Şimdi Ara

...[ OTO MÜZİK Sistemleri /Cd çalar/Hoparlör/Anfi ]... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
113.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ OTO MÜZİK Sistemleri /Cd çalar/Hoparlör/Anfi ]...

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2024)
Giriş
  • ARkadaşlar bu işlerden fazla anlamıyorum şimdi ben arabama MİD-bass takımı almayı düşünüyorum fakat bazı arkadaşalr ondan alıcana 85 lik al dıyolar pioneer onlar daha iyi diyolar ben 90 ytl ye JBL mid-bass takımı buldum ıkı mid-bass ıkı tweeter sizce hangisi daha iyi ses verir 85 liklermi yoksa mid-bass larmı bide jbl iyimidir onerıcenız marka varmdıır
  • jbl iyimidir sorusunu asla sormamış ol....

birde alman menşeili magnat ı öneririm
    ankarada turan güneş de pelin de satılıyor

quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

ARkadaşlar bu işlerden fazla anlamıyorum şimdi ben arabama MİD-bass takımı almayı düşünüyorum fakat bazı arkadaşalr ondan alıcana 85 lik al dıyolar pioneer onlar daha iyi diyolar ben 90 ytl ye JBL mid-bass takımı buldum ıkı mid-bass ıkı tweeter sizce hangisi daha iyi ses verir 85 liklermi yoksa mid-bass larmı bide jbl iyimidir onerıcenız marka varmdıır
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANuser

jbl iyimidir sorusunu asla sormamış ol....

quote:

ARkadaşlar bu işlerden fazla anlamıyorum şimdi ben arabama MİD-bass takımı almayı düşünüyorum fakat bazı arkadaşalr ondan alıcana 85 lik al dıyolar pioneer onlar daha iyi diyolar ben 90 ytl ye JBL mid-bass takımı buldum ıkı mid-bass ıkı tweeter sizce hangisi daha iyi ses verir 85 liklermi yoksa mid-bass larmı bide jbl iyimidir onerıcenız marka varmdıır

peki hacı 85 likler mi daha iy yoksa mid ler mi

• bence 85 daha iyi o arkadaşlarını dinle daha nefis bir ses alırsın.

quote:

quote:

quote:

• quote:

bence 85 daha iyi o arkadaşlarını dinle daha nefis bir ses alırsın.

quote:

quote:

quote:

Peki hocam bana öneribeleceğin bir marka varmı vazgeçtim mid lerden 120 ytl yı geçmicek 85 sölermisin madem mid ler 85 lerden kötü bizde 85 alalım

• Cadence ZC602 16cm 150 Watts Component Takımı 142.78YTL

nasıldır sizce

http://otomobilshop.com/final/product_info.php?cPath=26_65&products_id=1452

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 7 Haziran 2006; 2:25:43 >
  • Herkesin muzik zevki, muzik dinlerken aradıkları farklıdır... Bu baglamda birine iyi gelen hoparlor digerine iyi gelmiyebilir. Sahsen ben JBL'nin en baba komponent hoparlorlerinden birini kullandım 6 ay boyunca. Bu komponentleri de onlara uygun, pioneer ampli ile besledim. Nefret ettirdi beni o hoparlorler. Ne yaptıysam, tizlerin yapaylıgını yok edemedim. Midler aradan boguk geliyordu. Bass, tizz, bass, tizz... Neyse sonunda sattım onları kendime Infinity aldım, simdi cok memnunum. O yuzden mumkunse araba hoparloru bile olsa dinleyin arkadaslar almadan once...
  • DAYI PEKİ WOOFERDE JBL Mİ(1200W) TOKSA İNFİNİTY Mİ(1240W) RMS LER 300 W İKİSİNİNDE
  • arkadaşlar ford focus sedan için kapılara orjinallerin yerine uyacak kolon ne önerirsiniz?orta şekerli bişeyler olsun mümkünse.fazla bi şansım yok sanırsam:( ayrıca bass ve anfi benim aklımdan bass olarak jbl geçiyor ama anfiye karar veremedim.şimdiden teşekkür ederim ilginize
  • jbl biraz fazla ısınıyor.bunu dikkate al.
    quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

DAYI PEKİ WOOFERDE JBL Mİ(1200W) TOKSA İNFİNİTY Mİ(1240W) RMS LER 300 W İKİSİNİNDE

quote:

adoni

arkadaşlar ford focus sedan için kapılara orjinallerin yerine uyacak kolon ne önerirsiniz?orta şekerli bişeyler olsun mümkünse.fazla bi şansım yok sanırsam:( ayrıca bass ve anfi benim aklımdan bass olarak jbl geçiyor ama anfiye karar veremedim.şimdiden teşekkür ederim ilginize

