< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyani -- 14 Ağustos 2018; 0:10:34 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyani -- 14 Ağustos 2018; 0:10:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazci34 -- 19 Ekim 2018; 10:35:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazci34 -- 19 Ekim 2018; 10:59:45 > |
|
|
| _____________________________ |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamın aleyküm iyi akşamlar benim arabanın tavan lambası değiştirme yaparken kablolar birbirine değdi şase yaptı ön lamba arka lamba bagaj lambası kornası gitti arıza neden olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tofaş arabamın park düğmesinden + ve - alıp bir lamba yakmak istiyorum park düğmesine basınca yansın Uzunları felan yakınca sönmesin Düğme üzerinden yardımcı olurmusunuz ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet eren cikot -- 20 Kasım 2020; 19:38:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ustalarım merhaba tir şoförüyüm bir kaç sorum olacaktı. Kullandığım araç bilgisi 2015 Model 1840 Mercedes axor Bildiğiniz gibi bu araçta yolcu tarafinda 1 tane 12v Cakmaklik şoför tarafinda 24v cakmaklik mevcut 1. Sorum 12v cakmakliga elektrik direk aküden mi geliyor ? 2. Sorum 24v cakmaklik calismiyor bunun sigorta şeması normalde oluyor kapağında ancak baktığımda zamandan dolayı kaybolmuş bunu nasıl bulabilirim. Yardım edenlerden allah razi olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar. Aracım Fiat Albea 2010 model 1.3 Multijet. Sorun şu şekilde arabanın iç klima fanını orta dügmesine basıp basmak farketmiyor 2. Devirin üstüne çekince 3 ve 4 . Kademede arabanın bir kablosu aşırı ısınıyor ve yanıyor. Bu kabloyu kendim tespit ettim bu kablo arabanın uzaktan kumandası için iki ucu boşta olan bir radyo kablosu diğer tarafı sigorta kutusuna giriyor. Bu kabloya eksi kısmından şasiye bağlantı var. İşin garip tarafı bu kablonun şasi kısmına eksi kutup bağlı olmayınca sadece uzaktan kumanda değil kadranlar hava yastığı ve fanlar da dahil kokpit kısmında bulunan hiçbir aksam çalışmıyor. Araba saçmalmaya başlıyor. Bu şekilde 600 km yol yaptım fan ikinci kademeyi geçince kablo ek yerinden aşırı ısınıyor.Oto elektrikçiler yaşadığım ilde çok yardımcı olmuyorlar adam 1 ay sonra gel diyor. Bana bir akıl verebilecek kimse var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MERHABALAR ısınan kısım röle değil, uzaktan kumanda için uzanan kabloya şasiden ek yapılmış ısınan kısım orası ek yeri. Ve sadece kalorifer fanını 2 den yüksek kademede açınca ısınıyor mesela 3 ve 4. kademe. ama röle değişecekse onu ben de yapabilirim hangi kısımdaki röleden bahsediyorsunuz. ben birkaç fotoğraf atayım. İstanbulda değilim erzincan'dayım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|