Şimdi Ara

Oto koltuğu önerisi (15-36kg-isofixli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15kg ve üzeri koltuk ne önerirsiniz? Mutlaka isofix olmalı önceki model isofix yoktu ve çok güvensiz oluyor. Sizce ne almalı römer ve cybex gibi markalar var hangisi daha iyi.
    Bütçe 800tl civarında maksimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 19 Şubat 2015; 11:28:11 >

With Donanımhaber since 2005
  • merhaba benim de çok aklım karıştı. Kiddyyi önerenler var, blogcuanne blogunda görmüştüm, şu an prima bebek bezleri ile ortak kampanyaları var kendi sitelerinde, römer ya da besafe diyenler var besafe benim de bütçemi aşıyor. Kiddy cybex römer olabilir cybex ve kiddy nin test sonuçları da çok iyi. Bir de bu yaştan sonra sadece yükseltici kullanıyorum diyenler var...Kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa çok sevinirim.

Küçük bir tavsiye e-bebek, toker bebe gibi büyük mağazalarda her ay veya hafta belli ürünlerde %30-40 indirim oluyor. Onları takip ederseniz ucuz alabilirsiniz.

Çok iyi bir markanın kötü bir koltuğunu almaktansa , ortalama bir markanın iyi koltuğunu alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaklaşık bir yıl önce bizim ufaklık için çocuk koltuğu arayışına girmiştim. Bilinen tüm çocuk mağazalarını taradım, en güvenlisini aradığımı söylediğim zaman değişik mağazalardan norveç malı Besafe tavsiye edildi. iskandinav ülkelerinin güvenlik konusundaki iyi ünleri ve bilindik farklı çocuk mağazasındaki tavsiye ile Besafe tercih ettik. Çok memnunuz, ufaklık da beğendi koltuğu, sorunsuzca oturuyor ve hemen uykuya dalıyor. Yalnız biraz pahalı, isofixli olanlari 1.500 tl civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan.mustafa -- 19 Şubat 2015; 19:47:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: drkayzer

Arkadaşlar 15kg ve üzeri koltuk ne önerirsiniz? Mutlaka isofix olmalı önceki model isofix yoktu ve çok güvensiz oluyor. Sizce ne almalı römer ve cybex gibi markalar var hangisi daha iyi.
    Bütçe 800tl civarında maksimum

Ben bunu aldin cok memnunuz :)
     Oto koltuğu önerisi (15-36kg-isofixli) Oto koltuğu önerisi (15-36kg-isofixli)

• Uzun araştırmalar sonrası Kiddy'yi tercih ettim. Alman markası, özellikle oto koltuklarının hem ADAC, TCS, OAMTC, Stiftungwarentest vb çarpışma testleri çok iyi, ürünleri çok kaliteli; hem fiyatları muadillerine göre uygun. Şu an prima ile ortak kampanyaları var ve sitelerindeki fiyatları üzerinden ekstra %25 indirim veriyorlar.
    http://www.kiddy-shop.com.tr/oto-koltuklari.html
    ( prima.com.tr ye üye olarak Ürünleri bu fiyatlar üzerinden ekstra %25 indirimle satın alabilirsiniz. )
    kampanya bilgisi:http://www.kiddy-shop.com.tr/kiddy-prima-oto-koltuk-bebek-araba
    https://www.facebook.com/KiddyTR
    oto koltuğu ana kucağı bebek arabası puset seyahat sistemi travel set ECER 44 ADAC

• Alman malı Heyner 500-600 e bulunur

Bebek için 90x190 Yatak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burdaki tavsiyelerin fiyatları uçuk biraz. bende fiyat performans ürünü tavsiye edeyim imkanı olmayanlara. koala nın 9-36 isofix modeli var 370-400 arası. çok güzel ve kullanışlı model.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.