Arkadaşlar facebook reklamlarında gördüm baya uyguna araç lastiği satıyorlar dikkatimi çekti internette pek bir bilgiye rastlamadım bilgisi olan var mı ? ![]() Goodyear 175/65 R14 86h Xl Eagle Sport 4seasons Oto Dört Mevsim (Üretim Yılı:2025) | Oto Extra https://otoextra.com/goodyear-175-65-r14-86h-xl-eagle-sport-4seasons-oto-dort-mevsim-uretim-yili2025/< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oto Extra Sitesi Güvenilir Mi ?

-
-
Bende bakıyorum da aşırı ucuz ve ödeme olarak havale istiyor kart olunca %20 komisyon istiyor faturadan dolayı olduğunu tahmin ediyorumda güvenemedin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolandırıldım interkom aldım kn master 6100 bedava kaşar sadece fare kapanın da olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher6767 -- 2 Haziran 2025; 14:22:34 >
Ürünleri indirim ayağına aşağı fiyattan veriyorlar, 2 gün önce bende facebook reklamında gördüm ama pek güven vermedi. Delidumrul3516 yazmış zaten konumda kimse yok, bu değerli bilgi için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de ls2 kask aldım ve parayı eft ile yolladım , siparişiniz hazırlanıyor ödemeniz onaylandı diyor şu anda bakalım inşallah gönderirler
-
Bende önce kıllandım chatgpt ye soruşturttum ve 7 yıllık bir firma olduğunu bdk ya bağlı olduğunu ve sorun olmadıığını söyledi bende sipariş verdim ve şuan kargoya verildi olarak görünüyor inşşallah a4 kağıdında el hareketi gelmez :D
-
Adresde sorun yokmus beyler yanlis bakmisim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ooo süper hocam lastik mi aldınız ?
Şu an inceleme yapıyorum. Ticaret sicil numarası ve mersis No kayıtlı değil edevlette. Üstelik scoyco jk152 monttaki yorumlar hepsiburada üzerinden kopyala yapıştır yapılmış. Bursada olup da adrese gidebilecek kimse var mıdır acaba? Sitedeki numara ile WhatsApp üzerinden konuştum mağazaya gel diyor ama elden satış da yok diyor.
Henuz siparis verip urunu gonderilen var mi?
Abicim uzak durun dolandırıcı çok profosyonel site kurmuş ve milleti dolandırıyorlar madur olan arkadaşlar savcılık ve cimere şikayette bulunsun olmayanlarda bulunsun lar oyalama taktikleriye insanların magduriyetini artıyorlar telefonları sürekli meşgul baya kişinin canını yakmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazar akşamı sipariş verdim dün öğle saatlerinde kargoya verildi olarak gözüküyordu bugün baktığımda ödeme onay havuzunda olarak güncellemişler sipariş durumunu muhtemelen dolandırıldım yarını da bekleyip cimere başvuracağım gelmezse
Bende aynı şekilde lastik siparişi verdim inşallah dolandırıcı değildir önce kargoya verildi dedi sonra ödeme havuzunda dedi bir iki gün bekleyecem sonra cimere ve savcılığa şikayette bulunacam ekran görüntüsü falan herşey var
Arkadaşlar az önce aradılar siparişimle ilgili başta açıklamaya sipariş no girmemişsiniz dekontta dediler girdiğimi belirttim, sonra dekontla ilgili bişeyler zırvaladı fatura kesemiyorum e ticaret olarak girmemişsinizdir belki bu ödemenizi iptal edelim tekrar gönderir misiniz e ticaret olarak dedi, ben de bu yöntemi sağlıklı bulmadığımı komple iade istediğimi söyledim başta ikna etmeye çalıştı arayan kadın , uyguna almışsınız birdaha bu fiyattan bulamazsınız gibi kurumsallıktan çok uzak kelimeler kullanarak 😂 sonra iadeniz 10-15 günü bulur araya bayram girdiği için bankalarda gecikme oluyo gibisinden bişey dedi onay aldı kapattım ama paranın geleceğini sanmıyorum, 1700 liraya kask sipariş etmiştim allahtan çok pahalı bişey değildi siz de aynı hataya düşmeyin uzak durun
Urunler tam yari fiyatina yani gercek olmak icin fazla ucuz maalesef magduriyet yasamamak icin bence alisveris yapmayin. Ha su olur siparisleri toplar. Kargoya verildi olarak sisteme isler. Krgoya verilen siparis iptal de edilemez urun teslimine kadar. Urun ve para askida bekler belki bir ay belki iki ay. Hakem heyeti su bu 4-5 aya verdiginiz tutari geri alirsiniz. Sonuc olarak paramizi kurtarirsiniz adama cezai sorumluluk cikmaz ve bu enflasyon ortaminda bir kac milyonu 5 ay calistirmis olur.
Vaktiyle easycep aynisini yapti. 2500 e 6s plus almistim kargoya verdik dedi hakem heyeti ile 4-5 aya ancak geri aldim. Sikayetvarda millet 30-40 binlik telefonlar siparis vermis hepsi aylarca bekledi. Aslinda dolandiricilik ama kilifina uyduruyorlar ceza cikmiyor. Hatta getmobilde vs de de benzer sikayetler okudum. Yenilenmis telefona taksit imkani olunca bu firmalar da bunu kotuye kullandi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi beni farklı numaradan aradılar. Ödeme yaparken sipariş numarası vermemissiniz isterseniz aynı şekilde siparişi verin önceki ödemeyi gönderelim dedi yada isterseniz sipariş iptali yapalım 7-14 gün içinde ödemenizi yapalım ama bu süreç uzun size yeniden sipariş oluşturalım dendi. Bilginize beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- far buğulanmasi çözüm
- görevde olmayan polis ceza yazabilir mi
- doblo 1.6 105 hp yorum
- lancia delta 1.6 multijet
- dayton touring 2
- cla yeni kasa
- seat arona en dolu paketi hangisi
- 2022 corolla
- bmw x6 2024 fiyat
- skoda enyaq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X