|
Türkiye'nin İlk Analitik Tabanlı Otobüs İnceleme Platformu Açıldı Merhaba arkadaşlar, Şehirler arası otobüs yolculuğu yaparken hepimiz benzer kumarı oynuyoruz.
gibi soruların cevaplarını bilet satış sitelerinde bulmak imkansız. İşte bu sorunu kökten çözmek ve yolcuların sesini duyurmak için harika bir platform geliştirdik: OtobüsYorum 🚌 OtobüsYorum Nedir? OtobüsYorum, Türkiye'nin analitik tabanlı ilk otobüs inceleme ve donanım doğrulama platformudur. Amacımız, biletinizi satın almadan önce firmalar hakkında doğrulanmış, gerçek ve detaylı yolcu deneyimlerine tek bir noktadan ulaşmanızı sağlamaktır. ![]() ✨ Öne Çıkan Benzersiz Özellikler 📊 4 Ana Kriterde Analitik Puanlama: Firmalar sadece tek bir genel puanla geçiştirilmiyor.
olmak üzere 4 kritik kategoriye göre 5 üzerinden detaylıca puanlanıyor. 🔌 12 Maddelik Donanım Doğrulaması: Araçlarda 220V priz, USB şarj, Wi-Fi kalitesi, ikram durumu, geniş diz mesafesi, multimedya ekran, klima ve araç içi tuvalet gibi tam 12 farklı donanım özelliği gerçek yolcular tarafından yüzdesel olarak oylanıyor ve doğrulanıyor. ⚖️ Gelişmiş Karşılaştırma Matrisi: İki farklı otobüs firmasını yan yana koyup donanım ve hizmet kalitelerini yeşil/kırmızı başarı eşikleriyle kıyaslayabiliyorsunuz. Üstelik bu analitik matrisi tek tıkla Ultra HD resim (PNG) olarak cihazınıza indirip arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. 🛡️ Doğrulanmış Hesap Sistemi: Giriş yaparak yapılan yorumlar ile ziyaretçi yorumları birbirinden ayrılıyor. Giriş yapmadan yazılan yorumların puan değeri manipülasyonu engellemek adına daha düşük bir ağırlığa sahip oluyor. 👑 Yorum Yap, XP Kazan, Rütbeni Yükselt! Platformu sadece bir veri sitesi değil, eğlenceli bir topluluk haline getirdik. Sitede seyahat deneyimlerinizi paylaştıkça, detaylı donanım bilgisi girdikçe veya bakir bir firmaya ilk yorumu siz yazdığınızda XP (Deneyim Puanı) kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanlara göre profil rütbeniz anlık olarak evriliyor: * 🎫 Düz Yolcu * 📋 Kıdemli Denetçi * 🕵️ Müfettiş * 💎 Elit Navigatör * 👑 Filo Direktörü Sistemde olmayan bir firmayı ekletmek, hata bildirmek veya öneride bulunmak isterseniz entegre Muavin Çağır panelini kullanarak merkeze anında takograf kaydı gönderebilirsiniz. Bilet almadan önce yazı tura atmayı bırakın; gerçek yolcu deneyimlerini inceleyip en konforlu yolculuğu seçin! 🎯 Hemen İncelemek ve İlk Yorumunu Yapmak İçin: otobusyorum.netlify.app *Platform hakkındaki her türlü geri bildiriminize, eleştirinize ve geliştirme önerilerinize açığız. Yorumlarınızı esirgemeyin!* < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enomen0 -- 20 Haziran 2026; 19:45:33 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt