Şimdi Ara

Oto Ses Sistemini Değerlendirir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumun yeni üyesiyim kusurum olursa mazur görünüz.
    Aşağıya yazdığım ses sistemi parçalarını ayrı ayrı (fiyat dahil) ve en son genel olarak değerlendirir misiniz. Ayrıca benim ses sisteminden beklentim gürültü değil düşük seste dahi bütün tınıları net duyabileceğim ve dinlemekten ciddi keyif alabileceğim bir ses sistemi olması. Bilgili kişiler lütfen. Tesekkür ederim

Jameson 5505 (USA-6004A) anfi 1500 watts
    Edison 1000 watt slim kutu bass subwoofer
    Pioneer TS6923I oval hoparlör (400watts max. - 60 watts nom.)
    JBL GTO 6508 compenent (165mm - 70watts RMS - 210 watts peak)

• bu ürünlerle sadece ses yükselir öyle tınılar mınılar detaylar duyulmaz.
  • Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mudur. Biraz daha açar mısınız benim pek bilgim yok. Düşündüğüm gibi bir sistem için ne kadar bütçe ve örnek olarak nasıl bir sistem almam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcln

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mudur. Biraz daha açar mısınız benim pek bilgim yok. Düşündüğüm gibi bir sistem için ne kadar bütçe ve örnek olarak nasıl bir sistem almam gerekir

Bassı değiştirin , Jbl olabilir mesala sizi tatmin eder, sıkıntı yapmayın...
  • Bassı JBL gto 804 tavsiye ederim portsuz kabinde 8buçuk litre yetiyor ona yer kaplamaz. Anfi olarak soundmagus sm-475öneririm jameson dan uzak durun. Ana ümite ne bu önemli? Arkaya da oval değil de teyipten besleyebileceğiniz bi hoparlör öneririm. Bulabilirseniz alpine sxe-1725s bulamazsanız da pioneer ın ucuz 16cm lik hopları var arkada hoparlör olmasındaki maksat boşluğu doldursun. Benim tavsiyem bu karar tabiki sizin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oto ses sistemi soru
    5 yıl önce açıldı
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.