Bugün bizimkiler başakşehir'den izmit'e gelecek, linki kolluyorum
Akşama uçağım var.Ömürde bi kere uçakla seyehat edeceğim zaten 3,5 atıyorum onda da havaalanında sefil olmasam bari
Kısa süre önce bazı arkadaşlarımız üç günlük kar yağacak diye kış lastiği alamam diyorlardı. Tabi aralarında kar yağarsa aracımı çıkarmam diyen arkadaşlar vardı, en mantıklısı... Çok zorda değilseniz aracınızı çıkarmayacaksınız. Ben mecbur olmasam çıkarmam. Olur ya, kış lastiği olmayan tedbirsiz bir araç gelir vurur, yazık olur.
Sabah farklı,öğleden sonra farklı oluyor hava... Güven olmuyor, tedbirli olmak en güzeli...
quote:
Orijinalden alıntı: set
Kısa süre önce bazı arkadaşlarımız üç günlük kar yağacak diye kış lastiği alamam diyorlardı. Tabi aralarında kar yağarsa aracımı çıkarmam diyen arkadaşlar vardı, en mantıklısı... Çok zorda değilseniz aracınızı çıkarmayacaksınız. Ben mecbur olmasam çıkarmam. Olur ya, kış lastiği olmayan tedbirsiz bir araç gelir vurur, yazık olur.
Sabah farklı,öğleden sonra farklı oluyor hava... Güven olmuyor, tedbirli olmak en güzeli...
Evet artık şart olmaya başladı. Ama yaz gelmeden almam. Çünkü kış lastikleri karaborsaya düştü.
İstanbul'da yaşayanların Türkiye bir tek İstanbul'dan oluşuyormuş gibi davranmasından nefret ediyorum.Haberler'de de böyle...şehir belirtmeye gerek bile duymuyor vatandaşlar artık.
-"Yollar çok kötü"
İyi de neresi orası kardeşim.Erzurum'da yollar hep kötü mesela.Gavur memleketi mi orası?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme