Şimdi Ara

Otobüste Ajdar yanıma oturdu- olay yaşandı, SS Eklendi (gerçek) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
8.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunu para veriyorlar tvde numara yapıyor sanıyordum, gören arkadaşlar var kadıköy-kartal arasında, meğer adam harbiden kendini süper biri sanıyor.

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

Bu adam 19T'e binmişti, biz de arkadaşlarla bindik. Biz dedik aha ajdar falan bu hemen kapşonunu kafasına geçirdi. Sonra dedi bakmayın bana, özel hayat mahkeme vesaire arkadaş bunun kafasına üstten bir tane yumruk attı. Otobüsten indi

Özel hayat mahkeme neyin kafasını yaşıyor bu adam kendini ünlümü zannediyor

Adamı tanıdığınıza göre ünlüymüş.

Otobüste Ajdar yanıma oturdu- olay yaşandı, SS Eklendi (gerçek)
     Otobüste Ajdar yanıma oturdu- olay yaşandı, SS Eklendi (gerçek)

Sen benim feykimmisin

mesaj sayımla döverim

ID numarasıyla dövmüş bile adam seni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

Bu adam 19T'e binmişti, biz de arkadaşlarla bindik. Biz dedik aha ajdar falan bu hemen kapşonunu kafasına geçirdi. Sonra dedi bakmayın bana, özel hayat mahkeme vesaire arkadaş bunun kafasına üstten bir tane yumruk attı. Otobüsten indi

Özel hayat mahkeme neyin kafasını yaşıyor bu adam kendini ünlümü zannediyor

Tabi ki ünlü..Magazin programlarında bir zamanlar boy gösteriyordu sabah programlarını falan geziyordu hep..Bizde küfür veya dayak yerken bile olsa televizyonda görünüyorsan eğer ünlüsündür

• Telefonu vermeseydiniz iyiydi. Gerçi bi anda isteyince gizli bi iş yaptığınız için heyecan yaptınız.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Telefonla görüşmüşlüğüm var, birebir anlattığın gibi, 11'de arayın diyor kapatıyor. Gerçi gündüz de uzun uzun muhabbet ettiğimiz oldu arkadaşlarla, baya bi t..k geçtik. Bir keresinde Kingo Disco'ya girerken sırada aradık bunu. Dedik abi sen neden çıkmıyorsun? 30.000 $ vermedikleri sürece çıkmam dedi. Siz orada tezahürat yapın benim için dedi. Hafif balata kokusu aldık orada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 23 Eylül 2011; 23:07:40 >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Keşke imza alsaydın ilerde ajda pekkan gibi bişey olacak bu adam hissettim

• _____________________________

• mesajım bulunsun

Orijinalden alıntı: Ridermark

oha resim çok net amnoyum

yuh harbi silmiş :D
  • Bu adamı bu kadar yere göğe çıkartanları tecrit etmek lazım ülke dışına. Bildiğiniz medya maymunu, ses yok, nezaket sıfır ama gel görelim Ajdar Zeki Mürenden daha iyi sanatçıdır diyen tipler bile var bu forumda!

Orijinalden alıntı: muratremix

Bu adamı bu kadar yere göğe çıkartanları tecrit etmek lazım ülke dışına. Bildiğiniz medya maymunu, ses yok, nezaket sıfır ama gel görelim Ajdar Zeki Mürenden daha iyi sanatçıdır diyen tipler bile var bu forumda!

Ajdar bey ülkemizin en güzide sanatçılarından biridir, asıl bunu görmeyenler ilerde çok utanacak kendinden.

Zeki Müren de tabi iyi bir sanatçıdır sanat güneşidir, ama Ajdar beyin yeteneği yanında biraz sönük kalmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pileyboy

quote:

Bu adamı bu kadar yere göğe çıkartanları tecrit etmek lazım ülke dışına. Bildiğiniz medya maymunu, ses yok, nezaket sıfır ama gel görelim Ajdar Zeki Mürenden daha iyi sanatçıdır diyen tipler bile var bu forumda!

Ajdar bey ülkemizin en güzide sanatçılarından biridir, asıl bunu görmeyenler ilerde çok utanacak kendinden.

Zeki Müren de tabi iyi bir sanatçıdır sanat güneşidir, ama Ajdar beyin yeteneği yanında biraz sönük kalmakta.

Ajdar GELDİ Beyleeeeerrr

Uzayınnn

"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı

• Adam her zaman göztepede zaten, camide babasınımı ne birisini beklerken görmüştüm.
    Tanınmamak için yaz günü kalın mont ve kapşon giymişti.
  • bu adamı gördüm 1 2 kez

Ajdar çok büyük sanatçıdır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.