Bildirim
Otobüs yolculuğu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bence uçaktan daha az risk varmış gibi geliyor tabiki mesafeli oturma kurallarına uyan firmalarla seyehat ettiğiniz takdirde, bir çok firma bu kuralı esnetiyor veya tamamen deliyor pamukkale ile gitmenizi tavsiye ederim.ffp2 maske+siperlik ile yanınaa kimse oturmadan gidersen olabilecek en risksiz şekilde seyehat etmiş olursun, pamukkalede uçaklar gibi hes kodu ile bilet alıyorsun, en azından obiletten alırken istiyordu yazhaneden alırken istiyormu bilemem.Arkadaşımda seyehat yapmak zorunda kaldı siperlik+ 3m n95 maskeyle seyehat etti ama klima açacakları için sıkıntı büyük sen sen ol maskeni kesinlikle çıkarma sadece su içmek için çıkarıp hemen tak.Uçakla gidersen havalandırma sistemleri çok iyi ama korona hastası biri ile yanyana oturma riskin var dua edip dediğim şekilde gideceksin mecburmuşsun zaten sıkma canını, dönüncede 15 gün karantina yap işe gitmiyorsan eğer.İzin alma şansın varsa en azından 1 hafta izin al _____________________________
-
Ben eşyalarımı toplamaya gitmiştim ertesi gün baş ağrısı ve ateş başladı 3 4 gün sonra geçti. _____________________________ Ben jackin alevlenmiş reddedilme duygusuyum. -
Maske tak sağa sola elini sürme zaten tek oturacaksın bulaşmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elimde ventilli 3m maske var, kararsizim 3 katlı filtreli mı taksam bundan taksam bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: aizek
bence uçaktan daha az risk varmış gibi geliyor tabiki mesafeli oturma kurallarına uyan firmalarla seyehat ettiğiniz takdirde, bir çok firma bu kuralı esnetiyor veya tamamen deliyor pamukkale ile gitmenizi tavsiye ederim.ffp2 maske+siperlik ile yanınaa kimse oturmadan gidersen olabilecek en risksiz şekilde seyehat etmiş olursun, pamukkalede uçaklar gibi hes kodu ile bilet alıyorsun, en azından obiletten alırken istiyordu yazhaneden alırken istiyormu bilemem.Arkadaşımda seyehat yapmak zorunda kaldı siperlik+ 3m n95 maskeyle seyehat etti ama klima açacakları için sıkıntı büyük sen sen ol maskeni kesinlikle çıkarma sadece su içmek için çıkarıp hemen tak.Uçakla gidersen havalandırma sistemleri çok iyi ama korona hastası biri ile yanyana oturma riskin var dua edip dediğim şekilde gideceksin mecburmuşsun zaten sıkma canını, dönüncede 15 gün karantina yap işe gitmiyorsan eğer.İzin alma şansın varsa en azından 1 hafta izin al
Zaten tekli koltuk alicam 2+1 otobüste ,ama klima açarlar muhtemelen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
İmkan varsa gitme, illa gitmen lazımsa uçak tercih et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uçaklar içerideki havayı sirküle etmeden direk dısardan aldığı için daha sağlıklı fakat diğer kosullara dikkat etmek gerekiyor. Otobüs yolculuğundan eğer içerideki hava tekrar soğutulup içeri veriliyorsa o zaman sorun olabilir fakat maskenizi (n95 veya muadil) çıkarmazsanız bir sorun olacağını dusunmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Takamine eg451dlx, Pioneer VSX-520, Denon x-500, Dali Oberon 5, Topping-e30 -
Mümkünse uçak.
Ama illede otobüs ise eldiven maske vs önlemini alıp gitmekten başka çaren yok.
Maskeyi düzgün tak. Mümkünse 2 tane tak. Bilmiyorum rahat edebilirmisin ama dene. Yanında kolonya vs bulundur ellerini sürekli ovala.
Bu pislik çıktı çıkalı öğrendiklerimiz bunlar. Gerisi Allah'ın takdiri._____________________________ -
otobüs mü yıl olmuş 2020 hala 10-15 saat otobüs yolculuğu yapan varmı ya? Artık nerdeyse her şehirde havaalanı var ülkenin bir ucundan diğer ucu 1 saat sürüyor. _____________________________ -
Gereksiz konuşmaquote:
Orijinalden alıntı: Nescafe055
otobüs mü yıl olmuş 2020 hala 10-15 saat otobüs yolculuğu yapan varmı ya? Artık nerdeyse her şehirde havaalanı var ülkenin bir ucundan diğer ucu 1 saat sürüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sık sık yapıyorum mecburen.
Önlemlerim:
Kolonya taşımak ve bol bol kullanmak
Islak mendili kolonyaya boca ederek koltuğun kolunu önünü vs. silmek.
2 kat maske. Maskeyi molada değiştirmek.
Gözlük. Gözlüğü molada silmek.
Elimi asla yüzüme gözüme dokundurmamak.
Tekli koltuk ve yarısından çoğu boş otobüste yolculuk yapmak.
Otobüs tamamen dolu diye bileti yaktım bir kere hiç pişman değilim._____________________________ Dünyaya CO2 Salarak Zarar Veren Elektrik İsrafı Yapıp Bilime Katkıda Bulunmayan BLOCKCHAIN isimli yapıyı çağ dışı buluyorum. Umarım tez zamanda yok olur. -
Otobüsün dolu olduğunu internetten mi gördünüz hocam? Yoksa otogara gittiğiniz zaman mı öğrendiniz? Pazartesi benimde gitmem gerekiyor. Şuan internette gözükene göre sadece ben varım otobüste, ne kadar dolar merak ettim. _____________________________ -
Otobüse binerken gördüm. Geri indim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dünyaya CO2 Salarak Zarar Veren Elektrik İsrafı Yapıp Bilime Katkıda Bulunmayan BLOCKCHAIN isimli yapıyı çağ dışı buluyorum. Umarım tez zamanda yok olur. -
www.migros.com.tr
Kent Olips Mentollü Şeker 76 G - Migroshttps://www.migros.com.tr/kent-olips-mentollu-seker-76-g-p-6c7d9b
kullan derim otbusde_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt