Şimdi Ara

otobüs işine girmeyi düşünüyorum bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 markasında bir otobüs almayı düşünüyorum
    1 yılın sonra da olabilir
    fakat travego alacak imkanım yok çünki babam para vermiyor

neoplanların fiyatları uygun
    bir firmaya girebilir miym kabul eden

ya da biraz daha çıtayı yükseltip
    temsa
    2011 leri 300.000tl ye veriyorlar
    ya da 2015 ini 415000tl ye

temsa ile sanırım metro kabul ediyor
    ya da neoplan ı kabul ettirebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutahyalilar da mercedes travego var gayet guzel otobus
    Lakin fiyat nasil bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kutahyalilar da mercedes travego var gayet guzel otobus
    Lakin fiyat nasil bilmiyorum
    travego alacak imkanım yok

safir yada otogar otobüs alıp arkasına tv taktırıp sefere çıkmak istiyorum
    baktım para kazanıyorum 1 sene sonra satıp borçlanıp travego alırım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-otobus-2011-otokar-doruk-215t-41-kisilik-turizm-retarder-plustv-plusbuzdolabi-629146275/detay
    fiyatı uygun. otogar otobüs

• quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

travego alacak imkanım yok

safir yada otogar otobüs alıp arkasına tv taktırıp sefere çıkmak istiyorum
    baktım para kazanıyorum 1 sene sonra satıp borçlanıp travego alırım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-otobus-2011-otokar-doruk-215t-41-kisilik-turizm-retarder-plustv-plusbuzdolabi-629146275/detay
    fiyatı uygun. otogar otobüs

Alıntıları Göster
    Hocam otogar doruk nedir ya
    Madem bu sektöre gireceksin otobusu kalite birsey al
    Ama dikkat ettim doguya calisan otobusler hep ortalama otobusler
    Batiya calisacaksan kaliteli otobusler alacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam otogar doruk nedir ya
    Madem bu sektöre gireceksin otobusu kalite birsey al
    Ama dikkat ettim doguya calisan otobusler hep ortalama otobusler
    Batiya calisacaksan kaliteli otobusler alacaksin

Alıntıları Göster
    PARAM YOK VE BABAM PARA VERMİYOR

• Hocam 2019 yılı içerisinde birsürü otobüs firması batacak çünkü hem araçlar çok pahalı hem de uçakla ulaşım daha cazip hale geldi.Herkes çıkmaya çalışırken sizin bu sektöre girmeyi düşünmeniz ticari bir başarısızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Hocam 2019 yılı içerisinde birsürü otobüs firması batacak çünkü hem araçlar çok pahalı hem de uçakla ulaşım daha cazip hale geldi.Herkes çıkmaya çalışırken sizin bu sektöre girmeyi düşünmeniz ticari bir başarısızlık olur.
    bugun van istanbul arabası 46 koltuk 46 sı da dolu
    bilet üçreti 190tl
    bu nasıl batmak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl giremem ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bugun van istanbul arabası 46 koltuk 46 sı da dolu
    bilet üçreti 190tl
    bu nasıl batmak ?

Alıntıları Göster
    Araç muhtemelen sıfır veya sıfıra yakın yaşta Travegodur hocam.Onu da almak milyon istiyor.Nakit bağlamaz borçla alırsanız ödemelerin bitince araç eskiyor ve yenisini almanız gerekiyor.Artık insanlar -ben de dahil- eski otobüslere binmektense biraz daha fazla ödeyip yeni ve daha iyi otobüse binmeyi tercih ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Araç muhtemelen sıfır veya sıfıra yakın yaşta Travegodur hocam.Onu da almak milyon istiyor.Nakit bağlamaz borçla alırsanız ödemelerin bitince araç eskiyor ve yenisini almanız gerekiyor.Artık insanlar -ben de dahil- eski otobüslere binmektense biraz daha fazla ödeyip yeni ve daha iyi otobüse binmeyi tercih ediyor.

Alıntıları Göster
    ben aynı hatta 150 tl ye götürürüm

• quote:

ben aynı hatta 150 tl ye götürürüm

Alıntıları Göster
    Rabbim yolunu açık etsin o zaman inşallah başarılı olursun
  • Kefil lazımsa olabilirim.

• Aman hocam aman, artik yatirimlar ucak ve trenlere, bi karadeniz sehrinde yasiyorum sehirdeki tek turkcell bayisi(fatura odeme vs yetkili bayi yani) sahibi bi tanisimiz bu ise girdi. Otobusun parasini yarisi nakit yarisi krediydi 2 yilda amorti edecekti hep zarar edildi. Kis ayi olunca yeri geliyor 8 9 kisi gidiyor otobus. Mesela dinlenme tesislerinden filo sahipleri para aliyor otobus sahibi olarak alamayacaksin. Kaskon sigorta 2 sofor maas yevmiye gida vs. Artik kurtarmayacak niyemi? Mesela eskiden travegolar cikti herkes otobuslerini cikarip travegoya gecmeye calisti bidaha borrclanildi, sonra tvli koltuk cikti yine herkes tv ki koltuga gecmek zorunda kaldi yine masraf. Sonra otobusun modeli eskiyor degistirmen gerkeiyor yine masraf. Suan otobuse binen kimseler geleneklerine bagli eski kafa insanlar yada ucagin gitmedigi yerlere binen kisiler yakin mesafeler. Aman deyim.

