Şimdi Ara

otobüste oturmadan önce güneşin hangi tarafa geleceğini hesaplayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otobüste oturmadan önce güneşin hangi tarafa geleceğini hesaplayıp, devamlı yanlış tarafa oturan bi kitle var ki ben de bu kitlenin içindeyim. sürekli hesaplamayı yanlış yapıp güneşle birlikte yolculuğumu sürdürüyorum. siz de bu kitlenin içinde misiniz?

• hayir
  • ben buna dikkat ediyorm şyöleki sabah sağ tarafta olunca güneş gelmiyor akşam sol tarafta olunca.ama yanlış oturanları görmekte ilginç oluyor otubüs her sağ sol yaptığında koltuk değiştirenleri kastediyorum
  • Her defasında yanlış çıkar.Güneşi gören yine ben olurum Aynı şeyi vapurdayken de yapıyorum ama yine tutmuyor
  • Oturuyor muyuz diye sorsaydın
  • Genelde doğru tahmin ediyorum
  • he oturcak yeri buldum birde hesabını yapacağım okuldan bir çıkıyoruz 300 kişi aynı otobüse binmeye çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Her defasında yanlış çıkar.Güneşi gören yine ben olurum Aynı şeyi vapurdayken de yapıyorum ama yine tutmuyor

Güneşi gören yine ben olurum derken
  • Sehirler arasi yolculuklarda herzaman sag taraf 14 18 veya 22 numarali koltuklarla giderim.olum riski en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

he oturcak yeri buldum birde hesabını yapacağım okuldan bir çıkıyoruz 300 kişi aynı otobüse binmeye çalışıyor

bazen otobüs geliyor ön kapı açılıyor yer yok şoför arka kapıdan bin hemşerim diyor arka kapıya gidiyorum yer bulabilirsem biniyorum
  • Önce ilk otobüse bindim kendi kendime dedim "yanlış oturdum bir sonrakinde doğru oturacağım" sonra ikinci otobüse bindim unutup yine yanlış oturdum. Dediğim gibi unuttum, jeton düştü ama üşendim yer değiştirmeye. Neyseki çok güneş de vurmadı ilk otobüse göre.

O değil de bugün 10.40 gibi metrobüse bindim Avcılar'dan elimi kolumu sallayarak hem de. Kalabalık yoktu ne güzel. Nasıl mutlu oldum anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Ekim 2013; 21:00:54 >
  • Bırakın güneş gelsin la azcık evde otura otura güneşsizlikten vücudunuz çürümüştür
  • Sen otobüste oturabiliyormusun

bide gelmiş güneşin nereye geleceğini hesaplıyosun biz otobüste zor yer buluyoruz
  • Herkes doğru tarafa oturduğunu sanarken ben diğer tarafa geçiyorum güneş onlara vurmaya başlayınca karizma pointler geliyor.
  • yolda viraj varsa ne olacak
  • Ben hesaplıyorum doğruda yapıyorum ama otobüs kalkana kadar güneşi yiyorum sonra rahat bu işi idodan bilet alırken bile yaptım cam kenarı alıcaktım sağdanmı soldanmı güneş açılarını araştırdım o saatte nerden geliyor diye
  • o adam otobus de oturuyor
  • Yiyosa o hesabı metrobüste yapıp oturun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Sehirler arasi yolculuklarda herzaman sag taraf 14 18 veya 22 numarali koltuklarla giderim.olum riski en az.

şöför kendini kurtarsın diye kaza anlarında sağ tarafı çarpar yani en sağlam yer şöförün arkasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Sehirler arasi yolculuklarda herzaman sag taraf 14 18 veya 22 numarali koltuklarla giderim.olum riski en az.

şöför kendini kurtarsın diye kaza anlarında sağ tarafı çarpar yani en sağlam yer şöförün arkasıdır

Tak bir sacmalik.hic inandirici gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.