Şimdi Ara

Otobüste bayan erkek oturabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde avrupai bir insanım bayan etkek fark etmez ama otobuste saygısızlık olmasın diye bayanın yanına pek oturmam acaba dogru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten laik olan bir ülkede oturur.
  • her dakika bir konu açmak nedir ya
  • Oturur neden oturmasın.
  • Bizim burdada boyle bende oturmam kadinda erkegin yanina oturmaz benim nedenim rahatsiz olur diye onlarinkini bilemem.
  • Saygisizliktan cok rahatsiz etmemek gibi olabilir acikcasi ben kimsenin yanina oturmam da yine de bir kadinin yanina oturacaksam bi kere dusunurum benim icin sorun yoktur da o rahatsiz olur dusuncesi farklidir vs vs
  • Benim için sorun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden otobüse.bilet alırken kadınlar bayan yani olsun derdi. Hay ben böyle ülkenin
  • ciddiye almayın şu trollü

• Bu ülkede şeriat var(!) başın kesilir aman diyim
  • ben hep bayanların yanına oturuyom :D
  • otururum ben fakat bazi insanlar yanina oturunca biraz kasinti davraniyor iyce koseye cekiliyor oflayip pufluyor resmen,onun saygisizligi buda.Eger rahatsiz oluyorsa halka acik bir tasita binmez yapcak bir sey yok.
  • Türkiye'de öncelik 2li boş koltuklarda. Hadi hepsi doluysa o zaman oturuyorum.
  • Tabikide oturamaz hatta sadece erkek ve kadın otobüsü olarak 2 ye ayrılması lazım. Hatta kadın otobüslerinde kadın şoför olmalı.

Troll konuya troll üyeye troll cevap
  • Kekonun teki hop birader sen hayırdır falan diyebilir vs diye düşünüyorum. Ağzını burnunu kırabileceğim için sorun yok. Oturuyorum.
  • Değişik misiniz la? Toplu taşıma araçlarından bahsediyoruz. Benim orada oturmamdan rahatsız olacaksa kullanmasın toplu taşımayı.

Bu arada, tabii ki oturabilir.

• Boş yer yoksa otururum dizlerim birleşik ellerim dizlerimin üstünde rahatsızlık vermeden bu şekildede rahatsız oluyorsa yapabileceğim bir şey yok malesef.Bazen benim yanım boş olduğunda oturan bayanlarda oluyor başka boş yer olmadı mı abartılacak bir şey yok bence
  • Valla Trabzon'da dolmuşlara gayet kızlı erkekli oturuluyor.Bu sabah ön koltukta oturuyodum yanıma kız geldi mesela.Onun dışında bomboş koltuk yoksa mecbur oturucak birinin yanına daha kimsenin sırf dolmuşa kadın bindi dur ben kalkıp ön tarafa geçiyim de kadın tek otursun dediğini görmedim.
  • Ciddi ciddi konuştukları şeye bak. Sonra batı bize ortadoğu diyor, küçümsüyor falan diye söylenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 19 Aralık 2016; 9:50:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturulur neden oturulmasın ben oturuyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.