Bu bizim tanisin 4 dairesi gitti, telefon faturasini yatiriyordum hattimin kapndigini hatirliyorum meger bizden alinan parayi hatta yatirmiyormus, sonuc olarak evdeki bulgurdanda oldu.
    2 3 ay once gordum kendisini suan o filoda soforluk yapiyor emeklide olmus ayda 4 5 bin arasi geliri var kafam rahat diyor ama, hala icinde hirs yapmis tekrar otobus almak istiyo nasi pis bir işse, kendisi şekil olmayi seven birisiydi adam dibe vurunca sindiremedi hala otobus alcam diyor.

O parayi baska sekilde degerlendir derim. Sakin ama sakin heleki otobus kavrami azalacak turkiyede teknoloji gelisiyor. Azalmalida, bu is hep pislik insanlarin elinde otogarlarin hali belli ne pislikler donuyor bide bu acisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

Aman hocam aman, artik yatirimlar ucak ve trenlere, bi karadeniz sehrinde yasiyorum sehirdeki tek turkcell bayisi(fatura odeme vs yetkili bayi yani) sahibi bi tanisimiz bu ise girdi. Otobusun parasini yarisi nakit yarisi krediydi 2 yilda amorti edecekti hep zarar edildi. Kis ayi olunca yeri geliyor 8 9 kisi gidiyor otobus. Mesela dinlenme tesislerinden filo sahipleri para aliyor otobus sahibi olarak alamayacaksin. Kaskon sigorta 2 sofor maas yevmiye gida vs. Artik kurtarmayacak niyemi? Mesela eskiden travegolar cikti herkes otobuslerini cikarip travegoya gecmeye calisti bidaha borrclanildi, sonra tvli koltuk cikti yine herkes tv ki koltuga gecmek zorunda kaldi yine masraf. Sonra otobusun modeli eskiyor degistirmen gerkeiyor yine masraf. Suan otobuse binen kimseler geleneklerine bagli eski kafa insanlar yada ucagin gitmedigi yerlere binen kisiler yakin mesafeler. Aman deyim.

Bu bizim tanisin 4 dairesi gitti, telefon faturasini yatiriyordum hattimin kapndigini hatirliyorum meger bizden alinan parayi hatta yatirmiyormus, sonuc olarak evdeki bulgurdanda oldu.
    2 3 ay once gordum kendisini suan o filoda soforluk yapiyor emeklide olmus ayda 4 5 bin arasi geliri var kafam rahat diyor ama, hala icinde hirs yapmis tekrar otobus almak istiyo nasi pis bir işse, kendisi şekil olmayi seven birisiydi adam dibe vurunca sindiremedi hala otobus alcam diyor.

O parayi baska sekilde degerlendir derim. Sakin ama sakin heleki otobus kavrami azalacak turkiyede teknoloji gelisiyor. Azalmalida, bu is hep pislik insanlarin elinde otogarlarin hali belli ne pislikler donuyor bide bu acisi var
    Modeli düşük neoplan ya da Temsa alicam

Ayrıca şu an kistayiz doğu arabalarına baksana hepsi dolu

Ayrıca şoför e 5000tl vermiycem ki 2500tl vercem

• Otobüs almak yerine neden yıllık kiralamıyorsun. Eski otobüs devri bitti bitecek. Yeni model setra lara baktın mı?

Yada

Eski bir otobüs alıp orta boy olabilir. Havalimanı servisi olarak kullanabilirsin. Havalimanı Servisleri az mesafeye çok para alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Otobüs almak yerine neden yıllık kiralamıyorsun. Eski otobüs devri bitti bitecek. Yeni model setra lara baktın mı?

Yada

Eski bir otobüs alıp orta boy olabilir. Havalimanı servisi olarak kullanabilirsin. Havalimanı Servisleri az mesafeye çok para alıyor.
    Uzun yol kadar kazanacağıni düşünmüyorum
    Van İstanbul bugün full çekti
    190tl den 46 kişi
    Yüzde 20 komisyon
    152 çarp 46
    7000tl yapar
    1700km de yeni travegolar 100km de 20lt den
    340litre mazot yapar 5.5 TL den 1900tl yapar
    Geri kalan brüt kar
    Bu süper para

Benim alacağım eski araba 25litre yansın 2400tl eder

Hangi işte 5000tl günde kazanıyorsun brut

• Arkadaşlar turbonun parası bitti sinirlerinize hakim olun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Arkadaşlar turbonun parası bitti sinirlerinize hakim olun lütfen

• 403 iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Otobüs almak yerine neden yıllık kiralamıyorsun. Eski otobüs devri bitti bitecek. Yeni model setra lara baktın mı?

Yada

KÜCÜK SERVİS ÇALIŞTIRINCA AYDA NE KADAR GELİR ELDE EDERİM?

• sofor de zaten 2500 liraya senin agiz kokunu cekecek

yanlis bilmiyorsam soforlar sefer basina 2 muavinler ise 1 bilet parasi aliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.