koysam öter bence . Peki valize koysam sorun olurmu? Valizde bıçak veya keskin alet olması sorun yaratırmı?

Biletleri pahalı olduğundan Uçak kültürüm pek oluşmadı.. Maruz görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz öter valizi açtırıp içini dökerler komple arıyacagız diye girmenin imkanı yok onların kasası var ruhsatlı silahını bırakıp gittiğin yerde tekrar teslim alabiliyorsun ama çakıyı kabul ederlermi bilmiyorum.

• Hocam seni orda bi ararlar donuna kadar, sonra suç kaydına bakarlar falan uçağa bile geç kalırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen takim elbisenin kolunda katana soktum bir şey demediler.

• Belli bir sinira kadar izin veriliyor,ama tam olcusunu bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Ben geçen takim elbisenin kolunda katana soktum bir şey demediler.

• Ananemde de vardı bıçak anladılar aldılar bıcağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten girişte sorun çıkmasa bile içerde seni gene arıyorlar uçağa binmeden önce orda alıyorlar.su ve benzeri çakı ve benzeri şeyleri uçağa almıyorlar.
  • Peki bu bıçak alışveriş merkezlerinde niye belli olmuyor ? O alışveriş merkezindeki tarama cihazları gerçekten bir işe yaramıyor demektir bu .

Belkide ayarlamışlar , randon number generatör gibi biseyle programlamışlar , rastgele ötüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kegend

Ananemde de vardı bıçak anladılar aldılar bıcağı

Anneannen üstündeni taşıyordu çakıyı ??

Bıçagı Bırakam o zaman

• Bagajda sorun olmaz ama el bagajında olursa güvenlik noktasında alı koyuyorlar.
    Yurtdışı dönüşünde yeni açılan havaalanının güvenliği el bagajımda bulunan küçücük burun kılı makasını alı koymuştu. Halbuki aynı makasla Türkiyeden çıkışta sorun yaşamamıştım.
  • Ben valize 1 kelebek 2 tane normal çakı koydum x ray den de geçti ,fark etmediler herhalde.

edit: yurtdışı sıkıntılı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 10 Ağustos 2013; 11:37:40 >
  • gariptir arkadaşımın çantasından yemek bıçağı çıkmıştı o bile bilmiyordu çantasında olduğunu..İşin garip tarafı izmirden gelirken görülmeyen bıçak istanbulda görüldü garip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.