Şimdi Ara

Otobanda Emniyet Şeridinden Sollamakta Ne - Yeter Be Arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam kurallara uymuyorsun, tamam en hızlı sensin, tamam 1.5 dizel araban sana uçak gibi geliyor ama emniyet şeridinden sollamakta nedir be medeniyet görmemiş 4 ayaklı yaratık?
    2 gün önce istanbuldan ankaraya doğru yola çıktım. Otobanda en sağ şeritten 90-100 arası gidiyorum. Yol 3 şerit. Diğer şeritler de dolu sayılır çünkü trafik yoğun. Paşamız arkamdan sellektör ata ata geliyor. Lan nereye kaçayım? Baktım makasa girip emniyet şeridinden önüme kırdı. Ya sabır çektim. 5 dk sonra yine aynısı. Emniyet şeridi de az ilerde bitiyor, adamı boşuna strese sokar bu medeniyetsiz hayvanlar.
    Sakaryaya gidene kadar 6-7 araç bu şekilde emniyet şeridinden solladı. Hem kendini hem beni tehlikeye atıyor.
    Memleketin yollarında kafayı yemeden araç kullanmak büyük sabır istiyor. Şeytan diyor ki takip et durduğu yerde ... ( hayal gücünüze kalmış )

• Çünkü o önemli insan, sen değilsin. Adam dünya barışını sağlamaya gidiyor, acelesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Çünkü o önemli insan, sen değilsin. Adam dünya barışını sağlamaya gidiyor, acelesi var.

Volvo V40 dan memnun musunuz?
  • Haklısınız, umulur ki zamanla öğreneceğiz. Birey olarak elimizden gelen; onlara uymamak, sağ duyulu ve dikkatli olmak.

Bir de "Sollamakta ne" değil, "Sollamak da ne" şeklinde yazılır.

• Çapulcu fındik dizellerin gücü 2.0 atmosferik 3e atana kadardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Tamam kurallara uymuyorsun, tamam en hızlı sensin, tamam 1.5 dizel araban sana uçak gibi geliyor ama emniyet şeridinden sollamakta nedir be medeniyet görmemiş 4 ayaklı yaratık?
    2 gün önce istanbuldan ankaraya doğru yola çıktım. Otobanda en sağ şeritten 90-100 arası gidiyorum. Yol 3 şerit. Diğer şeritler de dolu sayılır çünkü trafik yoğun. Paşamız arkamdan sellektör ata ata geliyor. Lan nereye kaçayım? Baktım makasa girip emniyet şeridinden önüme kırdı. Ya sabır çektim. 5 dk sonra yine aynısı. Emniyet şeridi de az ilerde bitiyor, adamı boşuna strese sokar bu medeniyetsiz hayvanlar.
    Sakaryaya gidene kadar 6-7 araç bu şekilde emniyet şeridinden solladı. Hem kendini hem beni tehlikeye atıyor.
    Memleketin yollarında kafayı yemeden araç kullanmak büyük sabır istiyor. Şeytan diyor ki takip et durduğu yerde ... ( hayal gücünüze kalmış )

Ne yapabiliriz kardeş haa şunu yapabiliriz aracından indirip ağzını burnunu kırmak en iyisi böyle yavşakların

• Emniyet şeridinden sollanmaz sağlanır arabası 1.5tdci focus ise yol vermenize gerek yok o yolunu bulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.