Şimdi Ara

>> Oto Paspas Seçimi (kauçuk-halı) -Kauçuk Seçildi-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilgi ve yorumlar icin tesekkurler, umarim merak edenlerde aydinlanmistir.

- Aracimda siyah 4 parca kaucuk paspas var.
    -- Siyah oldugundan tozu, camuru direk belli ediyor.
    -- 4 parca oldugundan saft ustu acik kaliyor.

---Fikir İstiyorum---

1- paraya kiyip, aracimin tam olcusunde haliflex tarzi doseme yaptirmayi planliyordum;
    kullanan arkadaslarim, nemli kaldiginda fena koku yaptigini, tozu biriktirdigini, yikamasinin zor oldugunu soylediler.

___

2-kauçuk alayim diyorum. eski paspasimdan farki; 3 parca yani saft ustu olmasi olacak.
    --siyah alirsam, eskisindeki yasadigim sorun; toz, camur direk belli olacak.
    --acaba gri mi alsam diyorum. gride pek kaliteli gibi durmuyor, basit gibi gorunuyor ancak, siyahtaki gibi tozu, camuru az belli edecekse neden olmasin diyorum. -ozellikle gri kullananlarin yorumunu merak ediyorum.-

___

3-bir diger secenek ise kaucuk uzerine hali kesimi dikkatimi cekti. her ikisinin karisimi. acaba kullanislimidir, degilmidir. bu konu hakkindada bilgi sahibi olmak istiyorum.

tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [cLone]:: -- 29 Mart 2008; 21:56:31 >

• hocam kaucuk paspas almanı tavsiye ediyorum altı dişli olanlar kaymıyorlar kullanım esnasında
  • suanki paspaslarimin altida disli ve dediginiz gibi nispeten daha az kayma yapiyor.

ancak renge karar veremiyorum. gri toz ve camuru kamufle ediyorsa gri alayim diyorum. zaten uzerindeki siyah, farkli olsun.
    yada kaucuk uzeri hali mi alsam karar veremedim.
  • paspasın üzerinde halı olsa da sadece halıdan oluşan paspas alsanız da ıslandığı zaman koku yapıyor..ben kauçuk paspas öneririm

renk konusuna gelince gri paspaslar kiri daha az belli ediyor ama göz zevki gereği aracın iç döşemesine ve koltuk döşemesine uygun renk şeçmekte fayda var...
  • sanirim bekledigim cevap.

tamamen halida olda, bir kismi halida olsa, koku illaki yapiyor.

renk meselesine gelince; aracin ici fume diyebeilecegimiz koltuk ve karoser dosemesine sahip. siyah cok guzel olacaktir biliyorum ancak uzerindekinin siyah olmasindan biliyorum, direk toz ve camur lekesi birakiyor.

gri biraz olsun basit gibi goruntu sunuyor ancak, siyaha gore nispeten az belli ediyorsa tercihim gri yonunde olacak.
  • eğer füme döşeme varsa gri de uygun olur bence..
  • dizel getz i aldığımda içinde halı paspas vardı bi süre kullandım ama kullanım esnasında zaman zaman pedalların altına katlanarak giriyordu ve bu hakikaten tehlikeli bir durum.ani bi durumda gereken pedala gerektiği kadar basamayabilirdim.ve halı paspas iyi kurumadığında arabanın içini halikaten iğren kokutuyor . 40 ytl ye gidip hyundai universal paspas aldım, işaretli yerleri kesip arabaya oturttum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende parayi basar, en kalitelisinden hali kesimi yaptiririm diyordum. demekki kaliteli, dandik hepsi kokuyor ve kayma yapiyor.

oyleyse kaucuk alacagim. acaba gri nasil olur.

hic gri kullanan varmi aranizda. siyah elbetteki karizma bir goruntu sunuyor ama gri ona nazaran dahami kullanisli acaba.
  • Kafana göre takıl dostum.
  • Herzaman kauçuk derim ben, halı-halıflex gibi şeyler nem-küf koku yapıyor ki arabayı çekilmez yapıyor ve her an yıkama kurutma gibi bir imkanında yok halıları. Yıkarsın şekli bozulur dalgalanma yapar... Kauçuk düz kafa bas hortumu fırçayı yıka as 2 dakka kurusun yola devam.
  • 2sinide al
  • 3 parca siyah kaucuk alinmistir.

ilgi ve yorumlar icin tesekkurler, umarim merak edenlerde aydinlanmistir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

Kafana göre takıl dostum.

• En doğru tercihi yapmışın bence
  • Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama oto döşemeciye git taban döşemesi malzemesinden özel kesim yaptır aracına göre. Etrafına da biye (fitil) dönsün al sana paspas. Eğer kaymamasını istiyorsan altına cırt cırt diktir.
  • Arkadaşlar aracıma vipotopaspas.com un atölyesine gidip Toyota Auris aracıma özel olarak yaptırdığım halı paspaslardan ustanın söylediği şuydu,

Halı Paspas kauçuk paspas gibi yıkanmaz, ayakkabıda biriken yağmur, kar suyundan geçen su ise halıyı kolay kolay kokutmaz. Yıkamacılara halının yıkatılmamasını söylemek araç sahibinin göreviymiş. Zaten profesyonel yerlerin halı paspasları kauçuk paspaslar gibi tazyikli su ile yıkamadıklarını nemli sert fırça yada buharlı temizlik ile temizlendiğini Ayakkabı örneği konuyu özetler mahiyette, ayakkabımızı yıkayıp ıslak ıslak giyersek ne olur. Halı paspas yıkanmaz değil yıkanıp kurulanmazsa araç içinde koku yapar. Halı Paspas kaliteli ve ve güzel hazırlandığı sürece araba kullanım açısından sıcak, samimi ve elit olanın olanın Halı paspas olduğu taraftarıyım..

• Hocam aradan baya zaman geçmiş ama alacaklara yardımcı olmak için dilim döndüğünce anlatayım
    4D paspalar çıktı hatta 5D .Kullanış olarakta görüntü olarakta 4Dler daha iyidir.
    Düşünenlere sahleri öneririm koku yapmaz yerde kaymaz ayrıca uzun ömürlü
    Estetik açıdan da piyasanın şahsen en iyisi .Yaz yaklaşıyor biraz daha fiyatlar insin alın kullanın gönül rahatlığiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.