Şimdi Ara

Otobüs rezervasyon sitesi ve E - Ticaret için ne gerekli..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, hangi programları kullanmam gerekir..?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ASP.NET ile yazabilirsin yada hazır scriptlere göz atabilirsin.

Fakat hazır scriptler her isteğine cevap veremeyebilir.
    Başkasının yazdığı koda istediğini ekleyip çıkarmak da çok kolay olmayacaktır...
  • Kendim öğrenmek ve yazmak istiyorum..B itirme projesini benzer bişi alıcam da şimdiden programlarar bi bakayım diyorum hazır vakit varken..!
  • benim şu an üzeinde çalıştığım projeye benziyor.

asp.net üzerinde çok kolaylıkla hazırlayabilirsin. kendi bilgim yettiği kadar yardımcı olurum.

e ticaret için öncelikle ne satacağına karar vermelisin. satacağın ürüne göre tablo tasarlayacaksın çünkü. şayet herşeyi satarım diyorsan o zaman dinamik bir yapıya sahip olmalı db. herşeyden önce db tasarlayıp en son koda girişmek her programın başarısını getirir.

rezervasyon ve e ticaret ikisi ile ilgili tek aklıma gelen bilet satışı. eğer böyle bir şey düşünüyorsan visual basic kullan en kolayı. c# falan kasmana gerekyok

bu arada hazır yazılmış kodlara hepimizin her an ihtiyacı olabiliyor amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. başkalarının kodlarını çözmek çok zordur ama değişik bakış açıları kazanmanıza yol açar. ben eski yazdfığım kodlara bakıp "oha be 3 satırda yapacağımı 20 satırda yapmışım" diyorum ama ben o zaman birisin yapacağım işi 3 satırda yaptığını görseydim onu anlar ona göre yazardım. başkalarının yazdıkları kodları okumak çok faydalıdır. ancak başkasının yazdığı kodu sağına soluna buton koymak yazılarını değiştirmek çevirip başka şeyler yapayım dersen o başka o zaman birşeyde öğrenemezsin. kodu çöz tekniği öğren ama kendin yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trual -- 12 Temmuz 2007; 15:50:52 >

• Anlıyorum.. Ama ben hangi progrmlar hakkında bilgi sahibi olmalıyım, bunu öğrenmek istiyorum.! Asp ile yapılabiliyor tamam.. Ama diyelimki hoca şu şu ile yap dedi.. İşte ben o şu şu nedir onu öğrenmek istiorum ki yaın bişiler öğreniyim bu programlar ile ilgili.
  • Bilet siparişi ve satışı için bence .net altında visual basic. .net2005 kur bilgisayarına visual basic kurcala. db yide ister accesste yaparsın istersen sql server sana kalmış. çok kapsamlı olmadığından c#' gerek yok vb işini görür.

hocanın sana söyleyeceği bilmemizin imkanı yok hangi dersinize giriyor web teknolojileri ise dil belirtmez. ama c dili hocasıysa sana php veya c# ta yap der. program olarak kullanacağında herkesin bildiği gibi photoshop. freehand falan yani bunu soruyorsan. biz sana uygulamaya geçireceğin projeyi(E Ticaret bilet) en uygun dili belirtmek program olarak neyi kastediyorsun tam anlayamadım. acaba frontpage homesite gibi programlarımı söylemeye çalışıyorsun eğer oysa .net demiştim hala diyorum.

tasarım için photoshop, freehand
    site (html) için ve kod yazman için .net

birde servera atmak için bir ftp programı

birde sql injectionları kontrol edecek bir yazılıma ihtiyacın var istersen kendin bir script yazarsın istersen internette bununla ilgili bir sürü site var.

dahada birşeye ihtiyacın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trual -- 13 Temmuz 2007; 13:55:28 >

• Eyw!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.