Teğmen
07 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

araştırarak aldığım başlıktaki cihazın sesi malesef çok az çıkıyor.

tüm sürücüleri yükledim, ama eski bilgisayarım abartısız 3 kat daha fazla ses çıkartıyor.

videodan mı acaba dedim ama malesef. Bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar,
Uzunca bir zamandır, bir bira firmasının barlara dağıttığı bir tabela var %100MUSIC diye, görmüşsünüzdür muhakkak. Bundan nereye sorduysam yok, 1 tane var vb cevaplar aldım. Sonra internetten almak istedim ama çok fazla fiyat çekiyorlar. Bende arkadaşıma yaptırmaya karar verdim ama bunun vektör çizimleri lazım ya da her ne deniyorsa :)

Yardımcı olabilecek kimse var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Engin tecrübelerinize ihtiyacım olacak.

Bir oda düşünün ve odada tek priz var. (2,5mm kablolu)
Ben odanın 2 duvarına priz koymak istiyorum ve durum şöyle,

Parke döşendi, prizin altından duvarı kırarak yere kadar ineceğim ve parkenin süpürgeliklerinin altından duvarın istediğim yerine çekeceğim. Fakat birleşim yerlerini nasıl yapmalıyım?
Resim daha anlatıcı olabilir. Yeşil kısımları nasıl bağlamalıyım?
arkadaşlar merhabalar. öncelikle kolay gelsin.

benim sorunum n82 cihazım galeride resimlere bakarken " galeri: hafıza dolu, bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin" böyle bir hata veriyor. ne yaptıysam düzeltemedim. sonra gözümü kararttım ve hard format attım. ve hersey sıfırlanacak diye beklerken, sadece msjlar ve rehber silindi geri kalan herşey (program vs.) duruyor.

ben bu telefondaki herşeyi nasıl sileceğimmmmm... daha sert bi format yok mu?

teşekkürler.
arkadaslar ben bu woferı kullanmak istiyorum. buna uygun kabinin kaç litre olması gerekiyo. yada cam altıda calısırmı. 2tane war elimde. ve pırıl pırıl evde öle duruyor. daha kullanılmadı. birde ikisini kaldıracak bi amfi önerirseniz sevinirim...

[img src="http://img91.imageshack.us/img91/644/freeairseriestsw252farkxo3.jpg"]
arkadaslar bu programı anlatcak bi kahraman warsa lütfen hemen anlatsın. imajını alıyorum fakat gerisi gelmiyor,,, yardımlarınızı bekliyorumm...
arkadaslar nereye sorcamı bilmediğim için size sorayım dedim,msn spaceye nasıl mp ekleyebilirim??? öle bi özelliği warmıs.deniyorum bulamıyorum...
birde bu imagechack resim yüklüyodu, bunun mp3 ekleyeni yok mu?
Arkadaslar, elimde 2 tane pioner 400watt woofer war ve buna pioneer gmx702 bağlayacam. sizce nasıl bişi olur? araba caddy.... bekliyorum
arkadaslar benim msn kendi kendine beni ekleyen kişileri kabul ediyo, bi ayarı warmı die aradım ama bulamadım.
baska msn adresleride kullanıyom onlarda olmuyo
program kullanıyorlar dicem, bilgisayar kullanmasını bilmeyen kişiler ekleyenler beni(arkadaslarım)

bi zahmet yardım...
arkadaslar sunday sn-202 webcam sürücüsü arıyorum elinde olan warsa bi zsahmet eklesin. simdiden tesekkürler.

Hakkında
Forum İmzası:
mavi patikli olmak zor zanaat...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 225
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.590 (Bu ay: 320)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.