Merhaba arkadaşlar forumun yeni üyesiyim kusurum olursa mazur görünüz. Aşağıya yazdığım ses sistemi parçalarını ayrı ayrı (fiyat dahil) ve en son genel olarak değerlendirir misiniz. Ayrıca benim ses sisteminden beklentim gürültü değil düşük seste dahi bütün tınıları net duyabileceğim ve dinlemekten ciddi keyif alabileceğim bir ses sistemi olması. Bilgili kişiler lütfen. Tesekkür ederim
bu ürünlerle sadece ses yükselir öyle tınılar mınılar detaylar duyulmaz.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mudur. Biraz daha açar mısınız benim pek bilgim yok. Düşündüğüm gibi bir sistem için ne kadar bütçe ve örnek olarak nasıl bir sistem almam gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: Mcln
Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mudur. Biraz daha açar mısınız benim pek bilgim yok. Düşündüğüm gibi bir sistem için ne kadar bütçe ve örnek olarak nasıl bir sistem almam gerekir
Bassı JBL gto 804 tavsiye ederim portsuz kabinde 8buçuk litre yetiyor ona yer kaplamaz. Anfi olarak soundmagus sm-475öneririm jameson dan uzak durun. Ana ümite ne bu önemli? Arkaya da oval değil de teyipten besleyebileceğiniz bi hoparlör öneririm. Bulabilirseniz alpine sxe-1725s bulamazsanız da pioneer ın ucuz 16cm lik hopları var arkada hoparlör olmasındaki maksat boşluğu doldursun. Benim tavsiyem bu karar tabiki sizin