Şimdi Ara

Otobüste Ajdar yanıma oturdu- olay yaşandı, SS Eklendi (gerçek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
8.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: animetrk

Bu da fotoğrafı, anca bu kadar çekebildim kucağımdan:
     Otobüste Ajdar yanıma oturdu- olay yaşandı, SS Eklendi (gerçek)

Bir popstarın çöküşü...
  • bende var numarası ama öpseniz vermem biz arada arıyoruz arkadaşlarla hatta son aradığımda temmuz falandı nasılsın abi falan derken birden bu arada albümüm de çıkıcak sponsor arıyorum diye atladı bakalım bulabilcek mi sponsor (bu arada numara Gold Punch'dan onaylı şüphe olmasın)
  • Ajdar bence o kadar tepki vermezdi

Darth Maul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

önlerden

yanlız biri bu konunun linkini ajdara mail falan atarsan bildiğin zıçtın söyleyim

arkadas tırsmış heralde direk silmis ss i :D ama allahtan biri alıntı yapmıs
  • Bu adam 19T'e binmişti, biz de arkadaşlarla bindik. Biz dedik aha ajdar falan bu hemen kapşonunu kafasına geçirdi. Sonra dedi bakmayın bana, özel hayat mahkeme vesaire arkadaş bunun kafasına üstten bir tane yumruk attı. Otobüsten indi
    I7 860 4000mhz 1.31v -|- Gigabyte P55-UD6 -|- ATI Radeon 5870 900mhz-1300mhz 1.125v -|- 2 x 2 gb Patriot Sector5 2000mhz CL 8-8-7-21 1T 1.55v -|- Corsair 120 gb F120 -|- 2 x Seagate 500 gb 7200.12 -|- Noctua NH-U12P SE -|- Corsair TX 750w -|- Logitech Illuminated -|- Logitech Z2300 -|- Logitech Rumblepad 2 -|- Razer Imperator -|- OCZ Behemoth -|- Acer H243H -|- Thermaltake Tsunami -|- Windows 7 Ultimate x64
    Katılım zamanı: 9 Ağustos 2002
  • Önlerden...
  • _____________________________

Güney Kore Sinema Sever
  • Arkalardan...

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

Bu adam 19T'e binmişti, biz de arkadaşlarla bindik. Biz dedik aha ajdar falan bu hemen kapşonunu kafasına geçirdi. Sonra dedi bakmayın bana, özel hayat mahkeme vesaire arkadaş bunun kafasına üstten bir tane yumruk attı. Otobüsten indi

Özel hayat mahkeme neyin kafasını yaşıyor bu adam kendini ünlümü zannediyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a boring life -- 23 Eylül 2011; 19:34:04 >
    ??? ? Jim Dunlop DB-01 Dime Wah ? MXR ZW44 Wylde OD ? MXR M108 10 Band EQ ? ISP Decimator NG ? BBE Sonic Maximizer ? MXR M132 Super Comp ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

Bu adam 19T'e binmişti, biz de arkadaşlarla bindik. Biz dedik aha ajdar falan bu hemen kapşonunu kafasına geçirdi. Sonra dedi bakmayın bana, özel hayat mahkeme vesaire arkadaş bunun kafasına üstten bir tane yumruk attı. Otobüsten indi

Nick: oda312

• quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Ajdarı bende tranvay durağında gördüm tam bineceğim vagona oda biniyordu hemen başka vagona bindim.

Kasa: Cooler Master MasterBox Lite 5 Monitör:Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5 ms Anakart: Msi MPG B550 Gaming Plus DDR4 4400 CPU:Ryzen 5 3600X 4,4GHz 35MB GPU: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192Bit Ram:CORSAIR RGB 2x8GB DDR4 3600MHz HDD: Seagate 3.5 1TB Barracuda 7200Rpm SSD: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 PSU: HighPower 600W 80+ GOLD CPU Soğutucu: Dark Freezer X126 Fanlar: Akasa Viper 12 CM S-Flow/Aerocool Orbit RC 3x12cm RGB
  • _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.