Şimdi Ara

Otobüste 7.sınıftan kavgalı olduğum arkadaşımla kavga ettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.Bugün dersanenin deneme sınavı vardı ona gittim,çıkışta da arkadaşlarla pes atalım dedik,pes kafeye girdik pesi attık filan derken saat 21:45 oldu,arkadaşlarla ayrıldık evlere dağıldık,ben de güvenpark otobüs duraklarına gittim oradan Bilkent arabasına bindim,otobüs Milli Kütüphane önüne geldiğinde benim 7.sınıfta çok feci kavga edip te dudağının iç tarafına 3 dikiş atılmasına sebep olduğum çocuk bindi,yanında da bi arkadaşı vardı,ilk önce ses etmedim fakat o çocuk arkadaşına beni parmakla göstererek şu gerizekalı bebeyi görüyormusun,o beni öldürüyordu az kalsın dedi,tabi benim elim ayağım dolandı sinirden ve ben de aralarına girip kardeş sen hala akıllanmamışsın akıl veriyim istersen suscan mı yine susturayım mı dedim,tabi susmassak ne olurmuş dedi,bunun üzerine de ben bak çocuk ben kavga etmek istemiyorum gecenin bu saatinde beni kötü kötü konuşturma dedim,tabi çocuk da ya ben kavga etmek istiyorsam ne olurmuş dedi benim üzerime yürüdü,beni koltuğa doğru sertçe ittirdi,tabi sonra ortalık bayağı karıştı,millet araya girmeye çalıştı falan ben de ilk durakta indim,o an sinirden gözümden bir-iki damla yaş gelmiştir,sonra da ilk gelen arabaya (Etimesgut arabasıydı) bindim gittim,şu an bile bunu elim titreye titreye yazıyorum,daha önce de 7.sınıfta özel okula giderken bayağı bir kavga olmuştu,bu olaylar da aklıma geldiği için bayağı moralim bozuk,moralimi düzeltip olan olayları unutmam için öneride bulunabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8. sınıftamısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

8. sınıftamısın

10.sınıftayım,olayın üstünden 3 sene geçmesine rağmen böyle bir olay patlak verdi,zaten çocuk da keko diye tabir edilen kişilerden

• kekolara karışılmaz , onlar hep arkasındaki insana güvenir veya bıçağına belalı biriyse uğraşma derim.eğer çok dayak istersede döv :) ama sonra 10 kisi gelmesinler dikkat et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

kekolara karışılmaz , onlar hep arkasındaki insana güvenir veya bıçağına belalı biriyse uğraşma derim.eğer çok dayak istersede döv :) ama sonra 10 kisi gelmesinler dikkat et

Vallaha doğru söylüyorsunuz,ama yanında bıçak filan da taşıyan biri de değil kaba kuvvet pek kullanmaz daha çok milletin anasına avradına küfreder sonra da kaba kuvvet ezik işidir filan der yiyosa laflarınla döv beni dövebilirsen diyo zaten o zaman da benim hakkımda tüm okula pek çok dedikodu yayıp tüm okulda adımın çıkmasına sebep olduğu için dayak yemişti bayağı kurnaz biri tam keko da değil bakalım bu olaylardan sonra arkamdan ne dolap çevirecek merak ediyorum twitterdan da beni engellemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.