Şimdi Ara

Otobüste Priz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüslerde priz nerede oluyor tam olarak?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüslerde Priz

Günümüzde şarjlı cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte otobüs yolculuklarında elektrik prizi ihtiyacı da artmıştır. Eğer sen de "Otobüslerde priz var mı?" veya "Otobüslerde priz nerede?" gibi soruların cevabını merak ediyorsan, işte detaylar:

Otobüslerde Priz Var Mı?

Çoğu modern otobüste yolcuların kullanımına yönelik elektrik prizleri bulunur. Ancak prizlerin varlığı ve konumu otobüs modeline ve şirket politikalarına göre değişebilir. Bazı otobüslerde her koltukta priz bulunurken, bazılarında yalnızca belirli alanlarda prizler mevcuttur.

Tekli Koltuklarda Priz Nerede?

Tekli koltuklarda genellikle koltuğun yanında veya önünde prizler bulunur. Bazı otobüslerde prizler koltuğun altında veya arkasında da konumlandırılabilir. Prizin yerini kolayca bulabilmek için koltuğunu dikkatlice incele.

Kamil Koç Otobüslerinde Priz Nerede?

Kamil Koç otobüslerinde genellikle her koltukta veya belirli aralıklarla elektrik prizleri bulunur. Prizlerin yerini otobüs görevlilerine sorabilir veya otobüsün koltuk düzenini inceleyerek bulabilirsin.

Diğer Otobüs Şirketlerinde Priz Var Mı?

Kamil Koç'un yanı sıra Metro Turizm, Pamukkale Turizm ve Ulusoy gibi birçok otobüs şirketi de yolcularına elektrik prizi hizmeti sunmaktadır. Prizlerin konumu ve varlığı, otobüs modelinden modele değişiklik gösterebilir.

Otobüs yolculuğuna çıkmadan önce otobüs şirketine priz durumu hakkında bilgi alman faydalı olacaktır. Bu sayede yolculuk boyunca cihazlarını şarj edebilir ve iletişimin kesilmesini önleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Otobüs buldun prizlisini mi arıyorsun?Priz ne arar la otobüste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs07 -- 18 Mayıs 2010; 1:06:10 >
  • Otobüsde priz olmuyo wifi koyuyolar daha priz aşamasına gelememişler her yolculuk yapışımda 2 saat nete giriyom laptop şak kapanıyo
  • Anadolu'nun 2+1 otobüslerinde ikili koltukların ortasında priz var
  • Koltuğun altında olur fakat her firmada yok.
  • Ben de onu soracaktım. Pek otobüse binmişliğim yoktur. İnternet var ancak priz göremedim. Bir ara forumda okumuştum hem internet hem priz var diye. Cahilliğime verin :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Otobüsde priz olmuyo wifi koyuyolar daha priz aşamasına gelememişler her yolculuk yapışımda 2 saat nete giriyom laptop şak kapanıyo

Bir çok otobüs firmasında varan,ulusoy,anadolu ve özellikle bu firmaların lüks servislerinin hemen hemen hepsinde priz var şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngiliz priz ve Türk priz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Ben de onu soracaktım. Pek otobüse binmişliğim yoktur. İnternet var ancak priz göremedim. Bir ara forumda okumuştum hem internet hem priz var diye. Cahilliğime verin :/

Priz var fakat özellikle otobüs molada yani motoru kapalı iken kullanmanı tavsiye etmem.
    Elektrikde dalgalanma olduğu için bazı adaptörleri v.b elektrikli eşyaları yakabiliyormuş.
  • otobuste striptiz anladım dedim noluyo
  • İnadı bırakıp görevliye sordum. Var ama çalışmıyor dedi. 30 dakikalık mola var az sonra. Ne kadarlık şarj oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Otobüsde priz olmuyo wifi koyuyolar daha priz aşamasına gelememişler her yolculuk yapışımda 2 saat nete giriyom laptop şak kapanıyo

Bir çok otobüs firmasında varan,ulusoy,anadolu ve özellikle bu firmaların lüks servislerinin hemen hemen hepsinde priz var şuan.

Hep metroyla seyahat ederiz wifi mevcut ama daha prizlisine denk gelmedim firmayı değiştirsem iyi olucak teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.