bass da jbl istediğin sonucu verir.
    ama anfide ben pek memnun kalmadım
    sony çok öneririrm.
  • mehaba arkaaslar bende 2tane tsw 252f war pioneer woofer. ben bunları arabaya aktarmayı düşünüyorum. araba caddy olcak caddynin orjinal ses sisteminin nasıl oldugunu biln bi arkadas warsa yorumlarını bekliyorum
  • yapacagım seyse caddynin ses sistemi kalacak artı wooferları takcam
    ama amfi we kabin için ayırdıgım para 300ytl acaeba bu fiyatı asmadan yapabilirmiyim
    perfrmansı nasıl olur?
  • ya teyp ler çok ucuzmusss ben 5-10 tane alıcamm
  • Arkadaşlar benim 2001 model clionun teybi eski kaset çalarlı versiyondan.Ancak gerek direksiyondan kumandalı kol gerek teybin bağlı olduğu bilgi ekranından vazgecip yeni bir cd çalar takmak istemiyorum.Sorum şu:
    Acaba clioların yeni cd çalarları, yada farklı bir renault modelinin cd çalarını bunun yerine taksam bilgi ekranı ve direksiyondan kumanda kolu ile uyumlu olur mu?Çok pahalı mıdır?Lütfen yardımcı olu...
    Saygılaımla...
  • arkadaşlar merhaba....şuan teyp e harcayacak fazla bi param yok fakat kenwod teybimin şeridi arızalandığı ve bunu tekrarlamaya başladığı için ki tamir masrafı 80 ytl tutuyor...şimdi kendime cd mp3 çalabilen en uygun fiyatlı cihazı aramaya başladım ....önerilerini paylaşırsanız çok sevinirim...ve bunları en ucuza temin etme yolu nedir acaba istanbulda oturan arkadaşlar sanırım daha detaylı bi cevap verebilirler....tx..
  • para olsa bu tesisatı hm yarın yaptırıdım

1 adet:
    alpine :IVA-D900R lcd lı orta unite

2 adet :sub
    kicker : S18X2

10.000w
    rms:5.000

46 cm 18-100hz

3 adet: kicker:KV-700.5 amfi

1 adet :12 lı cd deiştirici necvox DVA-3210

1 yetmezse 2 adet:mid takımı kicker:SS65-2

bunları beslemek içinde 2 adet saglam akü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 15 Haziran 2006; 2:58:49 >
  • Sayın Oto Muzık Meraklısı Dostlar ,

Hifi Hakkında Yeterli bilgim vardır ama oto muzıge gelınce pek soylenemez Bu konuda bıraz yardımını almak isterim .. Şimdi Örneğin Bir araç aldım . Ve müzik sistemi döşemek istedim. İlk Ne yapmalı nerelere gitmeli kimlerle bu iş üstüne çalışmalı nerden parça alıp nerede taktırmalıyım ..

Bu sorularıma Paralel olarak ..

Genel Kulaga Hıtap Eden Normal Sevıyede ( Cok Dandık Degıl Cokta Aşırı Değil) bir tesisat a ne gider..

Örneğin Kaç Adet Kaçlık Ne Amphli Takılır ? Yani 2 Amphli Takan Var Bu Abartımıdır Bana Hangısı Yeter ? Kaç Watt Bırde Sanırım AKU Problemı Var Aku Nereden Akınır Bunlar nerede monte ettırılır..

Diğer Konu Arabayı Delik deşik etmek dokunur açıkçası bu işi profosyonelce komponent lere yapan yerler ne kadardır ? Bunun ucretı nasıldır ??

Kapıya Kaç Adet Mid Kaç Adet Tweeter Yeterli Durur .. Subwoofer Ne Olmalı Kaç Adet Konulmalıdır içe doğru olan mı dışa doğru olan mı daha makbuldur Sub da...

Yani Kısacası Normal Duzeydeki Bir Sistem Ne Kadara Gelir Limit Koymadan Herkes Ornek sistemini Koysun Hem Başkalarınada Kılavuzluk Etmiş Oluruz.

Çok Soru ve Çok Detay Var Ama Bilgileriniz için Naçizhane Şimdiden Teşekkür Eder..

Saygılarımı Sunarım ..

• HOPARLÖRLER
    KİCKER:S15L72 SUBWOOFER 912 YTL
    ÖNLERE KİCKER:SS65-2 COMPANENT SİSTEM 1.369 YTL
    ARKALARA KİCKER:KS65-2 COMPANENT SİSTEM 408 YTL

AMFİLER
    KİCKER:KX-1200.1 1.524 YTL
    KİCKER:KX-650.4 966 YTL

BÖYLE Bİ SİSTEM DUSUNUYORUM FİYATLARIDAWWW.TUNERSMARKET.COM DAN ALDIM BU SİSTEME GİDEBİLECEK CD CALAR VE DAHA NE GEREKLİ BİLMİYORUM NE GEREKLİYSE ONERİR MİSİNİZ??benim dusunce alpine :CDA-9855R 1,391 ytl

söyle biside sormak istiyorum kicker:S18X1 subwooferı (graund zero:GZPA2-3000D veya kicker:SX-1250.1 amfiler beslermi yeterlimi yani değilsede ne yapılması gerekiyo yada hangi amfi alınmalı??)

SİMDİDEN CVPLARINIZ İÇİN TSKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keresala -- 15 Haziran 2006; 14:24:07 >

• Radyo kasetçalarlı araçlara takılan usb flash bellek desteği ile radyo üzerinden istediğimiz müziği dinleme imkanı sunan cihaz hakkında bilgisi olan var mı?
    http://hemalhemsat.msn.com.tr/main/auctiondetail/344105/arac_ici/usb_mp3_wma_calar_tasinabilir_bellek_muzik_fm_verici_flash.php
  • yeri burasımı ama değilse kusura bakmayın 307 aracımdaki orjinal 5 li cd (blaupunkt) çalar arızalandı tamiri için dünyanın parasını istiyorlar.lazeri değişmesi gerekiyor.bana nasıl yardımcı olursunuz.tamir için vereceğim paraya eli kulağında orta kalite mp3 çalar alabiliyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.