Şimdi Ara

Oto Teyp Hakkında Yardım / Fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arabama teyp almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok aranızda anlayanlar var ise biraz bilgi almak istiyorum

2006 Model Benzin/Lpg li Digital Klima Full Grande Puntom var. Üstünde Orjinal Teyibi takılı. 2 Adet Amfi bir bass ve 2 çift mid takımı bağlı şu anda Ses çok güzel hiç bir sorunum yok ama sürekli cd yapmaktan bıktım ve usb li bir teyip almayı düşünüyorum.

Aslında orjinal teyibe usb taktırmak vardı kafamda ama teyp almak daha mantıklı gibi geliyor. Hem kumandası oluyor hem de ses bir kalite daha yükselmiş olacak Sizin fikirleriniz neler sizce ne yapmalıyım ? Ayrıca nasıl bir teyp önerirsiniz. Öyle çok güçlü bir şey istemiyorum. 2 anfi bağlanabilsin 220 yi falan geçmesin fiyatı. İcabında sadece Usb teyipte olabilir. Cd çokta önemli değil

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Mustang arkadaşımın önerisine katılıyorum.
    Fiyatı özelliklerine göre mantıklı.

Ama üst özelliklerde 3 rca çıkış yazıyor.
    Alt tablo da 2 yüksek çıkış rca demiş.
    Bence 3 rca çok önemli. Mümkünse hi volt.
  • Teşekkür ederim yardımınız için. Bende dün akşam araştırırken şans eseri tam da bu marka bu modele denk gelmiştim. Ve başka bir sitede 200 tl fiyatla buldum. Sanırım bunu alacağım :)
  • ürünü kullanınca deneyimlerini aktarırsan çok sevinirim bende bu ürünü merak ediyorum ..
  • ya benimde 2005 model yeni kasa passat aracım var ve teybini değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
  • Pioneer 3550 UI
    Ürünü İstanbul / Topkapıda ki Tim2 Center da bulunan ARDA Elektronikten aldım. Ve montajını yaptırdım. Çok memnunum. Yaklaşık 12 tane menü ve tuş rengini değiştirebilme özelliği var. Mp3 çalıyor. CD/USB girişli. Çıkma kafa. Kumandalı. Ayrıca teyibin içinde bulunan kendine özel bir program sayesinde şarkılara teyip kendisi remix yapabiliyor :) Tavsiye ederim herkese. Fakat 230 tl den fazla fiyat biçerlerse vermeyin. En pahalısı bu çünkü. Nette 200 e satan adama da itimat etmeyin. Fatih elektronik. dolandırıcının tekiymiş haberiniz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byadrenalin89

Pioneer 3550 UI
    Ürünü İstanbul / Topkapıda ki Tim2 Center da bulunan ARDA Elektronikten aldım. Ve montajını yaptırdım. Çok memnunum. Yaklaşık 12 tane menü ve tuş rengini değiştirebilme özelliği var. Mp3 çalıyor. CD/USB girişli. Çıkma kafa. Kumandalı. Ayrıca teyibin içinde bulunan kendine özel bir program sayesinde şarkılara teyip kendisi remix yapabiliyor :) Tavsiye ederim herkese. Fakat 230 tl den fazla fiyat biçerlerse vermeyin. En pahalısı bu çünkü. Nette 200 e satan adama da itimat etmeyin. Fatih elektronik. dolandırıcının tekiymiş haberiniz olsun.

Ben de araştırdım bu teyp sahibinden.com da 200 tl yazıyor fatih elektronik diye dolandırıcı derken yani sıfır ürün diye yazmışlar ama kapıda ödeme yazıyor yani ürünü kapalı gördükten sonra eksiksiz yani bişe fark eder mi burdan alayım diyorum bende ..

• geçenlerde fatih elektronikten 10 cmlik pioneer hoparlör aldım :D 50 lira verdim gelen hoparlöre bi baktım ki benim istediğim değil piyasada 30 lira olan farklı bir hoparlör göndermiş :D aradım söyledim elimde bu vardı bunu verdim geri de almam falan dedi :D bende gittigidiyor.com dan get (güvenli e-ticaret) olarak aldığım için müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım siz gönderin kargo parasınıda ödemeyin biz gerekeni yapıcaz dediler ve paramı iade ettiler :) Yani sizin anlıyacağınız ilan get ise alın fakat hemen onaylamayın para onlara geçmesin. Ama şöyle bir durum da var ya ben uğraşmym derseniz 30 lira daha verin kafanız rahat olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 25 Ocak 2013; 12:28:03 >
  • Teşekkürler yorumlarınız için bunları dikkate alıcam yanlız teyp için söylemem gereken birşey var benim eski cd çalar da pıoneer 1300ub serisi genelinde usb girişi önden oldugu için çok sıkıntı yaratıyor ya bu yönünü hiç sevmedim usb yatagı bozuldu bnmkinin mesela ses açıp kısayım derken usb insanın kolu ayagaı ne çarpıyo yani ..bu kötü ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

Teşekkürler yorumlarınız için bunları dikkate alıcam yanlız teyp için söylemem gereken birşey var benim eski cd çalar da pıoneer 1300ub serisi genelinde usb girişi önden oldugu için çok sıkıntı yaratıyor ya bu yönünü hiç sevmedim usb yatagı bozuldu bnmkinin mesela ses açıp kısayım derken usb insanın kolu ayagaı ne çarpıyo yani ..bu kötü ..

http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/sandisk-sdcz33-008g-b35-8gb-cruzer-fit-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56769

sana yardımcı olucaktır bu konuda elin kolun çarpmaz :D

• byadrenalin89 kullanıcısına yanıt
    selamın aleyku ben oto teyp almak istiyorum ve aldıgım teyp çok kaliteli olmamakla beraber bana yarar mı güzel özellikleri hakkında bilgi edinmek istiyorum teşekkur ediyorum teyp budur Kamosonic KS-MX38 OTO RADYO USB/SD PLAYER

Kamosonic KS-MX38 OTO RADYO USB/SD PLAYER
    • Taşıma Çantalı Ayrılabilir Ön Panel
    • USB & SD Kart Desteği
    • MP3 Format Desteği
    • 18 Hafızalı FM Radyo
    • Oto Kayıt & Hafıza Tarama
    • LCD Dijital Ekran
    • Mavi LED’ li Buton Aydınlatma
    • ISO Bağlantı
    • 2 Kanal RCA Girişi
    • 4x40 W Ses Çıkışı
    • AUX Girişi
    • Uzaktan Kumanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali_89 -- 12 Eylül 2013; 11:35:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.