Şimdi Ara

Oto ses sistemi amfi seçimi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar peugeot rcz aracım var araçta bose ses sistemi mevcut. 1400 Lük çift bobin jbl subwoofer aldım. Duble Ekran teypte yolda.
    Araçtaki hoparlörleride amfiye bağlatınca güzel Ses alacağım söylendi.
    1 Subwoofer ve diğerleri kolon mu kompenant mı anlamıyorum herneyse :) bunlara yetecek ve sesin hakkını vercek bi amfi arıyorum.
    Fiyat 170 liradan fazla olmamalı
    2si arasında kaldım

http://www.hepsiburada....oto-amfi-p-OTBLCRDA5040

http://www.hepsiburada....p-OTVIPUSA434-yorumlari

hangisi alınmalı ? veya başka ne alınabilir.

• Güzel bir ses için kuracağın sistemde zayıf halka olmamalı. teyp kablo amfi hoparlör akustik hepsi çok önemli. Aracında hali hazırda orj bose sistem varsa bu kuracağın sistemle kalite olarak üzerine çıkabileceğini sanmıyorum (bütçe durumu). Aldığın double ekran teybin özelliklerini yazarsan belki daha efektif yönlendirme yapabiliriz. Ama hem 4 hoparlör hem de bass kullanmak istiyorsan 5 kanal amfi alman gerekecek ve bu 5 kanal amfilerin fiyatı ikinci elde bile senin bütçenin üzerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bose araç sistemleri farklı amfi yapıları kullanır. Crossover network devreleri bu amfi içerisinde bulunabildiğinden amfiyi devre dışı bırakıp başka bir amfi bağlamaya çalıştığınızda kesin olarak hoparlörleri uçurma riskiniz bulunur.
    Ayrıca Bose sistemlerine başka bir head unit de eklemeniz imkansız olabilir. Daha önce yapılmış mı araştırmadım ama kolay iş olmayacağını tahmin ediyorum.
    Ben olsam komple sistemi değiştirirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Oto Ses sistemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.