Şimdi Ara

Oto ses sistemi kurmaya karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba yaklaşık 2 aylık bir sürecin sonunda bana gerekli olan sistemi nasıl kuracağımı anladım fakat iki subwoofer arasında kaldım ve bunlara yeterli olacak bi anfi arıyorum teyp olarak pioneer deh-2550UI tercih ettim ve satın aldım şimdi gelelim subwoofer konusuna JBL 1000 Watt veya pioneer 1400w 400rms hangisini önerirsiniz ikinci olarak ise bunlardan hangisini hangi anfiyle beslememi önerirsiniz ben şu anfiyi buldum:
    gittigidiyor
    MOBASS ANFİ (FIRSAT ÜRÜNÜ) MB-600.4 2X150W RMS BASS CONTROLLÜ OTO ANFİ HEM STREO HEM MONO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/mobass-anfi-firsat-urunu-mb-600-4-2x150w-rms-bass-controllu-oto-anfi-hem-streo-hem-mono_pdp_541576439

fakat iş görür mü bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bass hisedilsin ve yüksek ses olsun yeterli umarım yardımcı olursunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Jbl 1000 tavsiye ederim fakat linkteki amfi iki bass içinde çok yetersiz kalır

mobass 800.4 veya forx 80x4 var o daha uyumlu olacaktır

pioneer sert çalar ve mono amfi ister, jbl yumuşak ve tonlu çalar önerdiğim amfi ile gayet iyi performans verecektir

Tabi sisteme sadece bass eklenince sadece bass sesi duyarsınız gürültü olmuş olur

bunu aracınızın hoparlor boyutlarına gore mid takımı veya oval hoparlor ekleyerek kaliteli hale getirebilirsiniz

• Massive ms-tko12 için kabin yapmak istiyorum ilk resimdeki ölçüleri firmadan aldım. Üst kısımda kabin ölçüleri alt kısımda 34.2 hz'e göre L port ölçüleri yer alıyor. Fakat port kısmının nasıl olacağını anlayamadım yardımcı olacak biri varsa sevinirim.
    Kabin 2. Resimdeki gibi L port olacak ancak port ölçüleri tam nasıl olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oto ses sistemi soru
    5 yıl önce açıldı
    Oto Ses Sistemi Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.